עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Jose Mourinho Member

ראסינג סאנטאנדר החתימה את מגן ניבחרת דרום-קוריאה, לי הו ג'ין.

לינק

----------------------------------------------------------------------------------------------

האם כריסטיאן פאולסן הקשר האחורי הדני הבינלאומי של שאלקה בדרך לריאל מדריד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

האם פאולסן בדרך לריאל מדריד?

2. Mourinho Member

לא חושב, ויאריאל הולכת עליו חזק, אני מאמין שבקיץ הוא יגיע לצוללת הצהובה.

3. EL Capitan Member

לופרה הנשיא הכל יכול של בטיס, שלפני חודשיים פחות או יותר החליט לא הגיע יותר למשחקי הקבוצה, חושב על מכירת מניותיו בקבוצה. דובר בימים האחרונים על לואיס פורטיו, איש עסקי מסביליה שלא אוהב כדורגל. פורטיו הוא בעל מניות מבטיס משנת 91, שמדובר שירחיב את מניותיות בקבוצה ע"י קניית המניות של לופרה. למרות זאת, מקורבים ללופרה אמרו ל'אס', שלפחות עד 2007 הוא יהיה מחזיק המניות העיקרי בבטיס. עם לופרה היה יכול להיות עתיד ורוד לבטיס, וכך זה היה נראה עד הכשלון בעונה הזאת, שבעקבותיה הופנו האשמות ללופרה, שגרמו לו להתאכזב מאד ולא להגיע יותר לראות את המשחקים של קבוצתו מהיציע. יהיה שווה לעכוב...

הסוכן של זלאטן אישר: "אני מאשר את העניין של ריאל מדריד באיברהימוביץ'". כמובן, לאחר מכן הגיעה ההכחשה של ריאל. בגאזטה טוענים- זלאטן לא מסתדר הכי טוב עם קאפלו וגם לא נקשר ליובה ("השחקן והמועדון רחוקים"). אז מי מעדיפים בריאל? קאפלו או זלאטן?

בוטרגניו מזכיר את מה שקרה לפני שנתיים, שריאל הובילה בפער גדול מאד על בארסה המאכזבת של אז, בסוף ולנסיה זכתה באליפות, בארסה עקפה את ריאל, וזאת סיימה רק רביעית. כלומר, סגן נשיא ריאל מצהיר: "לא מוותרים על האליפות".

איבאגסה: "רוצה להשאר באתלטיקו. אם הם רוצים אותי, לא תהיה שום בעיה". בנוסף, מודה איבאגסה, שיש לו הצעות מקבוצות אחרות (כזכור, מסיים את חוזהו בסוף העונה).

ביירן נפגש עם קמאצ'ו והציע לו לחזק את אספניול עם לוקה ופירס.

פפה מורסיה צפוי להמשיך גם בקאמפ נאו נגד בארסה באותו מערך התקפי, רק כשמקסי ישחק כחלוץ שני במקומו של קז'מן, גאלטי בצד ימין, פטרוב בשמאל, טורס בחוד ואיבאגסה הפליימייקר.

פרננדו טורס: "הרבה אומרים לי להשאר, אבל מצד שני, הרבה אומרים לי, שכדאי לי לעזוב, לטובתי, וזה מושך מאד את תשומת לבי".

פלגריני מאכזב היום, כשמודיע שהוא לא רוצה את סרחיו אגוורו בויאריאל: "אני לא חושב עליו (אגוורו)".

פרננדו נפצע וייעדר חודש וחצי.

מילוסביץ' ו-ואלדו יכולים לחזור לשחק כבר מול סביליה במחזור הקרוב.

אזיקייל גריי יגיע הערב לסאנטאנדר ויחתום סופית בקבוצה.

בראוליו הושאל למאיורקה עד לסיום העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/06
  4. Yeste Member

בטח שאלתם את עצמכם כמה ספרדים משחקים כיום באימפרית הרשע ? אז הנה, הרשימה המלאה :

חוזה ריינה ,צ'אבי אלונסו ,פרננדו מוריאנטס ,אנטוניו ברגאן ,מיקל רוק'ה ולואיס גרסיה (ליברפול)
    אוסקר פרז ,איוון קמפו (בולטון)
    ג'רארד פיקה (יונייטד)
    חוזה אנטוניו רייס ,מנואל אלמוניה ,פראן מדינה ,ססק פאברגס(ארסנל)
    אסייר דל הורנו(צ'לסי) ,אלברט לוקה (ניוקאסל יונייטד) ,גזיקה מנדייטה(מידלסבורו) ,אלברט ריירה(מנצ'סטר סיטי) ,מיקל ארטטה(אברטון) ונאצ'ו נובו(ריינג'רס ,סקוטלנד)

בסך הכל - 19 (!) ספרדים משחקים היום בבריטניה.

