עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. EL Capitan Member

שטויות, זאת סטיגמה. כבר ראינו את קאפלו מדריך קבוצות אטרקטיביות בעבר. חואקין יוכל רק ללמוד ממאמן ענק כמו קאפלו, שאפשר להגיד עליו הרבה דברים, אבל את התוצאות וההישגים הוא תמיד מביא, ועם זה אי אפשר להתווכח.

חואקין: "אחרי שנבטיח את ההשארות, אני אדע את העתיד שלי".

טריסטאן דיבר עם לנדיירו והוא בדרך החוצה מדפור, אחרי שנתן בעבר עונות נפלאות עם הקבוצה הזאת.

2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק ב100% שקאפלו יודע להדריך קבוצות אטרקטיביות אבל ביובנטוס הוא לא כזה. ביובנטוס הוא מאמן בצורה סיסטמטית בשביל להביא תארים. כנראה שזה מה שהבעלים ביקשו ממנו ולא קבוצה שתשחק יפה, כמו שאומרים "המטרה מקדשת את האמצעים" ולא משנה באיזו דרך הוא מביא את זה העיקר שהוא מביא.
    2 אליפויות בשנתיים מדברות בעד עצמן, בטח ובטח שיובה לא מציגה כדורגל "אטרקטיבי" אלא יעיל בכדי לקחת את 3 הנק' ולהמשיך במסע צבירת הנק'.

עוד דבר, תראה מה קורה לאיברהימוביץ' וקאמורנסי. לא נראה לי שזה בגלל שהם גרועים או משהו אלא בגלל שהם לא מקבלים את החופשיות מקאפלו לשחק. זו הסיבה המרכזית לאי הצלחתם כרגע ביובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/4/06
  3. Bensh Member

איכס, לא רוצה את קארבליו המגעיל בקטאלוניה
    לא שכחתי לו את האחיזה בויקי לפני שנה

4. EL Capitan Member

פאבלו איימאר חזר להתאמן.

חאבייר אגירה לא ימשיך באוסאסונה, אלה הפירסומים בתקשורת הספרדית. לפי ה'אס', באוסאסונה מבינים, שאגירה לא ימשיך בקבוצה, למרות שהוא לא דיבר איתם, לא הכחיש וגם לא אישר את הדברים. בקבוצה כבר החלו בהעלאת מועמדים למאמן, שיוביל את הקבוצה, שתשתתף בעונה הבאה, ככל הנראה, בצ'מפיונסליג. המועמדים הם: ויסנטה דל בוסקה, שעשוי לסרב בגלל הרצון שלו לחכות עד אחרי הבחירות הצפויות בריאל (מהסיבה הברורה- הוא עשוי לעלות מחדש כמועמד); חאבייר אירורטה ומיגל אנחל לוטינה, שעשוי לחזור הבייתה לפמפולנה.

ראול אביול מודה לריאל מדריד על העניין בו, אבל ביום שלישי הקרוב יחתום רשמית על חוזה חדש בולנסיה עד 2011.

נאנו יוסו, מי שהציל בעונה שעברה את ראסינג מירידה ולא המשיך בקבוצה, הוא המאמן החדש של הקבוצה, אחרי התפטרותו של מנולו פרסיאדו.

ראדומיר אנטיץ' עשוי להתמנות למנהל המקצועי של אספניול. אנטיץ', שאימן בעבר קבוצות רבות בספרד, חי עד היום בספרד, למרות שהוא כבר הרבה זמן לא אימן אף קבוצה. הסוכן שלו אמר, שבאספניול, שם מחפשים זמן רב איש אשר יסכים לקבל את משרת המנהל המקצועי של הקבוצה, רוצים אותו.

אלאבס רוצה שינוי במבנה המנהלי של הקבוצה, ודורשים שם מועצת מנהלים. בקיצור, פיטרמן ממשיך לעשות בלאגן בקבוצה שעדיף שתחזור לסגונדה.

