לאפורטה מתראיין במקסיקו ואומר: "ריאל מדריד היא הפייבוריטית לקלאסיקו, כי היא משחקת בבית. המפגש יהיה בין 2 קבוצות עם סגלים מרשימים מהדרג הראשון. אנחנו מתייחסים לריאל בכבוד וענווה, ואנחנו מודעים שיש להם קבוצה מצוינת. אני מקווה שנשחק בצורה שהקבוצה יודעת, ושיהיה משחק טוב." אטו אומר שלמרות כל היוקרה, זהו משחק על 3 נקודות. עוד מאטו: "אין זמן מתאים להגיע לברנבאו". מה שנכון, נכון.
אתם לא קולטים, שאם מקסי יבוא זה רק בהשאלה ורק עד לסיום העונה? (אם הוא ירשים כמובן, אז יש סיכוי שאולי בטיס תרצה לקנות אותו) ניהאט לא יכול להגיע לבטיס בינואר, אלא רק בקיץ. ואם הצוות המקצועי ירצה, ללופרה לא תהיה בעיה להציע לניהאט חוזה.
הסאנדיי מירור לא מפסיק לבזות את עצמו: היום הוא מפרסם, כי אשלי קול יעזוב בקיץ הקרוב לריאל מדריד בתמורה לסכום מזערי יחסית של 12 מליון יורו. זאת לטענתם, בגלל שבחוזה החדש שעליו יחתום השחקן, יהיה סעיף שיחרור בסכום ה'צנוע' הזה. אני לא מבין למה אני רושם את זה בכלל...
ועוד קבוצה גדולה שרוצה את גאגו: בוקה ג'וניורס. המאמן לא רוצה לאבד את השחקן והנשיא לפחות אומר שהוא לא מתכוון למכור.
בזמן שאנחנו פתיחנו את השמועה של בטיס-ניהאט בעכבות הפירסום ב'אס', כנראה שגם אתלטי קוראת עיתונים. ה'אס' היום מפרסם כי ניהאט נמצא על הכוונת של אתלטיקו מדריד. היום התאחדות הLFP אמורה להחליט סופית בעניין של מסי, אם חוקי היה לשתפו או לא. ויירה: "אני לא מתחרט לרגע שלא עזבתי לריאל".
אירגון המועדונים ה LFP דורש שהתאחדות הכדורגל בספרד תבטל את האישור שנתנה למסי לשחק במשחקי הסיבוב הראשון. החלטה זו הייתה צפויה כבר זמן מה. מתנגדי בארסה טוענים שמסי נרשם כשחקן נוער, דבר שסותר את העובדה שהוא מקבל חוזה מקצועני יקר. כרגע אין הרבה דאגות בברצלונה, מכיוון שאנחנו קרובים למועד רישום השחקנים בדצמבר, בו ברצלונה תוכל להסדיר את כל ענייניו של מסי, ועד לשליחת הבקשה וההליכים, מסי לא יצטרך לשבת הרבה זמן ביציע. מה גם שדי קשה להאמין שברצלונה תקבל הפסדים טכניים, כי המצב היה ידוע לכל ופתוח, ברצלונה לא הסתירה כלום מאף אחד.
וגם לברזיל. מיורקה האריכה את חוזהו של היהלום בן ה- 16 שלה, אמיליו נסואה. ארסנל כבר לטשה עיניים, אבל לבינתיים, הוא נשאר בפאלמה.
ריקרדו אוליביירה יעבור ניתוח בסוף השבוע, ויעדר חצי שנה. עצוב. ויסנטה כבר שיחק העונה יותר מבכל העונה שעברה.
לסוסיאדד הייתה סיבה מוצדקת לדאגה: דארקו קובאצ'ביץ' יאלץ לעבור ניתוח, וייעדר 4 חודשים מהמגרשים. ה'אס' מפרסם, כי טוני מוניוז, המנהל המקצועי של אתלטיקו מדריד, ינסה לסגור את עסקתו של מאסצ'ראנו. חאבי נבארו בספק גדול לדרבי של סביליה. מנצ'סטר החליטה ללכת סופית על דושר בינואר, אבל היא לא מוכנה לשלם את המחיר שדורש לנדיירו עבורו. לכן, דפור ביקשה ממנצ'סטר להביא לה רשימה של שחקנים במטרה לעסקת חליפין בין ההצדדים. האופציה הכי ריאלית שהועלתה היא לואיס סהה (גם כי דפור חיפשה עוד חלוץ בנוסף לטריסטאן). גם ניוקאסל עדיין בתמונה.
סיסיניו, שקיבל את האזרחות האיטלקית סוף סוף, חשף היום, כי הוא חתם על חוזה של 5 שנים בריאל מדריד. סיסיניו יעבור לריאל עם תום חוזהו, בחלון ההעברות של החורף, בינואר. לוסיאנו גאלטי: "אני לא מרוצה ממס' הדקות שאני משחק". רונאלדיניו צפוי מחר לזכות בכדור הזהב, המעניק המגזין הצרפתי 'פראנס פוטבול' לשחקן הטוב ביותר באירופה בעונה החולפת.
המגזין הצרפתי פראנס פוטבול העניק לרונאלדיניו את פרס כדור הזהב (השחקן הטוב ביותר באירופה בשנה האחרונה) לשנת 2005. גוואירה מבקש לעזוב את ויאריאל. מכבת פציעות באתלטיקו מדריד: הארגנטינאים, קז'מן ופטרוב לא התאמנו היום.