פקרמן:''אם לריקלמה היו קוראים ריקלמיניו הוא היה שחקן השנה באירופה'' http://sports.walla.co.il/?w=/7/832009
עמי, זה ראיון ישן. לא זוכר ששאלת אותי מה הוא אומר שם ועניתי לך? ואיקר קסיאס, אני לא יודע הכי טוב ספרדית, אבל אני יודע ככה שאני יכול להבין כמעט הכל (ואם אני לא מבין מילה אחת, יש לי בבילון שמתרגם גם מספרדית). מאיפה אני יודע? אני לא ספרדי או משו, אבל אני חצי טורקי. ואצל היהודים בטורקיה מדברים שפה שנקראת לאדינו, שזה כמו ספרדית. מבין? עריכה: חדשות- מצבו של די סטפאנו משתפר ומחר הוא יעבור ניתוח. סיסינו יוצג כשחקנה החדש של ריאל מדריד ביום חמישי. 2 השחקנים היחידים מהליגה הספרדית, שנמצאים ב11 של השנה של העיתון הצרפתי לאקיפ הם הצמד הכי לוהט בעולם, רונאלדיניו ואטו. אינטר מעוניינת בריקלמה כמחליף לורון, שהודיע שבכוונתו לחזור לארגנטינה. בילבאו נוטה להאריך את חוזהו של אצ'ברייה עד 2009. קלמנטה: "אתלטיק צריכה להיות אלופה בהכל". טורניר שבו משתתפים מחוזות שונים בספרד עם נבחרות עולמיות התחיל. במשחק הראשון ניצחה הנבחרת של מחוז נבארה 1-0 את סין. בטורניר משתתפות גם נבחרת הנקראת 'אסקודיה', בה משחקים באסקים. גם קטלוניה, גליסיה, אנדלוסיה ואחרות נוטלות חלק בטורניר. מבין הנבחרות השונות מהעולם משתתפות גם קמרון של סמואל אטו. סביליה מעוניינת בדה יונג של אייאקס לעונה הבאה. טוניו טאפיה על החתמת בוביו וגבריאל: "הרכישות יתנו לנו אלטרנטיבות חדשות". לוצ'ו פיגרואה הביע את רצונו לחזור לארגנטינה ולשחק בריבר. אתלטיקו מדריד מחפשת חלוץ אחרי עזיבתו של אריזמנדי: ילהאן, חלוץ ברזילאי בן 25, שמשחק בסושו ומחזיק בדרכון איטלקי. בעונה שעברה כבש ילהאן 14 גולים בליגה הצרפתית וסיים שלישי בטבלת מלך השערים של הליגה. מאניש לא יחתום באתלטיקו מדריד, אלא בצ'לסי של מאמנו לשעבר בפורטו, מוריניו. לארסון רוצחה לעזוב את בארסה ולחזור לשוודיה: "חושב שהגיע הזמן לחזור הבייתה". אוורליו סאנצ'ז, הסוכן והאבא של חואקין, ממשיך לדבר על רצונו שחואקין יעזוב כמה שיותר מהר את בטיס בשביל הקריירה שלו. אוורליו סנצ'ז: "למען טובת בטיס וחואקין, הוא צריך לעזוב במוקדם או במאוחר, אבל לא נראה לי שזה יהיה עכשיו (בינואר), בגלל שהוא מאד מחויב לאור המצב, והוא מרוכז כולו בלהוציא את הקבוצה מהמצב שהיא נמצאת בו. חואקין הוא בטיקו והוא לא רוצה לעזוב ככה את הקבוצה, אבל במצבים האלה המילה האחרונה היא של הנשיא". אוורליו סנצ'ז מוסיף, שחואקין היה עצוב בגלל המצב הקשה שעברה ועוברת בטיס. הסיבה לדיבורים האלה של אבא של חואקין, היא ככל הנראה בגלל שיובה הציעה הצעה רשמית לבטיס על חואקין, שמוערכת ב22 מליון יורו ואדריאן מוטו, עפ"י השמועות. אוורליו סאנצ'ז מאשר את ההצעה: "ההצעה היא טובה, אבל במצב שנראה לא מתאים. ביוני זה יהיה מצב אחר, כי אני מתעקש על כך שהשחקן יעזוב את הקבוצה ביום אחד". בניטו פלורו שם על השולחן את מטרתו הראשונה כמנהל המקצועי של ריאל מדריד, דניאלה דה רוסי. דה רוסי האיטלקי הוא שם שכבר הועלה בעבר בריאל, והקשר עשוי להגיע לברנבאו. ודבר אחרון, נברך על החזרה של פאנדיאני לליגה הספרדית. הוא בא כמו מתנה מהשמיים לאספניול, שזקוקה לו נואשות כדי לא להיות אכזבת העונה וכדי לצאת מסכנת ירידה.
