אתה באמת חושב שרוזיצקי עושה עבודת הגנה של קשר אחורי? קוסטיניה צריך עוד קשר לידו, ומאניש יהיה מושלם לכך.
העניין הוא שבאתלטיקו רותמים שוב את העגלה לפני הסוס. הרי ברור שהם שוב יחפשו מאמן בקיץ - אז שכבר יתנו לו לעשות את הרכש וזהו.
ברור שאתלטי יחפשו מאמן גדול? לא חושב. ואגב, אל תגידו מאמן גדול, כי לא בטוח שמורסיה לא אחד כזה. תגידו מאמן שיש לו תוצאות והוכיח את עצמו, כי מורסיה יכול להתברר גם הוא כמאמן גדול.
מסתמנת פשרה: סביליה נגד בארסה ישוחק בשבת, סביליה נגד ריאל ואוסאסונה נגד ולנסיה ביום רביעי הבא, 16 במאי, יום אחרי המועד שבו פיפ"א מחייבת את הקבוצות לשחרר את השחקנים הבינלאומיים בגלל המונדיאל. שאר משחקי המחזור האחרון ישוחקו ביום שבת וראשון הקרוב. הפשרה הזאת תצא לפועל רק אם יהיה אישור של פיפ"א, שתאפשר ל4 הקבוצות לשחק עם הבינלאומיים שלהם במשחקים המכריעים על המקום ה4 וה2. סביליה נחתה באיינדהובן לקראת גמר גביע אופ"א.
משחק רדיוס לבטיס! למה? הקדמה או איחור במשו.. לא הבנתי ממש. משחק הבית הבא של בטיס בליגה יהיה ללא קהל. פיפ"א אישרה את הפשרה אליה הגיע הLFP. העונה תסתיים עם משחקה של בארסה בסאן ממס.
ויאריאל הודיעה, שלא תשחרר אף אחד מהשחקנים הטובים ביותר שלה. זאת גם לאור השמועות על התעניינות מהיריבה העירונית, ולנסיה, בדייגו פורלאן. אגב, ולנסיה, קראבוני אישר את ההצעה שקיבל להיות המנהל המקצועי של המועדון. בתקשורת הספרדית אומרים, שחאבייר אגירה, המסיים את חוזהו באוסאסונה ב30 ביוני, הודיע לשחקנים שהוא לא ימשיך בעונה הבאה, למרות ההישג הפנטסטי העונה בליגה, ומה שיסתמן אולי גם כעונה היסטורית מבחינתה של אוסאסונה. מורסיה צריך לחשוש?
אני חושש. הייתי נגד פיטוריו של פראנדו לפני שנה וצדקתי, מאמן הרבה יותר מפורסם עשה רק נזק. עכשיו זה יכול לחזור עם אגירה שעם הרוטטוציות שלו יהרוס את העבודה של מורסיה. ועוד ידיעה עצובה: טוני מוניוס פורש. הוא אמר שאם השנה אטלטיקו לא תגיע לאירופה, הוא יילך. חבל, הוא היה יותר טוב (יותר שפוי) מפאולו פוטרה בתפקיד המנהל הספורטיבי.
http://www.marca.com/home/fotos_portada_grande/bufandas_aficion.Xxx חואקין קפארוס רוצה לעזוב את דפור, כך מפרסמים בתקשורת הספרדית. היעד- ככל הנראה, אוסאסונה, במידה ותשיג את הכרטיס לליגת האלופות. קפארוס, שאמר היום לרגל זכייתה של סביליה בגביע אופ"א אתמול אחרי 4-0 גדול על מידלסבורו באיינדהובן: "כולנו גאים בסביליה שלנו, משאיר את הדלתות פותחות בעבור כל קבוצה. פוניאל, אחד מעמודי הטווח והנשמה של אוסאסונה העונה, אמר שישמח לראות את קפארוס במקומו של אגירה. בנוסף, העזיבה של אגירה מסתמנת כרשמית: "אגירה עשה כאן 4 שנים יפות, אני מאחל לו בהצלחה", אמר פוניאל, שהוסיף שבאתלטי יהיה לו "מטרה מסובכת" וקשה, אם הוא אכן יגיע לשם. מורסיה: "אני יודע, שאני יכול לאמן בפרימרה או בסגונדה ב'. הדלתות שלי לאתלי יהיו פתוחות עד ל30 ביוני (פותח את האפשרות, שינסה את מזלו כמאמן ראשי בקבוצה הראשונה גם במקום אחר)". דייגו סימאונה, מי שהיה הקפיטן באתלטי ושחקן אהוב מאד ע"י האוהדים: "אני יודע, שיום אחד אאמן את אתלטי". הקפיטן, דיויד אלבלדה, לא מרוצה מהבלאגן שמתרחש בולנסיה כרגע: "מה שקורה בולנסיה הוא לא נורמלי".
