עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. henry i love you Member

לגבי פירס יש לי הרגשה ענקית שהוא נשאר בארסנל מפני שכמעט כל משחק הוא משחק וזה מה שמעניין אותו לדעתי.

2. Robin Member

בניגוד למה שאתה חושב, כישורי הקריאה שלי מספיק טובים בשביל להבין את מה שאתה כותב. אפשר לחשוב איזה משפטים מסובכים אתה כותב כבר שאני אמור לא להבין אותם...

"הבעיה של פירס זה שהוא נחשף, בדומה להרבה שחקנים מצרפת, קצת מאוחר מדי לרמות הגבוהות של הכדורגל האירופאי."

איזה בעיה יש בזה בדיוק?

בכל מקרה, נראה לי שלא כדאי לולנסיה לקחת אותו כי הוא כבר לא פירס של פעם.

להנרי אני אוהב אותך, פירס לא משחק כמעט כל משחק בארסנל. הייתי מביא לך סטטיסטיקות אבל נראה לי שאין צורך ושמי שרואה משחקים של ארסנל יודע שפירס יושב על הספסל די הרבה העונה.

3. henry i love you Member

אני אוהד ארסנל אבל מה לעשות אני לא מצליח לראות הרבה משחקים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

4. פלג Member

העברות:: מה מחכה לנו בקיץ הקרוב. השמועות ממשיכות לפרוס כנפיים(ריאל מדריד)

היום פורסם ב"אס" כי הנרי מועמד רציני לשורות ריאל. לפי דברי ההנהלה הם היו רוצים שהנרי יוביל את הקבוצה בשנים הקרובות. לפי העיתון הספרדי הקשר עימו מצד ריאל החל עוד בדצמבר אך הנרי אמר שהוא צריך לשקול את ההצעה.

הינה קישור לכתבה, מי מבין יכול למסור עוד פרטים אם יש: http://www.as.com/articulo.html?d_date=200...nchor=dasftbA00

עוד שם שעולה באוויר:: כרסטיאן קיבו. הפעם עיתון ה"מארקה" יוצא בהצהרה ולפי דבריו ריאל רוצה את השחקן ומוכנה לשלם עבורו כ20 מיליון יורו.

5. Mourinho Member

הוא יכול להיות מחליף לויסנטה, אבל אני גם כמוך חושב שולנסיה לא תיקח אותו, לדעתי הוא יגיע לויאריאל בסופו של דבר, ולנסיה רוצה קשר ימני בדחיפות לעונה הבאה.

6. henry i love you Member

הנרי אמר לגבי העברות שהוא עובר לברצלונה אחרי המונדיאל הוא יחשוב על זה
    קישור מצורף: לחצו כאן

7. henry i love you Member

פירס פיספס רק משחק אחד בפריימר ליג (37)לאומת חברו לקבוצה שחיקת את כולם (38) ותיירי הנרי 33 הופעות רייס 35

8. EL Capitan Member

אחי, כנראה שקראת את מה שרשמתי במחשבה, שרשמתי את זה בנימה של לעג, או משו כזה. אז רק שתדע, שזה ממש לא ככה. למרות שאז אמרת לי שאני שחצן (אולי בגלל זה אתה חושב, שיש לי משו נגדך...), אני מעריך אותך כאחד שמבין בכדורגל. ולנושא, התכוונתי שהייתה יכולה להיות לפירס קריירה טובה יותר, אם הוא היה עושה את המעבר לאחת מהליגות הבכירות באירופה בגיל צעיר יותר. עכשיו הכל מובן? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/06
  9. אלי מתחן Member

מצד שני לך תדע אם הוא היה עושה את קפיצת המדרגה אם לא היה עובר למארסיי לפני כן.
    אני בדעה שרונאלדיניו לא היה השחקן שהוא היום בלי המעבר לפ.ס.ז', הוא בנה א תעצמו פיזית ונפשית ורק אז היה מוכן לברצלונה.

10. EL Capitan Member

יש הבדל גדול בין פירס לבין רונאלדיניו, שהיה זקוק למעבר לPSG כדי להתרגל לכדורגל באירופה, לחיים באירופה וכו'.

11. EL Capitan Member

בעקבות שלושת השערים, שספגה ולנסיה נגד קאדיז (מתי בפעם האחרונה ספגה ולנסיה 3 שערים???), קיקה תירגל היום באימון את דויד נבארו ביחד עם ראול אביול במרכז ההגנה, כשאג'אלה, שרק חזר מפציעה ארוכה של 3 חודשים, בקבוצה השנייה של המחליפים.

12. Quique_Flores Member

קים, אם יש לך מושג (מהמקור שממנו קראת את המידע הזה) אתה יכול להסביר לי איך זה שמרצ'נה לא בתמונה? הוא הרבה יותר טוב מדוד נבארו

מידע פיקנטי:

מה-5-3 על קאדיס התפלאתי בגלל שני דברים, א': זה שהכנסנו 5 גולים שזה דבר שאני זוכר רק מהימים היפים לפני שנתיים עם בניטז ו-ב': שספגנו 3 גולים מה שקרה בפעם האחרונה (אם כבר שאלת) לפני יותר משנה בעונה שעברה במחזור ה-20 נגד ויאריאל ב"אל מדריגל" בהפסד 3-1

אבל לא חטפנו סתם 3 גולים, אלה היו שערי חוץ
    בפעם האחרונה שספגנו 3 גולים במסטאייה זה היה לפני שלוש שנים במחזור ה-37 בעונת 2002/2003 בהפסד הביתי 3-1 לברצלונה

13. EL Capitan Member

איך קוראים לך? תראה, אני לא אומר סתם. זה ידוע, שולנסיה של השנים האחרונות, שמאופיינת בהגנה חזקה, לא מקבלת כל יום 3 שערים. בגלל זה קיקה מנסה לעשות שינוי בהגנה. כנראה שאג'אלה עדיין חלוד, וצריך לחזור לאט לאט דרך האימונים לכושר טוב, ועדיין לא יכול לשחק ב11. מרצ'נה? גם הוא היה בקבוצה השנייה, ביחד עם הקפיטן, אלבלדה, ודיויד וייה.

14. Robin Member

כן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נראה לי שהוא גם היה יכול להיות יותר טוב אם הוא לא היה מתחיל בתור קשר אמצעי (לפי מה שזכור לי הוא התחיל שם). בכל מקרה, אם ואם ואם זה בזבוז זמן.

להנרי אני אוהב אותך, אני די בטוח שאתה טועה

15. EL Capitan Member

http://www.as.com/articulo.html?d_date=200...s&anchor=dasftb

אחרי הימים השקטים שעוברים על בטיס, מתחילים בהכנות לעונה הבאה, כשנראה שבטיס תשאר עוד עונה בפרימרה. עתידו של סרה פרר מוטל בספק וגם עתידם של מס' שחקנים, כמו אדו, שמסיים השאלה של שתי עונות בבטיס, הקפיטן חואניטו, שיש בעיות עם חידוש החוזה שלו, ורלה, לו יש הצעות מהפרמרליג, קונטרראס, שבגיל 34 הפך להיות השוער הראשון של הקבוצה בלית ברירה, אוסקר לופז, שמסיים את ההשאלה שלו בבטיס עם אופציה לרכישה בתמורה ל1.5 מליון יורו (בטיס לא מוכנה לשלם סכום כזה, רק אם בארסה תהיה מוכנה לשאת ולתת, כלומר להוריד את המחיר- יש על מה לדבר מבחינתה של בטיס) ועוד.