עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Barcik Member

אם סוסיאדאד אכן תשחרר את ניהאט, נראה לי שהם בעלי הסיכויים הגבוהים ביותר לעשות נפילה משמעותית בסיבוב השני, אולי מתחת לקו האדום.

2. Jose Mourinho Member

סוסיאדד חייבת לנסות להשאיר את ניהאט אצלה, לפחות עד סיום העונה, אחרת היא מיסתכנת במאבקי תחתית. מורטן סקובו לבד לא יספיק.

אם קובאצ'ביץ' חסר המזל לא היה ניפצע כך, אז אולי היה אפשר למכור את ניהאט, אבל עכשיו לסוסיאדד אסור לשחרר אותו בשום פנים ואופן.

3. EL Capitan Member

לא ברור למה העזיבה הרשמית של ניהאט מתעכבת. ניהאט כבר ערך מסיבת עיתונאים בה הכריז על עזיבתו, אך לא אמר לאיזו קבוצה. לכולם היה ברור- בימים הקרובים ניהאט יחתום רשמית בקבוצה אחרת, ככל הנראה ספרטק מוסקבה. אחרי זה גם ניוקאסל הוזכרה כמועמדת. מה קרה מאז אף אחד לא יודע.

חואקין: "אני לא יודע אם זאת העונה האחרונה שלי בבטיס, או שאצטרך להשאר כאן שנתיים או שלוש, או מה יהיה בעתיד שלי ככדורגלן, אבל האמת שזה לא מעניין אותי ממש, בגלל שאני אוהב לחיות מיום ליום". בנוסף, חואקין נשאל בקשר לריאל מדריד והמפגש הקרוב בין בטיס לריאל ברבע הגמר. חואקין הראה את שמחתו, כמו אוהד אמיתי, אחרי שתי הניצחונות האחרונים של ריאל: "מדריד היא כמעט בלתי ניתנת להכנעה, כשהיא משחקת עם הקסם הזה". עוד מחואקין: "אני לא צריך להוכיח כלום לאף אחד ממדריד".

מוטה עבר עוד ניתוח בקריירה שלו, וייעדר לתקופה של 6 שבועות.

פפה מורסיה בטוח: "אם נתן המשכיות לסרייה הזאת אנחנו ננצח משחקים על בטוח".

4. Rijkaard Member

בסופו של דבר נראה שניהאט ישאר בסוסיאדד לאחר שקובאצביץ' נפצע וסיים את העונה, והמחליף שלו הוא הדני סקובו המצויין, בשורות טובות לסוסיאדד הדוהחת.

ריאל מדריד מעונינת בקשר בוקה- פרננדו גאגו, אחד הכשרונות הכי גדולים שנמצאים כיום בארגנטינה.

בלם איאקס ז'ולין אסקודה (Julien Escudé) בדרך לסביליה. אחרי שספגה 4 שערים במשחק נגד ריאל מדריד, החליט חואנדה ראמוס לקנות בלם, וביקש מהנשיא דל נידו לרכוש את אסקודה הצרפתי, לפי הדברים כרגע העיסקה סגורה, ונשאר החתימה ובימים הבאים ז'ולין יגיע לספרד.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/06
  5. eman Member

דוהחת?אולי דועכת?

אפשר עוד פרטים על גאגו?באיזה עמדה הוא בדיוק?

6. Rijkaard Member

קשר אחורי\50-50, בעל שליטה מצויינת בכדור, מסירות מדויקות, יודע לשמור בצורה מצויינת בכדור, מסוג השחקנים שאחוז המסירה שלו במשחק הוא 95 אחוז. שחקן לוחם, שיודע לתרום גם לחלק ההתקפי, אחד הגורמים המשמעותיים לאליפות של בוקה העונה, הוא גם אלוף העולם אם נבחרת ארגנטינה עד גיל 20, ארגנטינה של מסי וחבורתו.
    בארגנטינה אומרים שהוא מוכשר יותר ממאסצ'רנו, והוא היורש של רדונדו.

בקיצור שווה כל אגורה.

7. Bensh Member

אלא אם כן סכום ההעברה שלו יאמד ביותר מ-15 מיליון יורו. אז זה סתם יהיה ביזבוז

8. Rijkaard Member

הוא שווה גם 20 מיליון, מה עדיף באלאק שיתרום שנתיים שלוש אדירות, או שחקן בן 19 שיש לו 10 שנים לתרום למועדון, אני היתי בוחר באופצייה השנייה.

גיז'רמו פרנקו כבר שחקן ויאריאל, החלוץ הארגנטינאי\מקסיקאי, הגיע להחליף את לוצ'ו פיגרואה המאכזב שהושאל לריבר.

http://img37.imageshack.us/img37/1423/l15929195vs.Xxx

9. EL Capitan Member

על פרננדו גאגו רק במארקה, שטען לאחרונה שוב שאשלי קול יהיה המחליף של רוברטו קרלוס, רשום על זה, אפילו ב'אס' לא. אז נכון זה בטח לא.

גיז'רמו פרנקו הוא צהוב. קבוצתו של השחקן המקסיקני המתאזרח (ארגנטינאי במקור) פירסמה באתר הרשמי שלה, שהשחקן עבר רשמית לויאריאל. מה שאומר, בקרוב מאד הוא ינתח בספרד ויוצג רשמית כשחקנה החדש של ויאריאל. עלות ההעברה תהיה 1.8 מליון יורו.

לפי הפירסומים משלשום, היום לוצ'ו פיגרואה עשוי לחזור לארגנטינה ולחתום בריבר (לא ברור אם בהשאלה או במכירה).

