עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Engel Del Madrid Member

רו"מ איטליה ברלוסקוני נתן אור ירוק להתנהלות בין אנצ'לוטי לבין ריאל, ואמר " אם אנצ'לוטי ירצה אני יתן לו לעזוב לריאל" .

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עד שדל בוסקה היה אפשרות נורמלית וגם קאפלו !! אני כל כך רוצה לראות את שניהם יאללה דל בוסקה בתור מנהל מקצועי וקאפלו מאמן.. ושיזרקו גם להיירו איזה עצם..

2. EL Capitan Member

יפה, רועי, תגיד את המילה האחרונה. איזה ניצוצות של שחקן ענק? למה מה הוא עשה בריאל? כולה שער אחד והוא חלוץ העתיד של ריאל. אני את שלי אמרתי, ואתה תראה שזה יתגלה כנכון. וזה לא קשור לגיל, ראה מקרה אנלקה.

קיקה סנצ'ז פלורס ממש לא מרוצה מזה שכוכב הקבוצה, דיויד וייה, שהאריך לפני מס' ימים את חוזהו בקבוצה, היה נמצא בכותרות הראשיות בעיתוני בספרד כבר במשך חודש שלם. קיקה טוען, שזה השפיע על הביצועים של וייה, שכבר 3 משחקים לא הבקיע. עכשיו, הוא מקווה, שאחרי הארכת חוזהו הוא יהיה שחקן חדש, לדבריו.

http://www.as.com/articulo.html?d_date=200...s&anchor=dasftb

למרות שבכירים בסארגוסה כבר אמרו לתקשורת על המגעים עם קאני, אולי הפתעת העונה, על הארכת חוזהו, קאני אומר היום שהם עדיין לא התחילו לשבת ולדבר, וככל הנראה הדיבורים על חידוש חוזהו בקבוצה לא הולכים להיות קלים, בטח לאור העניין בו מגלים מס' קבוצות גדולות יותר מסארגוסה (ותסלחו לי על זה, שאין לי כח לתרגם לכם את כל מה שהוא אמר...).

דודה, שהיה מושעה לתקופה ארוכה במלאגה וחזר לא מזמן לפעילות, הגיע לסיכום עם סביליה עד ל2010.

3. רובסון דה סוזה Member

כניראה שלא הבנת קים. אני לא מחפש להגיד את המילה האחרונה, אני מנסה להסביר לך שאתה טועה, וקסאנו רוחק מליהיות שחקן בקצה הספסל. קסאנו הוא חלוץ העתיד של ריאל. ריאל בונה עליו ובטח ובטח שעל הספסל היא לא תושיב אותו, נקודה.

אתה באמת חושה שאני אמרתי שהוא חלוץ העתיד של ריאל רק בגלל שער קטן? אתה טועה. בכל נגיעה שלו בכדור ניתן לראות שדהוא שחקן עם יכולות יוצאות דופן, שחקן שמקומו בין החלוצים הטובים בעולם.

4. EL Capitan Member

קיקה סנצ'ז פלורס אסף את שחקני קבוצות לשיחה לפני תחילת האימון, וזאת התקופה האחרונה הרעה של הקבוצה, בה היא לא ראתה כבר במשך חודש ניצחון בודד אחד.

מקקולה, חלוצה הפצוע של סביליה, חזר לספרד עם תקווה לחזור לשחק לפני סיום העונה.

ומזל טוב ל'אל ניניו', שחוגג היום 22. כבר לא ילד הקפיטן של אתלטי.

5. Arsenal fan Member

ככול הנראה פראן מרידה יעבור לארסנל, בדיוק כמו מקרה ססק, ההנהלה הנפלאה שלנו תחטוף גם את פראן מרידה שבהיותו רק בן 16.

