חדשות רעות לכל אוהדי ריאל: פרננדו מרטין, נשיא ריאל נתן את האור הירוק להחתים את דייויד בקהאם על חוזה חדש ומשופר! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
טוב, רועי, אני לא מסכים איתך. אם אתה רואה את קסאנו עתיד להיות אחד החלוצים הטובים ביותר בעולם, באמת שאין לי מה להגיד לך. ודור, אני חוזר על עצמי, כי אמרתי שלא משנה מה הסיבות, בפטיסטה העונה איכזב בריאל, נקודה. לא אמרתי משו מעבר לזה, שהוא יעזוב את ריאל, או כל דבר אחר.
לויס אמרנטו פריאה מארגן משחק נגד גזענות. המשחק יהיה ב-25.05 בלגנס. נבחרת הזרים של לה ליגה תפגוש קבוצה שתורכב משחקנים ספרדיים מוערכים.
כן, אני רואה אותו ועוד איך הופך להיות אחד החלוצים הטובים בעולם, ואני יכול להגיד לך שאני לא היחיד שחושב ככה. לקסאנו יש את כל מה שדרוש כדי להפוך לשחקן כזה. מה שבטוח שבריאל הוא יישאר עוד הרבה זמן. אל תדאג. פרננדו מרטין לא יעשה צעד כזה שאין לו עוד מאמן. ועוד משהו, אף מאמן ( ובטח לא אחד שדוגל במשחק אגפים מהיר) לא ישאיר את בקהאם בהרכב אם זה תלוי בו( כל מי שניסה לספסל את בקהאם ניתקל באיומים מפרז).
הוא בטח יביא את ויסנטה שלא בכושר ואת בארחה שמזמן כבר לא משהו ובטח התכוונת לשחקנים הספרדים שמחוץ להרכב לא מחוץ לסגל נ.ב: אני משתמש חדש ואני ולנסיאני בנשמה
רועי, קסאנו היה במשך תקופה מסוימת ברומא (בעונת האליפות של מילאן, כשרומא סיימה במקום השני) אחד החלוצים הטובים בעולם, ככה שראיתי למה הוא מסוגל, אבל בריאל קשה לי להאמין שהוא יחזור להיות אותו קסאנו. למעשה, אני כמעט בטוח שהוא לא יעשה את זה. פבריציו מיקולי, החלוץ האיטלקי של יובה המושאל לבנפיקה, נמצא על הכוונת של סביליה לעונה הבאה.
למה בריאל הוא לא יחזור ליהיות אותו קסאנו? ולמה הוא בכלל צריך לחזור? הוא סך הכול לא בכושר כי הוא לא שיחק הרבה זמן ברומא. אבל הוא צעיר והוא רק יהיה טוב יותר עם הזמן. בוא נגיד שיכולות יש לו, צריך לראות אם הוא מסוגל לממש את הפוטנציאל שלו ולהפוך לאחד החלוצים הטובים בעולם.
הוא צריך לחזור להיות אותו קסאנו, כי כבר מזמן הוא לא הציג את אותה יכולת, שהוא הציג באותה עונה הנ"ל. בריאל, בגלל הנסיבות שהוא הגיע לקבוצה (אני יגיד שוב, לדעתי, בעונה הבאה הוא יידחק שוב לקצה הספסל) ובגלל הלחץ העצום והציפיות שיש ממנה אחרי 3 שנים ללא תואר, לדעתי, הוא לא יחזור להיות אותו קסאנו.
אני יחזור על מה שאמרתי מקודם. קסאנו הגיע לריאל גם כדי ליהיות מחליף של ראול ורונארלדו שהיו פצועים באותה תקופה, וגם כדי ליהיות שחקן עתיד וחלוץ העתיד של ריאל. ריאל בוטנה עליו לעוד הרבה שנים, ותיהיה בטוח שכעשריאל תחזור לשחק עם שני חלוצים קסאנו ייפתח במאה אחוז, וגם עכשיו שריאל משחקת עם חלוץ אחד, קסאנו מועדף לפעמים על רונאלדו ועל ראול. כל מאמן שיבוא לריאל לא יידחק שחקן עם פוטנציאל להפוך לאחד הטובים בעולם, לספסל. מכל קבוצה בסדר גודל הזה יש לחץ עצום. קסאנו הוא האחרון שזה ישפיע עליו. עם מאמן כמו אנצ'לוטי למשל, קסאנו ייפרח בוודאות.
רועי, ריאל בונה עליו, אבל רק בשביל שיהיה חלוץ לרוטציה ולבק אפ. במקרה שריאל יעברו לשחק עם שתי חלוצים, זה יהיה ראול ורונאלדו. ואם רונאלדו יעזוב, למשבצת שלו יכנס חלוץ שיגיע בעונה הבאה. רק אם קסאנו ממש אבל ממש יבריק בריאל עד סיום העונה (ויש לו את ההזדמנות לעשות את זה, כי רונאלדו... אבל קשה לי להאמין שזה יקרה, כי העונה של ריאל גמורה והם יודעים את זה), יכול להיות שיבנו עליו בריאל ליותר מזה, אבל אם לא, זה המקסימום שהעתיד שלו יהיה בריאל- להיות בעיקר שחקן ספסל. ועכשיו, סגור את הויכוח, למה אתה רק חוזר על עצמך. את מה שהיה לי להגיד, אני כבר אמרתי.
אני סבור שקסאנו יהיה חלוץ העתיד של ריאל ושחקן הרכב קבוע, אתה סבור שלא. קסאנו לא צריך להבריק עד סיום העונה ( למרות שבינתיים הוא מראה ניצוצות של שחקן ענק) כדי שייבנו עליו, בכל מקרה ריאל תיבנה עליו כחלוץ העתיד. לקסאנו יש עוד שנים רבות לשחק בריאל ובטח שכשראול וקסאנו בכושר, קסאנו עדיף על ראול. אני מאמין ששנה הבאה ישחקו בריאל קסאנו ומלפניו חלוץ חדש שיגיע במקומו של רונאלדו. בקיצור, קסאנו לא יכול ליהיות שחקן ספסל כאשר יש לו את היכולות האלה. כמו שאטו לעולם לא יהיה שחקן ספסל בברצלונה, נקודה. פה הדיון באמת ניסגר. גם אני הבהרתי את הדברים.
קסאנו סה"כ בן 23!!!!!!! אפילו רוביניו רק בן 22! אז מה קברתם את קסאנו לעזאזל?!?! בטח שהוא יהיה שחקן הרכב חשוב מאוד בריאל.