עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Juanito Member

מישהו יודע מה עתידם של חואקין חואניטו ורוברט בבטיס?

2. Engel Del Madrid Member

חואקין כנראה יישאר, בקשר לשאר אני לא יודע.

3. EL Capitan Member

חואקין רוצה לעזוב, זה ברור. אבל בהעדר הצעה טובה מקבוצה גדולה (לא ניוקאסל ובסכום של 25 מליון יורו), הוא עשוי להשאר בבטיס גם העונה.

חואניטו ישאר בבטיס, הוא הקפיטן של הקבוצה. אמנם יש בעיות עם חידוש החוזה שלו, אבל הוא יוארך בסופו של דבר.

רוברט רוצה להמשיך בבטיס, והציפיות שלו הם גבוהות. אמנם הוא רק היה מושאל העונה, אבל ככל הנראה בטיס תרכוש אותו מPSV, ככה מבינים מהדברים שהוא אמר.

בגמר הגביע של ספרד, גברה קבוצת הילדים של סביליה על זאת של ריאל בדו קרב פנדלים, אחרי 1-1 בסיום המשחק.

ולנסיה תהיה חייבת למכור אחד מהקראקים שלה, כדי לקבל כמה מליונים, שיכסו את ההוצאות שיהיו. השתיים שמוזכרים הם פאבלו איימאר ורובן בראחה, למרות שהאחרון לא מוכן לשמוע בכלל על עזיבה. בולנסיה לא מאמינים, שהם יקבלו מספיק כסף על האיטלקים, שעדיין שייכים לה- די ואיו, קוראדי ופיורה.

בסביליה מדברים על סאביולה ועושים רעש גדול בעניין שלו, אבל חואנדה, מסתבר, מעדיף חלוץ טוב יותר במחיר שלו. חואנדה רוצה חלוץ יקר, גדול, חלוץ שיכול לשחק בכל קבוצה גדולה באירופה. הבעיה היא, שדל נידו אף פעם לא אהב לבזבז כסף גדול על קראקים. זאת לא הדרך שלו, והוא כנראה גם לא ישנה אותה, למרות שחואנדה מנסה לשכנע אותו, שכדי להשאר לצד כל הגדולות ולהמשיך במגמת ההשתפרות- סביליה צריכה חלוץ גדול.

הועלתה אפשרות, שהסופר קופה הספרדי בין אספניול לבארסה יהיה במשחק אחד בלבד, אבל אספניול מוכנה לכך רק בתנאי, שהמשחק ייערך במונז'ואיק, ולא בקאמפ נאו.

מרקוס סנה יחליט על עתידו אחרי המונדיאל. סנה, שחוזהו בויאריאל הוא עד סיום העונה הבאה, שוקל את עתידו, מכיוון שבגיל 30 הוא רוצה להבטיח את עתידו כלכלית ולבחור במקום הטוב ביותר בשבילו להיות בו. ריאל ועוד שתי קבוצות אנגליות, אחת מהן היא ארסנל, מעוניינות בשחקן. ויאריאל רוצה, שסנה ימשיך בקבוצה, אבל אם סנה ירצה לעזוב- ויאריאל תמכור אותו הקיץ, מכיוון שהיא תרצה להרוויח עליו כסף, ולא לשחרר אותו בהעברה חופשית.

הגעתו של לופז קארו לראסינג יצרה לא מעט בעיות בהנהלה. מסתבר, שלצד תומכים בקארו, היו לא מעט מתנגדים, ולכן אנשי הנהלה צפויים להתפטר בעקבות החתמתו כמאמן החדש של הקבוצה.

חוסה אנריקה, שחוזר העונה לולנסיה, אמר כי ירצה לשחק בסלטה, אם הוא לא יכלל בתוכניות המקצועיות של ולנסיה גם העונה.

4. Juanito Member

תודה.

