עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Yeste Member

בורחה אובינה, הקשר האחורי הנפלא של סלטה ויגו, מקושר ללא אחרת מאשר אלופת איטליה, יובה.

עוד קשר אחורי צעיר תוצרת ספרד, הפעם אלברטו זאפטר, קיבל הצעה לעבור לאלופת צרפת, ליון. אך הוא החליט בסופו של דבר לדחות אותה ולהישאר בסארגוסה.

העיתון המדרידאי אס מדווח שלמרות התעניינותן של מנ. יונייטד ואינטר בקשר הצרפתי של ליון, דיארה, הוא מעדיף לעבור בעונה הבאה לליגה הספרדית ולריאל מדריד.

הקשר השמאלי של ולנסיה ונבחרת ספרד, ויסנטה רודריגז, יחזור היום לסגל של ולנסיה לאחר שישה חודשים בחוץ בעקבות הפציעה ממשחקו בסיבוב הראשון מול אוסאסונה.

בטיס מעוניינת לסגור את רכישתו של חאראדו, הקשר-מגן של מאלגה.

אתלטיקו מדריד השלימה את רכישתו של רוסיצ'קי מדורטמונד תמורת -10 מיליון אירו. בנוסף לכוכב הצ'כי, סגורים באתלטיקו לעונה הבאה עוד שלושה שחקנים : פרנייה, זה קסטרו וכמובן אגוורו. קושטיניה וסייטרידס, שניים מהכוכבים של היורו הקודם, גם כן נמצאים בתוכניות של הקבוצה לעונה הבאה.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם מנישה. אז 3 מכוכבי...

3. Bensh Member

כל כך עצוב יהיה לראות את מסע הרכש המפואר הזה של אתלטי מתרסק בעונה הבאה
    חבל...

4. Engel Del Madrid Member

היה קיים פה חוק מרפי קטן.
    שנה שעברה רק פתחנו פה על אתלטיק ועשינו לה נאחס אחושילינג..
    עכשיו עם כל הזילזולים וכל הדיבורים על כך שזה יהיה בדיוק כמו בשנה הבאה אתלטיק סוף סוף תצליח להילחם על הצמרת.. לפי דעתי אגוארו ורוזיצקי אלו הרכישות בין הכי חכמות בקיץ הזה..

5. Yeste Member

למה לעזאזל את מאניש כשיש לך שלושה קשרים צעירים תוצרת המועדון, כמו גבי, מריו סורז וקאמצ'ו (כדאי לתפוס את הילד הזה ביורו ספורט ) ?

אגב, רכישותיהם של ארבעת התותחים האלה מבטיחות הרבה לעונה הבאה באתלטיקו. אני רק מקווה שהמאמן הבאה, מי שזה לא יהיה, ייתן יותר במה לצעירים, כמו אלה שהזכרתי מקודם ומארקס כמובן. אבל באתלטיקו תמיד מה שאתה רוצה שייקרה - קורה הפוך.

באשר לרוסיצ'קי - יכול להיות כאן מקרה פטרוב. גם הוא, בדומה לבולגרי, מגיע ככוכב "מבוגר" יחסית שמשחק בקבוצה כושלת בליגה הגרמנית. אי-אפשר לדעת כיצד הוא יישתלב בליגה הטובה בעולם, אבל אם הוא יתעלה - אתלטי תקטוף הרבה פירות.

פרנייה הוא הרכישה הטובה ביותר לדעתי. הוא הוכיח עת עצמו השנה בליגה הספרדית, ולא בכדי כבש 10 שערים כמגן. הארגנטינאי-ספרדי ייחזק משמעותית את הצד השמאלי של אתלטיקו, השאלה היא מה יהיה עם אנטוניו לופס ?

אגוורו נחשב בארגנטינה לכוכב העולה הגדול ביותר אחרי מסי של ברצלונה, אבל כבר היו מקרים של שחקנים דרום-אמריקאים שהיו תותחים בארצם אך נכשלו כשהגיעו לאירופה. חשוב מאד שאתלטי לא תלחץ אותו יותר מידי ( בכול זאת מדובר בילד בן -17 ) ותיתן לו את כל הזמן הדרוש בכדי להתרגל ליגה הטובה בעולם, בניגוד לריאל עם רוביניו. הנפגע העיקרי מהרכישה הזו הוא מארקס הצעיר. אני מקווה שהמאמן הבא של אתלטיקו לא יימחק אותו לגמרי, ויעשה מידי פעם רוטציות בינהם.

את זה קסטרו אני לא מכיר, אבל הבנתי שמדובר בבלם פורטוגלי עם המון המון פרוספקט לעתיד. אז אחלה רכש.

את מאניש, קושטיניה וסייטרידס ( הם שכחו שיש להם את המגן הימני של נבחרת ספרד הצעירה) לא צריך !

