סאביולה לא ישאר בבארסה, אור. הסוכן שלו בינתיים מנסה למצוא לו קבוצה, ומזכיר את אספניול ו-ויאריאל כאופציות. פרננדו סאנז, הקפיטן של מלאגה בשנים האחרונות ומי שעדיין לא פרש רשמית ממשחק פעיל, נמצא ברשימת המועמדים לנשיאות של הקבוצה. כן כן, אחרי שנשיא הקבוצה התפטר, הקפיטן נרשם כמועמד לנשיאות. סלטה, אחרי עונה מדהימה, נמצאת באי בהירות כלפי העתיד. מלבד גוואירה, אין שחקן אחד ששמעו עליו כמועמד לקבוצה, וכעת חצי משחקני הקבוצה, היוצאים לחופשות, לא יודעים אם ימשיכו בקבוצה. זאת, כמובן, בעקבות התפטרותו של הנשיא הקודם, הוראסיו גומס. בסלטה מנסים להשיג יציבות ניהולית, ואח"כ יתחילו לשבת עם שחקני הקבוצה, אותם הם מעוניינים להשאיר. השחקנים שעתידם בסלטה לא ברור הם: יאגו, רוברטו דה סאוזה, אסטבן, סבסטיאן מנדס, גוסטאבו לופס, ג'יובאנייה, סרחיו, מתיאס לקי, חורחה, דויד סילבה וחוסה אנריקה. הסוכן של שוסטר: "לופרה קרא לי כבר כמה פעמים, ואני יודע שיש אינטרס מהצד של הנשיא (לופרה). בטיס מוצאת חן בעיניי ברנרדו, וממה שאני יודע הדלת פתוחה בשביל שוסטר, אבל קיימת גם האפשרות של ריאל מדריד. אמרתי ללופרה, שאני רוצה שזה יסגר מהר, בגלל ששוסטר רוצה להתקדם בקריירה שלו ובטיס יכולה להציע לו את זה. לשוסטר אין סעיף שיחרור, כפי שפורסם. יש לו חוזה עם חטאפה, אבל לא תהיה שום בעיה לעזוב את המועדון. שוסטר יפתור את הבעיה הזו עם חטאפה, ולא תהיה שום בעיה כלכלית עם הקבוצה שלו". מבצע חלוץ התחיל, כך אומרים ב'אס' בנוגע למה שהולך בסביליה. חלוץ בשם קרחאזקוב (גרוזיני, קבקזי, אל תשאלו אותי חחחח) מועמד, אבל לא ניתן עליו יותר מדי מידע. גם קאלו, שקרוב לצ'לסי עפ"י מה שאומרים, עדיין בתמונה. סולדאדו לא יחכה להזדמנות בקבוצה הראשונה של ריאל מדריד. הסוכן שלו: "סולדאדו יראה בעיניים טובות לשחק בדפור".
חואקין, לאור האימונים של ספרד בולנסיה, מדבר על האפשרות שיעבור לקבוצה ושולח רמז לכיוונה של ולנסיה: "לולנסיה יש הכל. זאת עיר נפלאה, מועדון גדול וקבוצה שרוצה ללכת על הכל, גם בליגה וגם בליגת האלופות. יש לה להציע את כל מה שכדורגלן רוצה". ומסתמן, שוסטר יהיה מאמן בטיס. סרה נפרד מהשחקנים היום. ארנסטו ואלורדה מונה רשמית למאמן אספניול.
אלקסאנדר קרז'אקוב מאוד מהיר, יש לא דריבל והמון כח פיזי. מרבה להחמיץ אבל מגיע לכ"כ הרבה הזדמנויות שיכול להבקיע מעל 20 שערים לעונה בקלות. לא הייתי רוצה שהוא יעבור מקבוצה שאני אוהב לקבוצה שאני שונא אבל זה נראה בלתי נמנע. אסקרו כבר היה אצלנו. אינייסטה אולי? 8M יורו (זה מה שנשאר בקופה) ואנחנו ניקח גם את מקסי לופס.