בויאריאל כבר מרימים ראש לאחר סיום המסע הראשון והקסום שלהם בליגת האלופות, ומתכננים את העונה הבאה. בויאריאל ויתרו מזמן על האפשרות שהייתה להם להשיג את הכרטיס לאופ"א, או אפילו לליגת האלופות, ולכן כבר מתחילים בתכנון העונה הבאה. ניהאט, שכבר סיכם בויאריאל, יגיע לקבוצה. בויאריאל מקווים, שפירס יעדיף אותה על פני ארסנל. טאקינארדי, כאמור, כבר סיכם על השאלתו במועדון לעונה נוספת, והמטרות הנוספות הם בלם וקשר.

http://212.80.128.205/forosmarca/ForoListado.asp?idforo=984

במארקה נתנו גם אפשרות לשלוח תגובות ולתמוך בריקלמה. אני, כמובן, לא ויתרתי על הסיכוי, שהוא אכן יקרא את ההודעות שם. זה מה ששלחתי לו (כמובן שאני גם מדגים את השליטה שלי בספרדית, השפה היפה ביותר בעולם):

Roman, estamos contigo

Tu es el mejor jugador del mundo despues de Ronaldinho, y no tienes que estar demasiado triste por el penalty. Esto pasa, muy simple. Usted no es el primero que lo ha pasado esto. Por ejemplo, Roberto Bagio. Asi que tienes un Mundial en el verano, y deseo suerte a ti y a Argentina.

Con mucho carino, Kim from Israel.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/06
  5. EL Capitan Member

בעקבות הזכייה בגביע וההשארות המסתמנת של אספניול בליגה, לוטינה אמר אתמול: "מעולם לא אמרתי, שלא אמשיך באספניול". בכך הוא פותח את האפשרות, שישאר באספניול, למרות העונה המאכזבת בליגה.

6. Yeste Member

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/06
  7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לי מספיק שזה מופיע במונדו דפורטיבו.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יש לו לחפש בקבוצה הזו , גם אותו חירטטו שאתלטיקו הולכה להאבק על אליפות שנה הבאה..?

10. Jose Mourinho Member

8?!?! זה בסדר שהוא רוצה להתקדם לאירופה ואתלטיקו היא תחנה ראשונה לא רעה בכלל אבל 8?!?! יש לי הרגשה שהוא עוד יתחרט על זה שהוא חתם לכ"כ הרבה זמן...

11. Yeste Member

בו בזמן, הנשיא של אתלטיקו מכחיש מכול וכול את האפשרות לפיה פרננדו טורס יעזוב את הקבוצה לאחר המונדיאל, כביכול בגלל הרכישה של אגוורו ב-28 מיליון אירו ל6 העונות הבאות. אני מקווה מאד שהוא אכן דובר אמת.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מחיר מטורף על שחקן כ"כ צעיר שעוד לא הוכיח את עצמו.

13. Bensh Member

אני מריח פלופ

14. EL Capitan Member

הרגע רשמתי על זה בדיון של אתלטי. זה עדיין לא רשמי וסגור, אתלטי תצטרך להגיע לסיכום עם אינדפנדייטה על המחיר, למרות שבמארקה כבר אומרים, שהמחיר יעמוד על 23 מליון יורו (אינדפנדייטה הכחישה שיש כבר סיכום).

ריקלמה במילים ראשונות לאחר הפנדל המוחמץ בדקה ה90: "אני בסדר. צריך להמשיך להתאמן, ושום דבר נוסף. לא הרגתי אף אחד. רק נכשלתי בפנדל. יש עליי את האחריות לסחוב את הקבוצה, ואני יכול לאכזב. כשיהיה עוד פנדל, אקח אותו גם, זאת האחריות שלי בקבוצה". בנוסף, ריקלמה הודה לאוהדים על היחס שלו אליו וגם לכל התקשורת ושאר האוהדים בספרד על התמיכה בו.

מרק גונזאלס יעדיף לשחק בעונה הבאה בקבוצתו, ליברפול, ולא להיות מושאל לעוד עונה לאחת הקבוצות מהספרד, אולי גם בגלל הרצון של האוהדים שייתן לה עדיפות ראשונה, אם לא יקבל את אישור העבודה (הוא נהפך להיות אהוב מאד שם בתקופה הקצרה בה הוא משחק).

סרה פרר דחה הצעה ממונאקו, ויודע שלופרה תומך בו וייתן לו להמשיך גם בעונה הבאה. הוא עדיין לא החל לשבת עם לופרה על החוזה, אלא יישב איתו רק אחרי הבטחת ההשארות בליגה.

בגאזטה האיטלקי, ממשיכים לעכוב ולהתעקש על מעבר של חואקין ליובה.

15. EL Capitan Member

קיקה: "החידוש מאד קרוב".

גבריאל בוביו, הברזילאי המצוין של מלאגה, שתרד לסגונדה, נמצא תחת מעקב של חואקין קפארוס וחאבייר אגירה.

סיחסוך בין ויקטור מוניוס, המאמן היוצא של סארגוסה, שלא ימשיך בעונה הבאה, לבין מובייה, בעקבות דבריו של האחרון כנגד מוניוס.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/06