זידאן יפרוש אחרי המונדיאל, השחקן כבר הודיע על זה לריאל מדריד. זידאן שוב רמז על זה לתקשורת: "זה היה השלושער הראשון שלי, ואולי האחרון שלי".

גוטי מנצל את המשחק האחרון כדי להבהיר שוב לארגונס, שמקומו בקיץ הוא בגרמניה.

באתלטי כועסים מאד על פראה המצוין, שטעה נגד בטיס וגרם לשער הניצחון של קאפי. בתקשורת מדברים על כך, שמקומו בהרכב למשחק הבא מוטל בספק. התקשורת חוגגת על זה ובלמי העבר הגדולים ביותר של אתלטי דיברו עליו, אך נתנו לו גב.

גם בלאגן גדול יש סביב התקרית עם אטו במשחק האחרון נגד בילבאו. אטו, שירק על אקספוזיטו, לא יוענש, אבל קלמנטה, שאמר עליו דברים גזענים, דווקא כן יוענש.

סגן נשיא ולנסיה פוטר ע"י הנשיא, סולר.

בלם פורטוגלי בן 28, שמשחק היום בבראגה, קרוב לחתימה במאיורקה.

במלאגה מאבדים סבלנות כלפי טוניו טאפיה, מאמן הקבוצה, שרק בעונה שעברה הציל אותם מירידה, ממצב שהיה נראה כמעט אבוד. המשחק מול סלטה ככל הנראה יכריע את גורלו בקבוצה, ואלורדה והוגו סאנצ'ז בין המועמדים להחליפו.

מנצ'סטר עוכבת אחרי ריקי, שנתן חצי ראשון מצוין בחטאפה.

די סטפאנו יקבל בקרוב את האישור מהרופאים לחזור לביתו. כבר עברו 24 ימים מאז שאושפז.

באתלטי הפעם מדווחים על וירוס שתקף את שחקני הקבוצה.

ג'יוליאן אסקודה, אגב, יכול לשחק גם כבלם וגם כמגן שמאלי. חואנדה ראמוס רוצה גם מגן ימני.

10. Jose Mourinho Member

איזו מנצ'סטר?

אחרי שסיכמו עם הבלם של אייאקס ז'וליאן אסקודה, המגן הימני שחואנדה ראמוס רוצה הוא נייג'ל דה-יונג, גם הוא מאייאקס.

11. Rijkaard Member

יוניטד. ריקי אחד התגליות של העונה עד כה, במשחק האחרון של חטאפה אח שלו אלכס פרגסון עקב אחריו והתרשם מאוד, המחיר שלו עוד על 8 מיליון דולר, וחטאפה ירצו קצת יותר.
    אני לא מאמין שברנד שוסטר יתן לו ללכת.

דל נידו (נשיא סביליה) ממשיך לבנות קבוצה מצויינת, דה יונג כשרון מדהים.

12. EL Capitan Member

אבל דה יונג יותר קשר ממגן אם אני לא טועה... שיש לך רק את דניאל אלבס בקבוצה בעמדת המגן הימני, חואנדה ראמוס צריך לחפש לבק אפ מגן ימני עם אופי פחות התקפי מדה יונג.

13. Rijkaard Member

דה יונג מגן ימני, זה שיש לו יכולות התקפיות זה נכון, אבל זה הפלוס שלו שהוא מגן אם יכולות התקפיות נדירות, סטייל סיסיניו.

מי שהיה צריך לפרוץ העונה הוא: חסוס נאבס שהוא פוטנצאיל מדהים, וראינו אתזה בעונה שעברה, בתחילת העונה הוא קיבל דכאון, וקצת ירד בכושרו, אני מאמין שאם דה יונג יגיע הוא יהיה המגן הימני, ודניאל אלבס יעבור לתקפיד הקשר הימני.
    עוד היתרון שיש לסביליה, אחד המחלקות הנוער המשובחות בעולם, תמיד יכול לעלות עוד כשרון מהנוער.

14. EL Capitan Member

ובדר"כ המגינים מהסוג הזה הם לא ממש טובים ביכולתם ההגנתית...

אני חושב שלא סתם ראיתי אותו מתופקד כקשר. אגב, חואנדה ראמוס מחפש מגן ימני למקרה של פציעה של אלבס, כי יש לו רק מגן ימני אחד בסגל. ככה שגם בגלל שלא ראיתי את דה יונג מוזכר בתקשורת בספרד, אני אומר שהוא לא יגיע לסביליה.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תרשה לי לגחך. חה חה חה.

אדון מוריניו(שנחמד שאתה חוזר פה במספר כינויים שוב ושוב ורק מכביד את העבודה על המנהלים,שגם ככה יחסמו אותך עוד פעם ועוד פעם אז חבל על המאמץ). כמה פעמים ראית את דה יונג בשנתיים האחרונות במדי אייאקס?1?2?3?.
    כבאי שריפות זאת הגדרה נהדרת לניג'ל. אין תפקיד שהוא לא שיחק באייאקס.בלם,מגן ימני,קשר אחורי,ואפילו פעם אחת קיצוני בצד ימין. הוא שחקן לא רע (חלילה לא אמרתי שלא),אבל איפה יכולת התקפה נהדרות?לא הגזמנו?. זה שהוא כבאי שריפות זה יפה ונחמד,אבל מעניין לדעת איך הוא יתפקד בתפקיד אחד וקבוע.(מה שהוא עשה באייאקס לא הרבה,כי כשזה קרה,הוא מצא את עצמו מהר מאוד על הספסל).

וווסטאהם מתקרב אליו הרבה יותר מסביליה.