הלוואי, הלוואי, הלוואי!!! אם סולר יהיה חכם אז במקום להוציא את 25 מיליון היורו שהוא רצה לשלם על כריסטיאנו "טיפש, אגואיסט, דריבליסט, ראש בקיר" רונאלדו (סליחה אם פגעתי במעריציו), שיוציא אותם על חואקין בכל זאת, לא נראה לי כל כך אפשרי שחואקין יגיע, הוא שחקן בסדר גודל של אריות אירופה, כלומר מילאן, ריאל מדריד, בארסה, יובה, צ'לסי והאפשרות של מעבר שלו לריאל נראית לי הכי הגיונית גם כי הוא אוהד שלהם וגם כי יש להם פי 100 יותר כסף מולנסיה
איזה מצחיק זה נשמע זה כאילו אתה מדבר על שחקן שכבר עבר את ה-30 והוא כבר מעבר לשיא ועכשיו ברצינות, לדעתי עונת 03/04 הייתה ותהיה עונת השיא בקריירה של ויסנטה בגלל שאז הרבה מאד שחקנים בולנסיה היו בשיאם וגם היה לנו את רפא בניטז שידע להוציא מכל שחקן את המקסימום אני לא רואה את ויסנטה שנה הבאה כובש 11 שערים כמו לפני שנתיים כי לדעתי הפציעות ואי הזימון שלו לסגל המונדיאל פשוט הרגו אותו
אני מאוד מקווה שקיקה וסולר ראו את ההצהרה הזאת של חואקין. ולנסיה זקוקה נואשות לקשר ימני, ואין ראוי יותר מחואקין סאנצ'ס שחייב כבר להתקדם, מריאל אין כרגע שום פניות, לאנגליה הוא לא ילך כנראה, האופציה הכי טובה היא ולנסיה. 20-25 מיליון דולר והוא שלהם. -------------------------------------------------------- ועכשיו לנושא אחרי- רובן גארסיה, או בקיצור- קאני הוצג היום רישמית כשחקנה החדש של ויאריאל, 10 מיליון דולר שלף רואיג' על השחקן המוכשר בן ה24, שקיבל את המספר 10 ומודה לאחריות. http://img456.imageshack.us/img456/373/11491032652zr.Xxx הרכש השלישי של ויאריאל העונה: אחרי ניהאט, ורוברט פירס שעדין לא הוצג. המטרה הבאה של ויאריאל זה בלם וקשר אחורי, מטארצי ופררי האיטלקים מועמדים, בעמדת הקשר האחורי העיסקה עם פאולסן כרגע תקועה.
אין ספק בכלל אבל לדעתי ריאל לא טיפשים, הם למדו על בשרם לקח כשאיבדו את אטו ועוד ליריבה השנואה, אז אני לא מאמין שסולדאדו גם יברח
מסכים עם שניכם. סולדאדו הוא כישרון עצום. לפי דעתי, יש סיכוי גדול שנראה אותו כשחקן מפתח בנבחרת הספרדית בעוד 4-5 שנים, ואולי אפילו פחות..
אל תמהרו לשים את חואקין בולנסיה (סיכוי טוב שיגיע לשם, לא צריך להיות פסימים. לולנסיה גם לא חסר בכלל כסף.. וכן, ראיתי פעם אחת רק, שסביליה רוצה את מרצ'נה, אבל מאז.. כלום), או בריאל. פפה לאון, מסתמן, יהיה המחליף של לופרה. ובין השאר הוא התייחס לרצון לעזיבה של הכוכב הגדול ביותר של הקבוצה, הלא הוא חואקין: "אומרים, שהוא רוצה לעזוב, אבל לפני שמוכרים אותו, צריך להגן על המחיר של חואקין. שמעתי אותו מדבר הרבה על זה, שהוא רוצה לעזוב, אבל הגיע הזמן שהחוזים ימולאו. ואם חואקיניטו (ככה הוא אמר, לא שיניתי) רוצה לעזוב, שיניח את הכסף שהוא שווה על השולחן, בגלל שהוא הקיצוני הימני היחיד שיש בספרד". כלומר, הכל תלוי בכסף. פפה לאון מדבר בלעג וכעס על חואקין, שהתבטא ברצונו לעזוב, אבל אם תגיע הצעה של 25 מליון יורו, המחיר שקבע לופרה ביחד עם חואקין, בטיס לא תתנגד ותקבל את ההצעה. על שוסטר אמר לאון: "יש לו קריזמה והוא הוכיח, שהוא מאמן טוב. איתו בטיס תעשה עונה טובה. השחקנים שלו שמחים, אבל עם הרבה משמעת". גם ריברה, הקפיטן לשעבר של שוסטר בלבאנטה, אמר שהוא ישמח לחזור לשחק תחתיו. קראבוני נפגש אתמול עם הסוכן של איימאר, שקיבל אישור על כך שהקבוצה תקשיב להצעות עליו. חואנפראן, המגן השמאלי הספרדי הבינלאומי לשעבר (זוכרים אותו?), לא רוצה להמשיך בבשיקטאש ומחכה בקוצר רוח לחתימה הרשמית של מכירת סארגוסה, ולכניסה לתפקיד של המאמן הבא, ויקטור פרננדז, כדי שיוכל לחזו לספרד (כרגע, הוא נמצא בחופשה בולנסיה) לסארגוסה. ליברפול וקבוצות גדולות אחרות הציעו הצעות מכובדות של למעלה מ10 מליון יורו על דניאל אלבס, אבל סוכנו של השחקן אומר, שדל נידו הציב לו מחיר מאד גבוה, כי הוא לא רוצה למכור את השחקן.