5. eman Member

ומתוכם לפחות 6 שחקני נבחרת!

6. Mourinho Member

8 שחקני סגל נבחרת ספרד משחקים באנגליה. אגב, שחקן ספרדי שהבקיע היום באנגליה הוא ריירה של מנצ'סטר סיטי, שהגיע מאספניול.

7. Mourinho Member

תומאס רוזיצקי יהיה שחקן אתלטיקו מדריד בעונה הבאה, כך אמר קרזו נשיא אתלטיקו מדריד.
    רוסיצקי שרוצה לשחק מאוד בספרד ורוצה לעזוב את דורטמונד יגיע בעונה הבאה לאתלטיקו, גם הסוכן של רוזיצקי אישר ואמר- שרוסיצקי יהיה שחקן אתלטיקו בעונה הבאה. הקשר בן 25 הוא אחד הכשרונות הגדולים בכדורגל העולמי. ויהיה אחד הרכישות הטובות של אתלטיקו בשנים האחרונות, שיכול להוסיף לה עומק בקישור. אגב, הגעה של רוסיצקי לא יפגע במעמדו של איבאגזה שהעריך את החוזה שלו היום.

http://img507.imageshack.us/img507/8415/gffdfd3mm.Xxx

קרלוס ולה, החלוץ הסופר מוכשר של נבחרת מקסיקו הצעירה, הושאל לסלטה ויגו מארסנל עד 1010.

8. EL Capitan Member

עמי, איבאגסה לא חידש עדיין את חוזהו. אבל אם לא יקרה משו בלתי צפוי, בזמן הקרוב הוא יחתום על חוזה חדש באתלטי. וגם אני לא ראיתי שום ציטוט של קרסאו, שמאשר את הפירסומים, שלפיהם רוסיצקי יהיה שחקן אתלטי החל מיוני. אחרי הכל צריך לזכור, לא מזמן ראינו את אותם פירסומים לגבי מאסצ'ראנו, שהיה אמור להגיע בינואר, אך לא הגיע בסופו של דבר.

גוואירה ממשיך לא להיות מרוצה בויאריאל, ולמרות שהוא מצהיר שאם יבנו עליו, הוא ייתן את העדיפות לקבוצתו, זה ברור שויאריאל לא תבנה עליו ולכן הוא יעזוב. כאמור, גוואירה מסיים את חוזהו בסיום העונה ואני מאמין שכמעט חצי מקבוצות הפרימרה ירצו בשירותו.

ולה: "האליל שלי הוא רונאלדו, ואני מקווה שיום אחד אהיה יותר טוב ממנו". אגב, ולה לא יוכל לשחק בליגה העונה עם הקבוצה הראשונה, מאחר שבסלטה כבר נרשמו 3 זרים. לכן, בגיל 16 זה לא תהיה בושה לולה להתבשל בינתיים בקבוצת השנייה של סלטה.

אדו ו-וארלה אולי לא ימשיכו להיות בבטיס. אדו, שמאכזב מאד העונה, לא יודע אם לופרה יחליט לקנות את כרטיסו המלא מסלטה. מצד שני, וארלה קיבל הצעה מבטיס להארכת חוזהו, אך לא מרוצה ממנה.

ובינתיים כל מיני ספוקלציות ממשיכות לקשר את פודולסקי, זלאטן וצ'אבי אלונסו לריאל מדריד.

9. Mourinho Member

הכל ספקולציות, אני מאמין שריאל מדריד תשנה את פנייה בעונה הבאה, פודלסקי, צ'אבי אלונסו, ראול גארסיה הם סתם שמועות כרגע, אבל אין ספק שריאל מדריד מתכננת מהפכה בעונה הבאה, כמובן צריך להגיע קודם מאמן שירצה את ההשחקנים המתאימים לו, אבל מי יודע אולי חואן ראמוס לופז קארו ישאר במועדון לפי ההצלחות בתקופה האחרונה. בכל מקרה רכישות יהיו, והרבה. השאלה הגדולה האם סוף סוף הרכישות יהיו חכמות, צ'אבי אלונסו, ראול גארסיה, ופודולסקי הם אופציות אדירות, אבל שוב, לבינתיים זה רק שמועות.