בעונה האחרונה מרידה אינו זכה לקבל חוזה רשמי עקב חוק של ההתאחדות הספרדית, כך שבדיוק כמו במקרה ססק. ארסנל תחטוף את מרידה בעוד לקאטלונים אין שום דבר לעשות נגד זה.
    פראנק גיאג'יו, הוא זה שמצא את האיש. גיאג'יו היה אחראי גם על העסקאות של ססק ורייס שגם הם ספרדים. השחקן יוחתם כאשר בימים הקרובים הוא יחגוג 16.
    עד גיל 17 צפוי מרידה להיות בהשאלה אצל סלטה ויגו, ובגיל 17 יעבור לארסנל.

6. Barcik Member

אני מקווה שתחמיא להם כ"כ גם כשניקח את הנרי.

7. Arsenal fan Member

קודם כול, מה הקשר של ההנהלה לכביכול עזיבה של הנרי? אם הנרי יעזוב, זה יבוא מסיבות מקצועיות בלבד. וההנהלה לא תוכל למנוע את זה. הכול תלוי ברצונו של השחקן.פיטר מציע להנרי את השכר הגבוה ביותר לשחקן בכול תולדות המועדון. מה עוד הוא יכול לעשות?

אה כן, דוס סנטוס הבא בתור. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/06
  8. Mourinho Member

אני מעדיף שהנרי ישאר בארסנל, ולקבל בחזרה את ססק. נו באמת, בפעם ה3000, מה יש להנרי לחפש בבארסה, את ההשלכות לזה כבר כולם יודעים:

1. הנרי יבוא רק כשחקן הרכב, במערך של בארסה, מקומו רק איפה שרוני משחק כרגע, בצד שמאל, רונאלדיניו כמובן לא יזוז משם, אטו כמובן, ומי נשאר? מסי. מישהו מוכן לקחת אחריות על זה שמסי יתחיל לראות ספסל ולהשבר?(ראה מקרה סאביולה). הילד הארגנטינאי הוא הסיבה שאנחנו קבוצה טובה יותר העונה, בקיצור- לא תודה.
    מה אתה מעדיף, קוסם בן 18 שכבר היום הוא אחד השחקנים הטובים בעולם, או כוכב-על שמגרד את ה-30, שיש לו עוד שנתיים טובות לתת? התשובה פשוטה.

הנרי לא יגיע לבארסה, הכל שמועות, שמועות, ועוד פעם שמועות.

ארסנל= גונבת כשרונות סידרתית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

9. Mourinho Member

קארלו אנצ'לוטי העריך את החוזה שלו במילאן עד 2008, ועושה סוף לשמועות שקישרו אותו לריאל מדריד.

פפה מורסיה, מאמנה המצליח של אתלטיקו מדריד, מדבר על המשחק החשוב שלו מחר נגד סביליה, ואומר שזה משחק חשוב מאוד, שאם אתלטי תנצח, זה יתן לה מקדמה רצינית לקראת מקום באירופה בעונה הבאה, כרגע הוא ריאלי, ויודע שליגת האלופות רחוק, בגלל שאוסאסונה מתרחקת, אבל יודע שזה המטרה.

עוד באתלטיקו: אתלטיקו מערערת על האדום שקיבל הסרבי מטייאה קז'מאן נגד ויאריאל, אדום שלא היה ולא נברא.

סביליה סיכמה עם דודה קשר מאלגה הפורטוגלי המוכשר עד 2010, דודה שמעונינת בו גם פורטו, החליט להשאר בספרד, ומהעונה הבאה(כנראה), הוא יהיה שחקן סביליה. דל נידו, מרוצה מאוד מהעבודה של חואנדה ראמוס, וצפוי להעריך לו את החוזה.