באת. מדריד יכולים להתחיל ליהפרד גם ממאניש. הקשר הפורטוגלי שכימעט כבר היה סגור בקבוצה,הוא ככול הניראה יגיע לצ'לסי,ויתאחד שוב אם מאמנו ז'וזה מורניו שאימן אותו בפורטו. אם השחקן יגיע הוא יוכל לשחק אם צ'לסי בליגת האלופות כיוון שהוא לא שיחק אם דינמו מוסקווה באירופה. בכול אופן עוד פיספוס גדול של אתלטיקו אחרי רוזיצקי גם מאניש לא יגיע..חבל.
שבוע וחצי זה לא ישן? לא משנה... ועוד חדשות מבטיס- מיגל אנחל ואוליברה ממשיכים בתהליך ההחלמה, ובצוות הרפואי של בטיס מרוצים מקצב ההחלמה המהיר של השניים. ה'אס': סרה פרר ביקש עוד שני שחקנים אחרי רוברט וטארדלי שיחתמו רשמית (אגב, בעניין של רוברט- עכשיו אומרים שהוא ירכש ע"י בטיס בתמורה ל3 מליון יורו)- קשר מרכזי ומגן שמאלי. מלאגה מעוניינת בחואנלו. קניאס, אחד משלושת הקפטנים של הקבוצה, מאוכזב מאי הערכתו ע"י סרה פרר ואי שיתופו בליגת האלופות, ו"מקווה שהמאמן ישנה את ההערכה שלו" עליו.
עזבו אותכם מריאל ומאתלטיקו, הקבוצה הכי חמה בשוק העברות שממשמש ובא היא: ראסינג סאנטנדר. החלוץ הצ'יליאני פינילה והבלם הארגנטינאי אזקייל גראי יצטרפו גם כן מחר, כידוע מזה כמה שבועות. פינולה כפי שיסטה ציין, אחד השחקנים הכי טובים בצ'ילה כיום, והוא תוספת רצינית להתקפה המקרטעת של ראסינג שבקושי כבשה העונה. http://img412.imageshack.us/img412/9123/24f1p34pa5mn.Xxx ובנוסף, פרסיאדו מחפש 'שחקן של עשרה שערים בעונה' - "made in Benayoun" הם קוראים לזה. השם החם הוא גסטון "החתול" פרננדז מריבר פלייט, שכבש שער אחד בלבד באפרטורה, אבל מצד שני גם לא תמיד היה שחקן הרכב, וכל מי שרואה ומכיר את ריבר יודע איך כשרון גדול הוא. חיזוק משמעותי של ראסינג, איך שהיא נראתה נגד ריאל, והרכישות האלה ישאירו אותה בליגה!
לא נעורר וויכוח אבל השפה השנייה הכי מדוברת בעולם היא ספרדית, אחריה אנגלית אם אני לא טועה ואחריה צרפתית (נראה לי שראשונה זה סינית/ יפנית [אחת מהן]).
מתערבים? מה יש לי להתערב אם בן אדם ש******* אנגלית היא השפה הכי מדוברת בעולם לפי מיליון ואחת סקרים, תחשוב לרגע,אני יודע שזה ***: בכל מדינה בעולם מדברים אנגלית, האם נראה לך באמת שבכל מדינה מדברים סינית, *** מענין למה אנחנו לא לומדים סינית בבית סיפרנו, הרי היא השפה הכי מדוברת בעולם*** מוריניו,בלי ירידות בפורום בבקשה.