EL Capitan אתה חושב שריאל תחכה עד הקיץ כדי לפתור את בעיית המאמן ? ריאל צריך מאמן שידע לתעל את חבורת השחקנים שלנו כראוי כבר עכשיו, משהו שאף מאמן לא הצליח לעשות עד עכשיו, לא ממש מאשימה האמתי. כבר ביונאר ריאל תביא מאמן שינסה להציל אותנו מעוד עונה ללא תארים. בקצב ובכושר של בארסה שינוי דרסטי בלבד בסגל המקצועי וכמו כן בסגל השחקנים יביא את השינוי. מה שכן לאט לאט רואים שהשחקנים שבכוונת של ריאל גורמים לאופטימיות. קסאנו ? נו טוב יכול להיות יותר גרוע. אגב מישהו יוכול לשפוך אור על המצב של ססיניו ? סגור או עדיין מגששים ?
חד וחלק, כן. ולמה מאמן זה שחקן, שצריך בשביל למנות מאמן לחכות עד לפתיחת חלון ההעברות? מתפלא עלייך, לא חשבתי שתגידי דבר כזה מוזר... בקשר לסיסיניו, כרגע לא שמעתי שום דבר חדש עליו. לפחות עפ"י פרז, שום דבר לא סגור. הדבר היחיד שיש בין ריאל לסיסיניו זאת אופציית רכישה ולא שום סיכוי לדבריו, למרות שסיסיניו עצמו כבר הצהיר שהוא חתום בריאל. עריכה: לEsheD, האיש שבתמונה הוא לובוס.
פרז אמר שבחודש הקרוב (דצמבר) הם לא מתכוונים לבצע שינויים בסגל המקצועי, עכשיו נחש מה מגיע אחרי דצמבר ? נכון ינואר.
דורטומוד רכשה את סטיבן פיינר כמחליף לרוזיצקי, מה שמחזק יותר את הדעה שרוזיצקי בדרך לאתלטיקו כבר בינואר, דורטמונד נתנה לאתלטי עוד הזזדמנות אחרת להצעה קצת יותר 'אטרקטיבית'.
מה זה מכבי ת"א? מחכים עוד זמן כדי למנות מאמן? עכשיו אני מבין למה קראו למכבי ת"א בתחילת עונה גלאקטיקוס. חיקוי אחד לאחד של הגלאקטיקוס המקוריים (וזה כל כך עצוב מבחינתם של אוהדי ריאל מדריד!). עריכה: חדשות: רונאלדיניו צפוי לקבל היום את תואר שחקן השנה בעולם, אבל לא בטוח שרוני עצמו יהיה נוכח כדי לקבל את התואר השני ברציפות שלו בגלל השפעת שממנה סובל (בינתיים, באופן ודאי הגאושו יחזור לסגל למשחק נגד סלטה). סמואל אטו צפוי להיות שני ולמפארד שלישי. הטקס יהיה בציריך ובשעה 22:0 הכל יהיה רשמי. דקו מתייחס לאפשרות שבארסה מתכננת למכור אותו: "מתי שהקבוצה לא תרצה אותי, אני אעזוב". סרחיו ראמוס מטיל את האשמה על השחקנים ואומר: "אם היינו משחקים טוב, המערכת לא הייתה קורסת". רייקארד על הליגה: "אנחנו לא מטיילים". ה'אס' מכנה את אתלטי כ"בדיחה רעה". בדירוג האחרון של פיפ"א לשנה, שפורסם היום, ספרד נמצאת במקום החמישי, ושימו לב לדבר החדש של פיפ"א, ביחד באותו דירוג הנקודות עם מקסיקו וצרפת (אה?).
