עוקבים אחרי הרכש בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י the_secand, ‏15/10/02.

1. Arsenal fan Member

למה סתם לטחון מים?
    הרי אין שום הצעה מאינטר,אתם מתעסקים בספקולציות חסרות משמעות.
    חואקין ישחק באחת מהקבוצות הבאות בעונה הבאה:ליברפול,ריאל,בארסה,גם פיורנטינה מביעה בו עניין היום,לאינטר הוא לא יגיע.
    ליברפול\ריאל הקבוצות הרציניות ביותר לגבי רכישתו.

2. EL Capitan Member

למה יש הצעה מריאל או ליברפול? אין הצעה כרגע מאף קבוצה. אבל ברור שבסיום העונה, כמו בכל קיץ בשנים האחרונות, יגיעו הצעות על חואקין.

הערעור על הצהוב השני של סרחיו ראמוס נדחה. משמע- ראמוס לא ישחק נגד חטאפה במחזור הבא בליגה.

3. Arsenal fan Member

מליברפול אומנם אין הצעה רשמית,אבל בניטז כבר הביע את ההתעניינות בחואקין,וחואקין הצהיר לא פעם שליברפול מועדון שהוא ישמח לעבור אליו,כך שזאת אופציה הרבה יותר מציאותית.

4. EL Capitan Member

תאמין לי שאני יודע את זה, אבל כשנגיע לקיץ נדע בדיוק מה האופציות, בהתאם להתפתחויות בקבוצות הגדולות. גם כל שאר הקבוצות שהזכרתי הביעו בעבר התעניינות בחואקין. אז? גם לפני 3 שנים פרז אמר שהוא מאד אוהב את חואקין וכל העולם חשב שהוא יקנה אותו, ועד היום הוא נשאר בבטיס. הוא עשה עם בטיס מעל מעבר והוביל אותה בין השאר לעונה היסטורית בליגת האלופות. הקיץ, לאחר המונדיאל, יגיע הזמן לעזוב. איך שנגמרה העונה שעברה אמרתי לעמי שאחרי המונדיאל הוא יעזוב את בטיס, אבל רק ימים יגידו לאן מועדות פניו של חואקין.

5. Arsenal fan Member

בכול מקרה לטובת הקריירה של חואקין,אחד הקשרים הטובים בעולם.
    מהר לקבוצה מהדרג הראשון באירופה,אם כול הכבוד לבטיס,שם הוא בטח לא יתקדם.

6. Jose Mourinho Member

חבר'ה, פיגו השנה שחקן הרכב וכמעט לא יושב על הספסל. הוא לא פתח העונה אולי פעם אחת.

פיגו חתם באינטר לשנתיים בידיעה שהוא יהיה העונה שחקן הרכב ובעונה הבאה שבתחילתה הוא יהיה בן 34 והוא כבר לא יוכל לסחוב כשחקן הרכב אז הוא יותר יעלה מהספסל. חואקין הוא המחליף האידיאלי לפיגו ואם יבוא זה יהיה במקום קילי כאשר הקשרים הימניים יהיו חואקין ופיגו והשמאליים סולארי וסטאנקוביץ'. כנפיים קטלניות.

דבר שני, לאינטר כבר אין סגל רחב מאוד כמו בשנים האחרונות. בכל עמדה אמורים להיות שני שחקנים אבל מאנצ'יני מנסה לעשות כמה ניסויים מוזרים כמו העברת וומה וזה' מריה הליצנים לקישור והעברת פיגו לשמאל, וכו' וכו' וכו'.

חוץ מאינטר יש עוד 3 קבוצות גדולות שחואקין יכול להתאים להם מאוד: ריאל מדריד (במקום בקהאם), ארסנל (במקום ליונגברג/פירס) וליברפול (אין לי מושג במקום מי ואיך מרוב שבניטז מוזר).

7. EL Capitan Member

גם לבארסה חואקין יכול להתאים כמו כפפה (גם בגלל העובדה שחואקין אוהד ריאל מוצהר, זה יכול לתת צבע), אבל כנראה שבמשבצת בצד ימין הנרי ישחק, אלא אם כן הוא ישאר בארסנל למרות הכל.