10. EL Capitan Member

תראה, עמי, הנרי לא ילד קטן. יגידו לו, לאטו, למסי וכן, גם לרונאלדיניו, שפשוט יעשו רוטציות וייתנו לחלק מהם לנוח פה משחק אחד, פה משחק אחד לשבת על הספסל. הם יבינו את זה, הם מקצועניים ויעשו הכל לטובת הקבוצה, כל עוד זה לא יפגע בהם ובמוניטין שלהם יותר מדי. ולכן, אני מניח שלא נראה סיפסול כמו של ג'יולי העונה מאז הפריצה של מסי, כי כבר עכשיו מסי פשוט ברמה אחרת, בעוד שג'יולי איבד לגמרי את הבטחון וזאת התוצאה. רייקארד יידע איך לבצע את השילוב בין 4 שחקנים, שכל קבוצה בעולם הייתה רוצה לראות אותם אצלה. אני אומר, שכל עוד הנרי יכול להגיע לבארסה ובמחיר הזה (15 מליון), זאת תהיה שטות מבארסה לוותר על האפשרות להביא את הנרי לקאמפ נאו.

11. ManUtd Fan Member

זה היה ברור לטעמי שאנצ'לוטי לא יעזוב את מילאן. הוא אמר שזה היה פיתוי לעבור לריאל מדריד, אבל הוא החליט להישאר איפה שהוא. לטעמי זה היה ברור שהוא לא יעזוב את מילאן.
    הנרי לא יעבור לבארסה מסיבה פשוטה, הוא נאמן למועדון שלו, ושם הוא לדעתי יסיים את הקריירה שלו. זה עניין של זמן עד שהוא יאריך את החוזה שלו בארסנל. חוץ מזה, איפה תשים את הנרי? בספסל? אני לא חושב שיוציאו את אטו, לא את רוני וכמובן שלא את יוציאו את מסי כי זה ישבור אותו והלך מראדונה הבא.

12. Mourinho Member

רוטציות זה דבר נחמד, אבל באוסאסונה, לא בבארסה. ברור שהנרי יוסיף לבארסה הרבה, וישפר את ההתקפה שלה בצורה משמעותית(למרות שאני כלל לא חושב שההתקפה צריכה שיפור), שלישיה כמו: רונאלדיניו-אטו-הנרי, זה יכול להיות מדהים, אין ספק בכך. אבל שוב, מסי יראה הרבה ספסל, וזה פשוט לא טוב, מסי חייב להיות בהרכב, בעונה הבאה הוא יהיה כבר בן 19.

ברצלונה זה לא ריאל מדריד, ''להביא את הכובים הכי גדולים בעולם''(יענו גאלקטיקוס).

מיותר לדעתי, שישאר איפה שטוב לו, בארסנל.

13. EL Capitan Member

ארנסטו ברונזטי, אחד הסוכנים הגדולים ביותר באירופה, חושב שבעונה הבאה הנרי ישחק בבארסה ואטו בצ'לסי.

לופז קארו לא איבד את התקווה להיות מאמן ריאל מדריד גם בעונה הבאה, והוא ינסה להוכיח במחזורים שנותרו עד לסיום העונה, כי הוא ראוי להיות המאמן שישבור את הבצורת של 3 השנים ללא תואר.

פטריק קלייברט חזר לספרד אחרי הטיפולים שעבר בהולנד, והתאמן היום עם קבוצתו.

14. אלי מתחן Member

אף אחד לא הבטיח שהנרי יצליח לעשות את המעבר לסגנון כדורגל ספרדי, ושלא יקרה עוד מקרה כמו של בקהאם, כוכב על באנגליה שלא מצליח להתאים את עצמו לסגנון משחק של הליגה הספרדית.
    ועדיין, קבוצות עשירות יותר מברצלונה (בכללי אני חושב על ריאל מדריד בעיקר), לא יתנו למעבר כזה להתרחש, הם יעפילו על כל הצעה של ברצלונה ויעדיפו להביא את הנרי אליהן.

15. Barcik Member

לא מדובר פה רק בכסף. להזכירך, מנצ'סטר הציעה עבור רונאלדיניו יותר מאשר ברצלונה.