הסברת די טוב למה הם צריכים אותו... טראורה? השחקן הזה כל-כך אפס שאי-אפשר אפילו לתאר וגם ריסה יותר קשר שמאלי מאשר מגן שמאלי, לא הכי טוב בהגנה. בקשר לאופצייה ראשונה על הנרי - מתי לאפורטה דיבר איתך? או שאולי זה היה דייויד דיין? אולי בכלל הוא שלח לך סמס.
למה ליברפול רוצים אותו? כי הוא ספרדי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx בכל מקרה ההגנה של ליברפול חלשה בצד שמאל כמו שרובין אמר. לגבי הנרי, הוא יעזוב בסוף השנה אלא אם יקרה הבלתי אפשרי וארסנל תזכה בליגת האלופות ואז כמו ג'ראאד הוא יחליט להשאר. והכשרונות של בארסה הם מציונים ובהחלט בארסה מייצאת שחקני נוער מציונים שיכולים לעלות לקבוצה הראשונה ולהשתלב מציון,או שאחת האנגליות מחתימות אותם(פיקה ביונייטד וססק בארסנל) ששניהם שחקנים מציונים ואני בטוח שנשמע עליהם עוד הרבה(פיקה בשנה שנתיים הבאות).
להם יש מחלקת נוער מצוינת? אולי אתה מזלזל במחלקת הנוער של ריאל אבל בכל קבוצה בפרימרה חוץ מריאל סוסיאדד הבאסקית משחק לפחות אחד שגדל בריאל והנה הטבלה המלאה : 57 הקאנטראנוס של ריאל בליגה הראשונה ·ריאל מדריד :: ראול, גוטי, קסיאס, בורחה, ראול בראבו, פאבון, מחייה, דייגו לופז, חאבייר פורטיו. ·אלבסטה :: רובן, חיימה, ואלבואנה. ·אתלטיק בילבאו :: אורסאיז. ·אתלטיקו מדריד :: גארסיה קאלבו, קואלר. ·ברצלונה :: סמואל אטו. ·בטיס :: פרננדו, קונטרראס, פאבלו ניניו, אלפונסו, טוטה(מושאל למאלגה). ·דפורטיבו :: ויקטור. ·אספניול :: מיניאמברס, דני גארסיה. ·לבאנטה :: מורה, ריברה, סאנדרו. ·חטאפה :: קובילו, רובן פולידו, אלברטו רואיז, אמאיה, בלנגואר, טנה, ריקי. ·מלאגה :: חררדו, ואלקארסה, מנו סאנצ'ז, פרננדו סאנס. ·מאיורקה :: לואיס גארסיה. ·נומנסיה :: ססטלו, ולאסקו. ·אוססונה :: ואלדו, קוראלס. ·ראסינג סאנטנדר :: פ. מארקס, מוראן, אגאנזו, חאבי גררו. ·סביליה :: ארנדה, קאסקרו, יורדי. ·ולנסיה :: קאניזרס, מיסטה. ·ויאריאל :: קאייחה. ·סארגוסה :: מוביאה, סזאר, קמאצ'ו, גארסיה גראנרו.
לואיס מדינה קאנטלחו האנדולזי הוא זה שנבחר לשפוט את הסופר קלאסיקו שיערך במוצ"ש(23:00 שעה לא סופית) 1.4.06 בקאמפ נואו. http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_150820_CAS.Xxx http://www.noticiasdenavarra.com/ediciones/20030326/deporte/26barcelona.Xxx
השופטים מאיימים בשביתה בשבוע הבא, בגלל עיכוב תשלומים. ארגונס מבהיר את סיבת אי זימונו של אסייר דל הורנו: "דל הורנו איבד את המטוס, ולכן לא הגיע". כשנשאל לואיס ארגונס אם הוא יכיר נבחרת ספרד ללא ראול, הוא אמר: "כן, כמובן שכן". אנטוניו לופז על החידוש של החוזה שלו: "אין שום דבר חדש, זה עניין בין המועדון והנציגים שלי".
לא קשור בכלל. ראול הוא סמל, ככה זה.. נבחרות זקוקות לסמל. לאחד שיילחם ויתן את הכול למגרש וכזה הוא ראול. אתה באמת חושב שאם לפויול תהיה ירידה דרסטית ביכולת אתם תעיפו אותו? שום מצב שבעולם..
חדשות:: ריאל מדריד המארקה שוב בהצהרה, האם שוב שמועה?: "קומאן והינדק הוצעו לריאל" לאחר שמועות קאפלו ודל בוסקה שעדיין ספק אם אחד מהם יגיע בכלל, הכיסא של המאמן ממשיך למשוך הצעות מכאן או מכאן. אתמול(שבת) המארקה טען שקומאן והינדיק מעונינים במשרה. הינדק הודיע שביוני הקרוב הוא עוזב את psv. לא ברור אם קומאן גם עומד לסיים את החוזה שלו אבל מקומו באיאקס לעונה הבאה לא מובטח.
חוס הידינק מאמן מצויין, אולי הוא באמת יכול להוציא את הגלקטיקוס לשעבר מאותו פרויקט כושל של פרז לתקופה חדשה, אבל הפעם באמת - לא עוד מאמנים ניסיוניים וכושלים, שלא תלך שכונה.
השופטים החליטו לשבות, אם עד סוף השבוע הם לא יקבלו את כל הכסף, שחייבים להם בLFP. ולנסיה לא רק צונחת לאחרונה, אלא גם בפציעות, שהיה נראה שולנסיה חוזרת להיות עם סגל מלא, היום בראחה, אלבדה ו-וייה, ששלושתם סוחבים פציעות קלות במשך למעלה מחודש, שוב לא התאמנו היום. והם כמובן מתווספים לאג'אלה, שבמשחק החזרה שלו הורחק ולא יוכל לשחק במחזור הבא. פלגריני לא מפחד ופותח במלחמה פסיכולוגית מפתיעה לקראת המשחק הראשון נגד אינטר בסן סירו: "הם לא זכו בכלום מאז 89. הם יצטרכו להוכיח את הפייבוריטיות שלהם ב180 הדקות נגד הקבוצה שלנו, שעושה היסטוריה". סרה פרר חזר לחייך. אחרי 3 המשחקים האחרונים, שכללו תיקו בברנבאו ושתי ניצחונות רצופים, במחזור הקרוב יהיה לנו את הדרבי של סביליה. סרה, שעתידו בקבוצה התנדנד עד לתמיכתו של לופרה, רוצה להשכיח את הכל עם ניצחון גדול בדרבי, שבא לו ולבטיס בדיוק בזמן, כשהם יכולים לצאת סוף סוף ממאבקי ההשרדות אליהם נקלעו. לא רק אצלנו היו בעיות בזכויות השידור על המונדיאל, אבל היום בספרד הכל הגיע לסיומו, כשCANAL + רכש את השידורים. נקווה שאצלנו, כמו בספרד, הכל יסתדר.
כמה? כמה? כמה אפשר לסבול??????!!!!!!!!! אני מקווה שהפציעות האלה לא כל כך רציניות וייה פחות מעניין אותי, ממילא הוא גרוע בזמן האחרון, אבל שהצמד הקלאסי אלבלדה את בארחה לא ישחקו זה הסיוט הכי גרוע שלי אני מקווה שנצליח לשרוד ברביעייה הראשונה, אני רוצה להיות בליגת האלופות