8. eman Member

ממש לא.
    דבר ראשון יש להם את מסי וג'ולי בעמדה הזאת,ככה שהם לא צריכים אותו,חוץ מזה שגם אם הנרי יבוא הוא שמאלי בכלל ולא ימני

9. EL Capitan Member

אדוריז, מי שהיה מועמד לבטיס, נמצא במו"מ עם אתלטיק בילבאו.

מריו רגיירו האורגוואי, שלא מקבל כמעט דקות אצל קיקה, קרוב לחתימה בבטיס לפי הפירסומים. אבל אל תחשבו שרגיירו ישחק בבטיס בעמדת החלוץ, כי אז בטיס באמת היו יורדים ליגה. סרה השאיר 3 מועמדים מועדפים לעמדת החלוץ מהרשימה שהיועץ המקצועי של בטיס נתן לו: ליידסון, דיויד ופושטיגה.

האחרון לא התאקלם טוב בקבוצתו ומעוניין לעבור לקבוצה באירופה, כדי שיכלל בסגל של סקולארי למונדיאל. גם ליידסון שם מוכר, החלוץ המצוין של ספורטינג ליסבון. הוא משחק בספורטינג יחד עם דיויד, חברו לקבוצה. מתוכם אמורים להגיע 2, ואם לא יש אופציות אחרות שמועלות: קלבר ודייגו רינקון הברזילאים מדינאמו קייב ווגנר לאב מצ'סקא מוסקבה. גם שמו של הארי קיוול הועלה כמועמד לבטיס.

בטיס עלתה על הבעיות שלה- ההתקפה, שם סרה פרר רצה חיזוק כבר בקיץ, ובעקבות מכת הפציעות גם סגל לא מספיק רחב. אני מקווה שבטיס תחליט בסופו של דבר על האופציות הטובות ביותר, כדי שבטיס תצא מהמצב המביך ועוד תסיים איכשהו את הליגה באיזור מרכז הטבלה (אפשרי בהחלט- מלאגה בשלב יותר מאוחר בעונה הייתה שרוייה במקום הלפני האחרון, עד שהגיע טוני טאפיה, שבזכותו סיימה הקבוצה בסיום העונה במקום ה9).

מלבד בטיס, גם לנדיירו מחפש לדפור חלוץ כפי שאמרתי כאן בעבר, אבל בקמצנות האופיינית לו, לדבריו הוא לא יוציא יותר מ2 מליון יורו.

עריכה: עוד בבטיס, ריקארדו אוליברה נותח היום.

ומשו שקשור במיוחד לספרד, אופ"א תעניש קבוצות שאוהדיה יקראוח קריאות גזעניות.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/05
  10. EL Capitan Member

עוד על חלון ההעברות שיהיה בחורף- בטיס תחפש גם קשר מרכזי, בגלל פציעתו של מיגל אנחל עד לסיום העונה וגם מגן שמאלי, בגלל חסרונו המורגש של לואיס פרננדז, שפצוע כבר תקופה ארוכה.

גם בראסינג צריכים חלוץ ודחוף. מיודענו, אלכסנדר פריי השוויצרי, מועמד רציני, כאשר רנס מבקשת עליו 3 מליון יורו בלבד!

מלבד אדוריז, בילבאו שמה עיין על עוד מס' שחקנים מהסגונדה. וגם גוואירה, שרוצה לעזוב את ויאריאל, מבוקש אצל מס' קבוצות בפרימרה- מאיורקה ודפור, כשגם בטיס בתמונה, במקרה שהעברתו של רגיירו (אגב, בבטיס אומרים שזה עניין של שעות עד להודעה רשמית) לא תצא לפועל.

11. Jose Mourinho Member

איזה קמצן הלנדיירו הזה... יש לו 2 חלוצים נורמאליים בלבד בסגל (טריסטאן, רובן קאסטרו) והוא לא מוכן להוציא יותר מ-2 מיליון על חלוץ. בסכום הזה הוא יכול להביא רק את יניב קטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx (שאגב לדעתי יתאים מאוד לשחק בדפורטיבו) או אולי את מאקסי לופז, שגם יהיה מצויין לדפור.
    גואירה לדפור? נחמד.

