אני מאמין שלא, אגב, לא לקחת כל שמועה\ידיעה ברצינות, כבר יש למעלה מ20 חלוצים שמועמדים לקבוצה. רוי קיין לולנסיה?
רוי קין מקושר לכל מועדון כמעט. אבל באמת, אין מה להאמין לעיתונות הספרדית, מכל השמות שהם מגעגעים, אולי 2 העברות מתוך 10 יתממשו, אם בכלל. ועכשיו בכלל, עם המצוקה של בטיס, המון חלוצים נקשרים אליה, אני רק מקווה שלסרה פרר יהיה את השכל לא להיות פזיז, אלא שקול ברכישות שלו, ולקנות חלוצים טובים, שיתרמו לקבוצה, ולא קניה מתוך פאניקה.
המנהל המיקצועי של בטיס הגיע להסכמה עם ליברפול ופורטו בנוגע לאפשרות רכישתם או השאלתם של פלורן סינמה פונגול ,חלוץ נבחרת צרפת הצעירה ,והלדר פוסטיגה ,חלוץ נבחרת פורטוגל שהיה אכזבה גדולה בטוטנהם. כעת נותר לחכות להחלטה של לורנצו סרה פרר,שיחליט לקראת פתיחת חלון ההעברות איזה חלוץ לבחור מבין השניים.
ויאריאל הולכת חזק מאוד על סרג'יו אגוארו הכוכב הבא של הכדורגל הארגניטנאי שנקרא- 'מסי החדש'. הוא רק בן 17, ומלך השערים של האפרטורה. במירוץ אחריו גם- צ'לסי, ריאל מדריד ויובנטוס. לפי הידיעות, ויאריאל הציעה עליו כ-12 מיליון דולר, די מפתיע שקבוצה בסדר גודל של ויאריאל מוכנה להשקיע 12 מיליון דולר על בחור כה צעיר. ראיתי אותו כמה פעמים, שווה כל דולר. http://img482.imageshack.us/img482/1858/d006dh011wv.Xxx
אני מאמין שלא סתם כינוי אותי 'מסי החדש', בטוח שיש בו משו, ששווה גם לויאריאל הקטנה להשקיע עליו 12 מליון דולר, ולצ'לסי, ריאל ואחרות כבר ללטוש עיניים על השחקן. בינתיים, ואלרון מכחיש שמועות על פרישה בסיום העונה.
תראה, מדובר בשחקן שיכול להיות בעתיד להסתמן כאחד הגדולים אי פעם, או ב3 מילים- היורש של מראדונה. רק עצם ההתלהבות הגדולה (ואולי גם המוגזמת מעט), זה אומר הכל לגבי מסי. בלאגן בבטיס- ההנהלה סיכמה עם סינמה ופושטיגה, אבל סרה פרר אמר לתקשורת בנימה כעסנית משהו, שהוא לא חושב שהם יועילו לבטיס. ואם ההנהלה רוצה לרכוש אותם, שתרכוש. לא ברור מה הולך בבטיס. ועכשיו גם הוא אומר: "בויגו כרגע אנחנו לא שווים אפילו נקודה". המצב רע בבטיס. עוד ממשיך להגיד סרה פרר: "אני לא רציתי את שתי השחקנים האלה, אבל מישו בהנהלה החליט בשמי ובשם כולם שהם האופציות הכי טובות". האמת, אני כבר לא יודע מה לחשוב. לא מובן מה הולך בבטיס. מצב קשה מאד. היא צריכה לנסות ל'גנוב' כמה שיותר נקודות עד לפתיחת חלון ההעברות.
כן, אבל כבר על המון ארגנטינאים אמרו שהם יהיו המראדונה הבא... אין לי ספק שהוא יהיה גדול, אולי אפילו ענק, אבל בואו ניתן לו לתפוס מקום קבע בהרכב, ולצבור מעט נסיון לפני שנכתיר לו כתרים. בכל מקרה, הבלאגן שחוגג בבטיס מפליא אותי. לא רק שהארגון היה לוקה מהתחלה, אלא עכשיו ההנהלה מכתיבה לסרה פרר את מי להביא?? חבל על בטיס, יש לקבוצה הזו פונטציאל, צריכה חיזוק או שניים והיא תחזור לפורמה הטובה שלה, אני בטוח בזה.
אבל אנחנו רואים באמת שמסי הוא ממש מראדונה ומכל הבחינות. אני לא ראיתי מאז מראדונה שחקן שהיה יכול רק ע"י מהירות להדביק את הכדור שלו לרגל ולעבור חצי מגרש ככה. מסי דומה למראדונה מבחינת המשחק. טבז ואחרים שאמרו עליהם שהם הכי קרובים להיות מראדונה, זה בגלל שהארגנטינאים רצו מאד שיבוא איזה יורש למראדונה. אבל במקרה הזה, מסי בהחלט יכול להיות היורש שלו.
דה לופרה אמר די במפורש שרכישת פונגול או פושטיגה תלוייה בהסכמת סרה פרר, שהטיל את הוטו. הוא מחכה למקסי.
לפי המארקה, לופרה כבר דיבר עם סרה פרר, שלא רוצה לא את פושטיגה ולא את סינמה בבטיס, עליהם כבר סוכם עקרונית על העברתם. הצוות המקצועי של בטיס (לא סרה) מחפש עוד אופציות אחרות של סקוררים, בתקווה שאותם סרה פרר ירצה לראות בבטיס. הבעיה היא שאין הרבה אופציות בשלב זה של העונה כמו שסרה פרר רוצה, ואם כן, זה יעלה יותר כסף (למרות שללופרה אין בכלל בעיה של כסף, כנראה הוא מתקמצן). בנוסף, בטיס רוצה גם קשר התקפי שיכול לשחק גם כווינגר, מגן שמאלי ושוער (דובלאס היה אחת התגליות בעונה שעברה, אבל הגיוני ששוער שהגיע מכמעט שום מקום יתגלה כשוער חסר בטחון שעושה פאשלות). ודני, שנפצע בדרבי נגד סביליה, צפוי לחזור בעוד שבועיים.
סרה ערך שיחת מוטיבציה לבטיס, שמטרתה להכניס בקבוצה רוח לוחמנית, לאחד את השחקנים למטרה אחת -להוציא את הקבוצה מהמצב הרע בו היא נמצאת כרגע. דמטריו אלברטיני, שעזב את בארסה בקיץ, פרש מכדורגל לאחר שלא מצא קבוצה עד עכשיו, וככל הנראה לא הגיעו פניות לסוכנו בנוגע למעבר אפשרי בינואר.