אם דקו יעזוב את בארסה זו תחילתה של התדרדרות דקו הוא השחקן הטוב בעולם בעמדה שלו ואפילו אם הם יביאו את למפרד זה לא יהיה אותו דבר...(אם כל הכבוד ללמפרד) קיצר לא לשחרר את דקו.. :aaaprot:
אג'אלה, שנפצע ולא שיחק במחזור האחרון, מעריך: "לא אעדר יותר מחודשיים". היה חשש בעקבות הפציעה, שמדובר בפציעה חמורה, שתמנע ממנו להגיע למונדיאל בכושר טוב, אבל אג'אלה אופטימי, עבר פציעות בחיים וחושב שזאת פציעה של לא יותר מחודשיים. למרות זאת, גם אג'אלה יהיה יותר חכם אחרי שהרופא יאבחן את חומרת הפציעה ואת זמן ההחלמה הצפוי. מרקוס סנה: "אני רוצה לזכות בליגת האלופות עם המועדון הזה". בפעם האחרונה שראינו הצהרה כזאת מסנה רק על האליפות, זה נגמר לא טוב. אז יותר טוב לו, שלא ינחס את הקבוצה שלו. מלאגה מתעניינת בחלוץ ברזילאי בשם גבריאל, שמסיים את חוזהו בפלומינזה הברזילאית ב30 בדצמבר ויהפוך לשחקן חופשי. אם אני לא טועה, מדובר בחלוץ. מנולו היירו מהאחראים על החלק המקצועי בקבוצה, יצא לברזיל במטרה לשכנע אותו להגיע למלאגה (יש לחלוץ עוד הצעות באירופה, שאחת מהן היא שטוטגארט עפ"י ההערכות) וגם כדי לראות שחקנים שיכולים לשחק באגף שמאל (גם מגן וגם קשר). עריכה: גאלטי נפצע ולא ינסע לפמפולנה. ספרטק מוסקבה מתעניינת בניהאט וסוסיאדד, כמובן, נוטה להסכים, בגלל שחוזהו מסתיים בסוף העונה. אני מעריך שניהאט יחכה עד סוף העונה על מנת שיוכל להיות שחקן חופשי, ואז יבואו אליו הצעות הרבה יותר טובות בשבילו מאירופה. בריאל- רוביניו היה האיש היחיד מה11 שפתחו נגד אוסאסונה, שהמשיך להתאמן עד סוף האימון ביחד עם כל שאר הקבוצה. יתר השחקנים שפתחו הסתפקו באימון קל של 50 דקות בלבד. וזידאן פרש מהאימון, וחייב להדגיש את המילה- שוב. ומיצ'ל סלגדו הכחיש בעיות עם רוברטו קרלוס ופאבלו גארסיה. עוד עריכה: מתחילים להשמע קולות בבטיס כנגד סרה פרר. סגן נשיא המועדון, אנחל מרטין, יצא להגנתו: "סרה פרר לא האשם בקריסה. לא צריך להכנס לפאניקה, עם שתי נצחונות ואנחנו יוצאים מזה. לורנזו הוא המאמן שלנו, נקודה". וכמו שאומרים, שנותנים גיבוי למאמן זה אף פעם לא יכול להגיד דבר טוב. נשיא חטאפה, אנחל טורס: "ברן שוסטר לא רוצה חיזוק, אבל יהיה בכל זאת".
פציעות: ואלדו ייעדר לחודש וחצי, איוואן קאריל ל3 שבועות. עריכה: דני כנראה לוקח קשה את הרצון של בטיס להביא עוד חלוץ אחרי החתמתו של טארדלי. הוא התגלה היום כאלכוהליסט, שנתפס בבדיקת אלכוהול בתוצאה חיובית. 4,230 אלף יורו זה הסכום אותו דני נאלץ לשלם.
כל הצרות עוברות על בטיס בעונה אחת, פשוט לא יאמן. אגב טארדילי, הוא חלוץ שבעונה שעברה כבש 14 שערים, והעונה שעברה רק שער אחד, הוא רק בן 19 ואומרים שהוא הולך להיות חלוץ גדול, הוא גם היה במונדיליטו אם נבחרת ברזיל. נקווה שהוא יתאקלם בבטיס, ועוד חלוץ יגיע, נקווה שזה יהיה חלוץ ברמה גבוהה.
אל קאניו איבאגזה שוב רוצה לעזוב, ועוד פעם מדברים על מאיורקה. בצהובון האנגלי, ה"דיילי מירור", לוקה מקושר לבארסה וריאל. הסוכן של דידייר זוקורה, קשר אחד מסנט.אטיין הצרפתית, טוען שריאל שאלו עליו והוא אחד המועמדים שלהם לחיזוק הקבוצה לעונה הבאה. המארקה היום בשער עם צילום של רונאלדו מתודרך ע"י קארו, והכותרת הגדולה: "תתעורר!".