5. EL Capitan Member

שאלת על חואקין? בבקשה. היום הוא נשאל לגבי עתידו, ואמר שכמה מחבריו לנבחרת (לואיס גרסיה, רייס, ריינה, ססק וצ'אבי אלונסו) אמרו לו דברים טובים על הליגה האנגלית, ושהוא יוכל לשחק שמה. חואקין אמר, שזה הגיוני ששחקנים שגדלו בבטיס ירצו לעזוב, ובכך הוא מראה את רצונו. הוא אומר, שתמיד בטיס תשאר הבית שלו, בגלל שזה המקום בו הוא גדל, התפתח כשחקן, והמקום בו נתנו לו את הבמה להראות מה הוא יודע. בנוסף, חואקין רמז אולי גם לניוקאסל, שהוא לא רוצה לשחק שם, בכך שהוא אמר כי ברצונו לשחק שוב בליגת האלופות, כי הוא חושב בתמימות, שהוא "יכול להיות בין הטובים ביותר". חואקין רוצה להיות עם הראש מרוכז אך ורק במונדיאל, ולכן רצה לסגור את הכל עוד לפני המונדיאל, אבל כנראה שזה לא יקרה, לדבריו. על ריאל: "יש משו קטן", אבל לדבריו הם עדיין בוחנים אופציות.

אנטוניו לופז יעריך את חוזהו באתלטי עד 2012.

ויסנטה: "יש לי רצון לחזור לשחק ולשכוח מכל הפציעות שלי".

ברן שוסטר הכחיש מו"מ עם בטיס, שמעוניינת בדלפורט, הקיצוני השמאלי של אוסאסונה.

ריאל סוסיאדד רוצה את השוער של צ'רלטון, סטפן אנדרסן בן ה24.

6. Quique_Flores Member

הוא לא שקל את האפשרות לעבור לבארסה בסוף העונה הבאה?

7. EL Capitan Member

זה מה שהיה לו להגיד אחרי החתימה עד 2012 באתלטי: "לי תמיד הכל היה ברור: רציתי להמשיך באתלטי. לא משנה לי, שקבוצות כמו בארסה התעניינו בי. רציתי להשאר וזה מה שאעשה".

עוד באתלטי, ביום שני הבא יוצג סרחיו אגוורו כקראק החדש של הקבוצה.

אי בהירות בנוגע לעתיד של אלאבס. פיטרמן ממשיך לעשות שטויות, והוא החליט לשים את כל הסגל שלו ברשימת ההעברות.

סוכנו של לואיס גרסיה: "האופציה הראשונה של לואיס היא להשאר באספניול, אבל ויאריאל הוא מועדון, שלואיס גרסיה ישמח לשחק בו". בעצם, מאשר הסוכן את הפירסומים, שויאריאל מעוניינת בחלוץ, אבל הכל תלוי אם אספניול תרצה למכורו. אם זה קשור לפורלאן, נדע בקרוב.

בסופו של דבר, זהו לא פדרו תומאס, שיהיה המנהל המקצועי של אספניול, אלא פאקו הררה, שעוזב את ליברפול לטובת התפקיד.

ה'אס': בטיס שלחה מסר לדלפורט, שהיא מעוניינת בו.

אתלטיק בילבאו רוצה את גורקה איראיזוז, שוערה השני של אספניול, שפתח בשער בעונה האחרונה מס' פעמים במקומו של קאמני. בכל מקרה, קלמנטה מבהיר: "הכל תלוי במחיר שלו. אם הוא יהיה יותר מדי גבוה.." סעיף השיחרור של השוער עומד על 9 מליון יורו, מה שאומר שבילבאו לא מוכנה לשלם את הסכום הזה. בבילבאו מייעדים אותו לשוער הראשון, כשארזונביה ימשיך להיות השוער השני.

החתימה הרשמית של קארו בראסינג מתעכבת, אולי בגלל ההעדפה של מס' חברי הנהלה למאמן אחר על פני קארו. בכל מקרה, קארו נפגש עם נאנו יוסו אתמול במדריד, ודיבר איתו על המצב הנוכחי.

אייטור אוסיו ינסע מחר לולנסיה כדי להפגש עם קראבוני.