6. EL Capitan Member

דניאל, מורסיה צפוי להמשיך. רוזיצקי זאת רכישה גדולה, וכבר רשמתי למה בדיון של אתלטי. הוא לא יהיה מקרה פרטין פטרוב 2, כי הוא פשוט שחקן שונה. גם את קושטינייה אתלטי תצטרך אולי, כי אפשר לומר שאתלטי צריכה קשר אחורי, למרות שאפשר להסתפק במה שקיים (אבל אתה לא מצפה, שאתלטי תתן את המפתחות של הקישור האחורי בידיים של ילד מוכשר ככל שיהיה- הכוונה לקמאצ'ו, שעדיין לא יצא לי לראות אותו- אולי שמישו יעדכן על השידורים של עד גיל 17 בדיון של הסלקסיון?). על מאניש בכלל לא מדברים, הוא גם העדיף את צ'לסי על אתלטי, אז...

טריסטאן: "אני לא רוצה להפריע, הכי טוב שאעזוב".

בורחה אובינה: "הדבר היחיד ששמעתי מיובה הם שמועות".

הליגות האירופאיות תומכות בדחיית המחזור האחרון ל20 במאי, בגלל המשחק הדחוי של בארסה נגד סביליה.

וארלה, שמסיים חוזה בבטיס, מחוזר ע"י מאיורקה לעונה הבאה.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי צריך ללכת על מאמן גדול.
    ניסו לעשות את זה עם ביאנצ'י לא הלך,לא נורא.
    אבל צריך ללכת על מאמן גדול,אם את. מדריד רוצים לרוץ חזק בצמרת.

8. Jose Mourinho Member

יסטה, אתלטיקו רוצה לרוץ חזק למעלה בעונה הבאה, ועם כל הכבוד, קבוצה עם מטרות כאלה צריכה קישור אחורי עם מאניש וקוסטיניה במקום עם שחקנים צעירים, מוכשרים ככל שיהיו. כנ"ל סייטארידיס המצויין. אגוארו ורוזיצקי הם רכישות נהדרות, וזה' קסטרו ייתן עומק בסגל.
    אבל פרנייה, למרות שהוא שחקן מצויין, יכול להיות שאני במקום אתלטיקו הייתי מוותר עליו, שכן אנטוניו לופז משחק כבר בעמדה הזאת. בכל מקרה, לדעתי לופז צריך לעזוב את אתלטיקו.

זה ההרכב שאני הייתי מעלה בעונה הבאה באתלטיקו(4-3-1-2):

לאו פראנקו; סייטארידיס, פאבלו, פראה, פרנייה/לופז; מאניש, קוסטיניה, לוקסן; רוזיצקי; טורס, אגוארו

מה קורה עם שחקנים כמו פטרוב, קז'מאן, מקסי רודריגז וגאלטי? עוזבים? או שיישארו לתת עומק מהספסל?

9. קלייברט Member

באנגליה מדברים על ואן ניסטלרוי פלוס 14.5 מיליון פאונד תמורת פרננדו טורס.

http://www.playlaughgrow.co.uk/images/upload/library/large/99.Xxx

10. Engel Del Madrid Member

בחיים לא יצא לפועל!

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא הייתי הולך על שיטה אחרת..
    4-3-3 סטייל בארסה.

וזה אמור להיראות ככה..

------------------לאו פרנקו---------------
    --סטאיטארידיס--פאבלו--פראה--פרונייה/אנטוניו לופז--
    -----------------קושטינה----------------
    ------------רוזיצקי-----מאניש/לוקסאן----
    ----מאקסי---------------------אוגאררו---
    ------------------טורס------------------

12. Yeste Member

מקסי רודריגז לא יצא מההרכב של אתלטי כול עוד הוא בקבוצה. מדובר בשחקן הכי טוב שלהם העונה, ואחד הקשרים ההתקפיים הטובים ביותר היום בעולם (ואני לא מגזים).

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם אם מקסי ייפצע עוד פעם הוא חייב להישאר בהרכב. על הקביים, באלונקה, לא משנה.
    וחלאס עם מאמנים גדולים. פעם אחת ב-9 שנים אפשר לעבור את הקיץ בלי חילופי מאמנים.

14. Jose Mourinho Member

אתה כן מגזים, שוב כשמדובר בשחקן מהליגה הספרדית. מקסי, טוב ככל שיהיה, לא נמנה עם העלית של קשרי אירופה כיום.

15. EL Capitan Member

מקסי רודריגז יהיה בהרכב, זה לא שאלה בכלל. וההרכב שרשמת, פורזה אינטר, ממש לא יהיה ההרכב של אתלטי בעונה הבאה. אומרים שבאתלטי מחפשים גם קשר שמאלי, ודיברו על סולארי, שמאד הייתי רוצה לראות אותו שוב בליגה הספרדית (עובר עונה איומה באינטר). אם זה יקרה, מקסי ישחק כקיצוני ימני ואגוורו כחלוץ ביחד עם טורס. ואז, רוזיצקי וקושטינייה יהיו לבד במרכז המגרש.