אני לא מעודכן על איזה בלאגן אלבלדה מדבר? עריכה: זה קשור לפיטורים של חאבייר סובריטאס ולמינוי של קארבוני?
אכן כך. רק יש לציין, שאם לא פיספסתי משו, לקראבוני בינתיים רק הוצעה המשרה, אבל לא הייתה שום הודעה או חתימה רשמית (למרות שכבר החלו השמועות על שחקנים, שמועמדים להגיע לולנסיה בעונה הבאה). חואקין: "אעזוב רק אם זה יהיה מקובל על הנשיא. תמיד אמרתי, שאני רוצה להשאר בספרד, אבל אם העתיד שלי נמצא מחוץ לספרד... אני מודע לזה, שזה עשוי להיות משחקי האחרון (בבטיס)". מורסיה מבוקש ע"י בטיס, אספניול וסארגוסה, במקרה שאתלטי תחליט שלא להחתימו. גם קאדיז, שירדה לסגונדה, תעקוב אחר התפתחויות. קאני מאוכזב מהסחבת במו"מ לחידוש חוזהו בסארגוסה (כך לפחות הוא אומר). על השמועות, שזה הכל בגלל דרישות שלו לשכר גבוה מאד (לפי השמועות, 1.8 מליון יורו), הוא אמר: "לא ביקשתי 1.8 מליון, וגם לא הציעו לי מליון אחד". יש הפרשים כספיים גדולים בין השחקן לסארגוסה, שנמצאת בבעייה, כי קאני, שענה העונה סוף סוף על חלק קטן מאד מהציפיות שתלו בו בעבר, מסיים את חוזהו בסיום עונת 06\07. אינטר הציעה 12 מליון יורו על חורחה אנדרדה. לפי ידיעות בכל מיני מקורות, לואיס פרננדס ממשיך להיות בדיבורים וגישושים עם כמה וכמה קבוצות מהפרימרה. לא מו"מ רציני, אלא גישושים קטנים למקרה שלא יהיה מועמד טוב יותר.
אני מבין שמעבר לקבוצות גדולות בספרד כמו ולנסיה, ריאל מדריד, אתלטיקו או סביליה (סתם.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ) לא בא בחשבון אצלו... וואלה יופי, כנראה שעוד תותח ספרדי בדרך לפריימרשיפ... שיפסיק לזיין את השכל ויתחיל במו"מ עם ריאל. הם רוצים וצריכים אותו...
שריאל ידעו מה הם רוצים, יהיה על מה לדבר. עד אחרי הבחירות, הם לא יכולים להחתים אף שחקן. אין לחואקין סיבה לזיין את השכל לאף אחד. כנראה שכרגע, מלבד יובה עלייה דובר לא מזמן ומאז שכחו ממנה, ההצעות הם לא הכי רציניות (עוד שתי הצעות, שהיה ידוע עליהן הם מליברפול וניוקאסל. הוא דיבר גם על קבוצות, שלא מעניינות אותו, וכנראה התכוון לניוקאסל. ליברפול לא מוכנה לשלם את המחיר הגבוה יחסית- 25 מליון יורו- של חואקין, וכרגע אין עוד הצעות רשמיות על השולחן).