10. thomas_f Member

אני חושב שריאל לא תרכוש את כל השחקנים האלה
    מקסימום את צ'אבי אלונסו לא יותר.

11. EL Capitan Member

בעניין של ראול גארסיה, לדעתי, זה ממש לא שמועות. ליברפול לא תשחרר את צ'אבי אלונסו, כי פשוט אין מצב שזה יקרה. פודולסקי זה בטח גם לא שמועות, כי זה ברור שזה רק עניין של זמן עד שהוא יעבור לקבוצה גדולה, ומלא קבוצות מהכדורגל האירופאי חושבות עליו.

12. M{15}M Member

אם מתכננים להביא את זלאטן, אז נראה לי שיוותרו על פודולסקי, חבל, הם על אותה עמדה שגם ככה יש לריאל שם יותר מידי אנשים יקרים.
    שישקיעו קצת כסף בבלם נורמאלי במקום הלגרה, שיביאו את פאבלו מאת. מדריד, בע או שבאמת יזיזו עניינים עם אשלי קול במקום רוברטו קרלוס הקשיש.

13. thomas_f Member

רוברטו קרלוס אולי קשיש אבל הוא מוסיף הרבה לריאל.

14. EL Capitan Member

כן? מה הוא בדיוק מוסיף לה?

נתנו מגבלה מיוחדת, שמיועדת בעיקר לויאריאל- אסור שיהיו בקבוצה מעל 12 זרים (גם אם יש להם דרכון או אזרחות אירופאית).

סטפן דלמאט מואשם באיום למוות על שומר\מאבטח.

חורחה קמפאנו, הקפטן הותיק של מאיורקה, שגדל בסביליה ויסיים את חוזהו בסיום העונה, מועמד לחזור לסביליה.

חואניטו, שרק לפני מס' ימים הביע אי שביעות רצון בגלל חוזהו, ביקש בשם קבוצתו מלופרה לחזור למגרשים דרך התקשורת: "זה טוב לנו שלופרה יהיה ביציע".

איטוראלדה גונזאלס עלול לרדת מדרג א' של השופטים באירופה.

עריכה: אחרי שונגר אמר, שהנרי ממשיך לא לענות להצעות של הקבוצה להארכת חוזהו, ההפסד המשפיל לווסטהאם, גרם להנרי לפי גורמים שוב להתלבט, למרות שכבר הודיע שהוא ישאר בארסנל. אם ארסנל לא תגמור את העונה בכבוד בפרמיירליג וגם לא תצליח בליגת האלופות, יש מצב שהנרי ישנה את החלטתו.

ואחרי שסארגוסה הדיחה את בארסה מהגביע, פלורנטינו מרשה לעצמו לחלום על טרבל (כן, כן!).

עריכה: חוסר מזל לפטריק קלייברט. החלוץ, שבמחזור האחרון עזר לולנסיה עם שער וכיבוש להציל נקודה מסארגוסה ב10 דקות האחרונות של המשחק, נפצע באימון ויטוס להולנד כדי לטפל בפציעה.

ריקלמה מוריד ציפיות: "אם נגיע לגביע אופ"א זאת תהיה עונה יותר מטובה". אני ממש לא חושב ככה, לדעתי ויאריאל חייבת לתפוס לפחות את המקום הרביעי, אחרי בארסה, ולנסיה וריאל.

עריכה אחרונה חחח: חלון ההעברות הסתיים, וכאן אפשר לצפות בכל ההעברות שהיו בקבוצות הפרימרה: http://www.marca.com/futbol/altasbajas05/p...a-invierno.html

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/06
  15. Barcik Member

איטורלדה צריך מזמן להיות בדרג ז' של שופטי אירופה.

נראה שסוסיאדאד נהנתה בתקופת ההעברות. הם קנו הרבה חיזוק נחוץ, ואני מאמין שמרק גונזאלס יתאקלם מצויין בסאן-סבסטיאן.