ריאל בטיס:

לדעתי בטיס צריכה להחתים שניים מהחלוצים: ליידסון, פוסטיגה, מאקסי לופז ואלכסאנדר פריי. דיויד, קלבר ורינקון עם כל הכבוד לא יהיו אלה שיפתרו את הבעיות בהתקפה של בטיס. אגב אני במקום פריי לא עובר לראסינג, הוא צריך להתקדם, ראסינג בשבילו תהיה ירידה.

קיואל? WTF? הם רוצים להיתחזק או להיתחלש? מאריו רגיירו עדיף עליו.
    ואם יהיה מצב שרגיירו לא יהיה בבטיס ואם כבר בבטיס מביאים איזה קשר כנף התקפי הייתי ממליץ על ד'אלסאנדרו או רוזיצקי, שני שחקני בונדסליגה תותחים שמבוזבזים בקבוצות אמצע טבלה ומטה.

אם בטיס מחפשת מגן שמאלי, הייתי ממליץ על פאטריס אברה של מונאקו.

קשר מרכזי? הייתי הולך על קושטיניה. הקשר הנהדר הזה שזכה באליפות אירופה עם פורטו והגיע עם נבחרת פורטוגל לגמר יורו 2004 הוא לדעתי מושלם לבטיס. כיום הוא משחק בדינאמו מוסקבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/11/05
  12. קינג לדלי Member

חברה טוטנהאם מתעניינת באנטוניו גואיירה מויאריאל.

מי זה ? מה זה ? ולמה ?

13. Jose Mourinho Member

חלוץ ספרדי מוכשר בן 25 שמעוניין לעזוב את ויאריאל. גם דפורטיבו לה קורוניה ומאיורקה מעוניינות בו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/12/05
  14. Mourinho Member

שום ברזילאי, 'פורצה אינטר' מאיפה אתה מביא את השקרים האלו, הוא ספרדי, והוא חלוץ.

אנטוניו גוואירה, בין 24, שחקן מוכשר מאוד, שאפילו זומן מספר פעמים לסגל הסלקסיון. חלוץ\קשר ימני שאפילו כבש בעונה שעברה צמד נגד מידלסברו בגביע אופא.
    גואיירה פתח את העונה שעברה בצורה נהדרת, והיה אחד משחקני המפתח של ויאריאל. המהירות של הפריצות שלו בצד ימין היתה קטלנית להגנות היריבות, והבעיה היחידה שלו היתה הדיוק במסירה האחרונה, או בבעיטה. גם אני מאד אהבתי אותו בתקופה ההיא ובשנים שלפניה.
    משום מה, באמצע העונה שעברה הוא נעלם לגמרי. הוא נכנס לתקופה רעה, ירד לספסל, וכשהוא כבר שיחק היא רע מאד. גם את השנה הזאת הוא פתח רע ובמעט הפעמים שראיתי אותו משחק (כמחליף), הוא היה רחוק מלהרשים.
    כשרון יש לו, וטוטנאהם תהנה ממנו.

עריכה: בטיס רוצה חלוץ טוב, האופציה הכי טובה הוא וגנר לאהב. אחד החלוצים הכי טובים באירופה, ואני לא מגזים.
    אריק קיואל היא אופציה מצויינת, אני מקווה שבטיס אכן תעשה רכש מסיבי.

15. Arsenal fan Member

לאב בהחלט אחד החלוצים הכשרוניים באירופה.

קיואל לא חלוץ,שחקן אגף קלאסי.

בטיס אכן צריכה חלוץ אחרי הפציעה של אוליביירה הסקורר המוביל שלה,דני פצוע ובכול מקרה לא מספיק לחלק ההתקפי.

עריכה:פורצה אינטר,גואיירה הוא אכן ספרדי,ב 25,שיכול לשחק כחלוץ וכשחקן אגף שמאל.