אנחל טורס: "לשוסטר יש עוד שנתיים בחוזה. יש רגעים שמפריע לי, שמדברים עליו, כי אני יודע שזה שקר. אני בוטח בו, שאם הוא חכם הוא ימשיך עונה נוספת כאן. זה יפתח לו דלתות בלי ספקולציות".

8. Yeste Member

קראתי עכשיו במארקה שאתלטיקו מדריד סגרה את ההעברות של קושטיניה וסייטרידיס מדינמו קייב. עם רכישותיהם של פרניה, זה קסטרו, אגוארו, קושטיניה וסייטרידיס אפשר לומר שהסגל שלהם לעונה הבאה כמעט סגור, כשלמעשה נותרה רק עמדה אחת שהיא מיותמת - אף על פי שאיבגזה עדיין שחקן אתלטי - עמדת פליימיקר.

9. saviola Member

אחרי ישיבה של הצוות המקצועי של סביליה, הולחט: "סביולה לא ימשיך בסביליה" :aaa021: :aaa021:

10. berbatov Member

מה אתה שמח, הוא גם לא יחזור לברצלונה.

אולי הוא יעבור לויאריאל, אז מה ההבדל?

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/06
  11. EL Capitan Member

אתלטי צריכה לפחות עוד חלוץ אחד לרוטציה וגיבוי.

אחרי סחבת מסוימת, קיקה האריך את חוזהו בולנסיה עד 2008.

קאני התבטא לראשונה בנוגע לעזיבתו מסארגוסה (עדיין לא הוצג כשחקנה החדש של ויאריאל, אבל הכל סגור), אמר שהוא רצה להמשיך מההתחלה, אבל הוא הרגיש שלא רוצים אותו והוא היה "עייף מלחכות".

אספניול החליטה לא לשחק את הסופר קאפ הספרדי במתכונת של משחק אחד בלבד.

הסוכן של ויקטור מחליט, שאם זה היה תלוי בויקטור, הוא היה ממשיך בקבוצה, אבל: "מי שלא מאפשרת את המשך דרכו של ויקטור היא דפור עצמה".

12. saviola Member

למה אני שמח? כי אני רוצה לראות אותו משחק יותר מפעמיים שלוש בשנה ולא לחפש כל פעם תקצירים. ואני בכלל לא בטוח שהוא לא ישחק בעונה הבאה בברצלונה... למרות כל מה שהיה בקיץ האחרון ואני יודע טוב מאוד מה היה, הפעם הסיפור נראה לי שונה. אבל בשורה התחתונה לא חסרות קבוצות שיירצו אותו, גם אם זאת לא תהייה ברצלונה..

13. berbatov Member

לאתלטי יש 3 חלוצים כרגע בסגל, קז'מאן, טורס ואגוארו, הם לא צריכים עוד חלוץ.
    2 רכישות מעולות של אתלטיקו, את הבעיה בקישור האחורי של הקבוצה כולם מכירים, קושטיניה, אלוף אירופה לשעבר הוא פתרון לא רע בכלל. לבינתיים אתלטי רכשה כבר 5 שחקנים: אגוארו, פרנייה, קושטינייה, סייטרידיס, וז'ה קסטרו. היה רצוי מאוד הרכישה של רוסיצקי, אבל אני מאמין שאתלטי תמצא פתרון ותביא פליימקר.

אין ספק אחד הסגלים הכי חזקים בלה ליגה, מאמן מצויין- לא יתקבל שום כשלון.

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לפי DIARIOGOLES איבגאסה יעזוב. ויש מגעים עם ברסלונה לגבי סביולה. הקטלונים רוצים בתמורה את טורבו פריאה. הבלם הטוב בעולם תמורת חלוץ שלא רצוי לא בבארסה ולא בסביליה. כנראה גרסיה פיטארץ' הכריש עוד לא נכנס לתפקיד.

15. Quique_Flores Member

הגזמת קצת-פראה הוא לא הבלם הטוב בעולם אבל הוא בין ה-10