עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Engel Del Madrid Member

מותר לחלום לא?!
    אז מה! גם ברסה רצתה להביא את בקהאם ובסוף קיבלה את רונאלדיניו כברירת מחדל..

2. רובסון דה סוזה Member

ריאל לא צריכה עכשיו את מקאללה. ריאל צריכה קשר אחורי חזק וצעיר לשנים הבאות. גאגו, גארסיה, ססק, או כל שחקן אחר. גראבסן לא יישאר עונה נוספת להערכתי.

3. eman Member

ססק לא קשר אחורי בכלל.גם גרסיה לא.

צריך קשר אחורי כמו מסצ'רנו\דמיקליס או גאגו(לפי מה שאומרים).

4. Engel Del Madrid Member

מסצ'רנו הוא באמת רכישה אפשרית! הוא פשוט ענק!! גם גאגו הוא אפשרות לא רחוקה....
    לדמיקליס אין סיכוי להגיע אלינו...
    שמתם לב שכולם ארחנטינוס?

5. רובסון דה סוזה Member

אבל גם שחקנים מהסוג של גרסיה וססק נחוצים לריאל כדי לחזור וליהיות קבוצה חזקה כדי להתחרות על כל התארים וגם לזכות לפחות בחלק מהם.

אני הייתי הולך על מסצ'ראנו, שחקן פנטסטי.

6. EL Capitan Member

אתלטי הולכת על חאבייר סאביולה, כך טוענים ב'אס'. גם סביליה, אלייה הוא מושאל, מעוניינת בשירותיו לעונה הבאה, וגם שמה של ויאריאל הועלה לא מזמן. אולי באתלטי השפנפן יחזור לחיים?

גמר הקופה דל ריי ייערך בברנבאו או בויסנטה קלדרון.

איימאר לקראת המשחק החשוב נגד ריאל מדריד: "לריאל מדריד יש שחקנים כדי לא להיות רגועים". וגם על האליפות הוא לא מוותר: "אני לא חושב שבתחילת העונה אמרנו, שלא נלחם על התואר". הקפיטן אלבלדה עזב את האימון בגלל פציעה, והוא בספק למשחק.

סבסטיאן ויירה, שכמעט והוציא את ויאריאל מהחלום עם שער באשמה מלאה שלו, מאושר אחרי ההעפלה לרבע הגמר: "זכינו בכבוד של אירופה".

היום המשחק הראשון בשמינית גמר גביע אופ"א. סביליה תשחק בצרפת נגד ליל, והיריבה העירונית תשחק ברומניה נגד סיטואה בוקארשט.

דפור מעוניינת לעונה הבאה במארק גונזאלס, הקשר הצ'ליאני של ליברפול, שמשחק כרגע בהשאלה בסוסיאדד עד לסיום העונה. בדפור חושבים, שההתעניינות של ליברפול בקולוצ'יני אולי תתרום לעסקה.

http://www.as.com/articulo.html?d_date=200...s&anchor=dasftb

לוטינה לא יודע מה לעשות עם עצמו: "מישו שמע אותי אומר, שאני רוצה להמשיך באספניול?".

7. Engel Del Madrid Member

רונאלדו התראיין היום ל'אס' ותקף את עיתון 'מארקה' ואת פלה.

מה שלומך ?
    "אני בסדר, כמו תמיד. אני מאוכזב מהמון אנשים אופורטוניסטים. שמעתי את השטויות שאמרו פלה ופלאטיני... אני מכבד את כולם, אבל אני לא יכול לשלוט על מה שאנשים אומרים. אנשים המציאו שרבתי עם גוטי. מאז שהגעתי, הוא השחקן המועדף עלי."

נגד אתלטיקו לא היית כלול בסגל...
    "המאמן אמר לי שכדאי לי לנוח, אבל בגלל שכולם נגדי, הציגו את זה בתקשורת כהחלטה מקצועית. אני אגיד לכולם את מה שאני חושב כשהמצב ישתפר."

אתה ממש כועס !

"אני מתעלם מהדברים כבר המון זמן. כשהמצב לא טוב, הידיעות בתקשורת מתנפחות. יש לי אופי חזק, אני מתעלם מהכל וסובל בשקט."

מה בדיוק מציק לך?
    "ה'מארקה' ממשיך בשטויות וההמצאות שלו, כאילו שהוא בריב איתי. העורך נוטה נגדי מכיוון שהחלטתי לא להתראיין לעיתון שלהם. הם מחטטים בחיי הפרטיים, ויש לי רק דברים רעים להגיד עליהם. הם 'מחפשים' אותי."

מה אתה חושב על הדברים שאמר פלה ?
    "השטויות שפלה אומר מוכרות לכולם. הוא מגוחך. לא צריך להתייחס אליו. רומאריו אמר בעבר שעדיף לפלה לשתוק. אני מבקש מאלוהים שכאשר אפרוש מכדורגל, לא אהיה בנאדם ממורמר שמטיף מוסר ומדבר שטויות כמוהו. אני רוצה שיזכרו אותי ע"פ הדברים שעשיתי."

עברה שנה...
    "זו היתה אחת השנים הקשות בחיים שלי. אני אוהב להיות במועדון הטוב בעולם, אני רק מבקש את התמיכה של הברנבאו, שיהיו לצידי ושיקבלו אותי כמו שאני."

ראול אמר לך ללכת למחוא כפיים לקהל בסוף המשחק ?

"הוא לא אמר לי כלום. הוא אמר לי "משחק טוב" והלך. כנראה, שכמו הרבה דברים שאני עושה, גם זו היתה טעות."

תודה ל- avinet.

עכשיו מזה שיניתי את נקודת המבט שלי עליו.. הבנאדם בדיכאון מטורף שתבינו הוא לא הבקיע יותר מכמה ... 5 משחקים? פלה אמר עליו שיש לו בעיות בחיים הפרטיים בגלל זה הוא משחק לא טוב, שמעו לשמוע דבר כזה מאליל ברזיל בעבר זה ממש מוד קילר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/3/06
  8. לא מצאתי כינוי Member

http://sport5.co.il/articles.aspx?FolderID...ID=3880&lang=he
    דודו אוואט בדרך ולנסיה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    מצד אחז זה לא הזוי כ"כ,כי רק בקיץ האחרון חילופים של מנהל מקצועי בולנסיה גרמו לו לא לחתום במועדון.
    אבל מצד שני לא כדאי לו ללכת,מה הסיכוי שהוא יצליח לזכות באפודת השוער הראשון במקום קניזארס? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/06
  9. Yeste Member

גם אורן ניסים בדרך לולנסיה - להחליף את ויאה. בקיצור, עדיף שלא לקחת ידיעות מאתר ספורט 5.

10. לא מצאתי כינוי Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עד כמה שזה נשמע הזוי,בקיץ דודו אוואט היה קרוב מאוד לחתום שמה.
    בכל מקרה - הוא יהיה שוער שני בכל מצב ככה שזה רק יפגע בו אם הוא יעבור לשמה.

11. Yeste Member

יש להם כבר את מורה שהגיע העונה מלאבנטה ובוטלאה, שוער צרפתי צעיר...

12. EL Capitan Member

מורה צרפתי? הוא לא ספרדי? והוא ממש לא צעיר, הוא שוער ותיק. יש לו בערך 30. עריכה: אה אוקיי, דיברת על השוער השלישי שלהם.

ואגב, על אוואט אין מילה אחת ב'אס'. ובמארקה הדבר היחיד שיש על אוואט זה משו על זה, שהוא מסרב ללבוש חולצה אחת של ראסינג סאנטאנדר, או משו כזה, עם כיתוב של משו שקשור למחוז ממנו מגיעה ראסינג (קנטברייה).

13. לא מצאתי כינוי Member

קראתי איפשהו(אני חושב ידיעות הבוקר,לא סגור על זה) שהוא מסרב ללבוש את החולצה הזאת בגלל שיש על הסמל שלה צלב ולכן יתנו לו ללבוש חולצה של ראסינג בלי הצלב.

14. Engel Del Madrid Member

תאמת זה גם נשמע הכי הגיוני.

אגב, אפילו בבאירן מודיעים נחרצות: באלאק ישחק בצ'לסי. ( מה עם אסיין?!)
    הנה הולך לו עוד קשר אחורי שמבחינתי יכל לסחוף אותנו לעונה אדירה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/3/06
  15. Arsenal fan Member

ספר לנו על זה, ממתי באלאק הוא קשר אחורי ולא קשר התקפי? :aaagath: