את המצאת את זה ? אפשר לינק לידיעה המוזרה הזאת. לגבי אוליבירה ,עדיין אל קראתי שום ידיעה בעיתונים הספרדים על כך שהוא גמר את העונה , נכתב שיש סיכוי רציני שהוא קרע כמה רצועות בגלל הפריק הפורטוגלי .
וממש עכשיו פורסם שאוליבירה ייעדר במשך תקופה של ארבעה חודשים עד חצי שנה,למעשה הוא גמר את העונה. מכה רצינית לבטיס. http://www.as.com/articulo.html?d_date=200...nchor=dasftbH00 השאלה אם עכשיו ההתאחדות המושחטת תרשה להם לרכוש שחקן באופן מידי ,בדומה למה שויאריאל עשתה בעונה שעברה עם סורין ופיגרואה ,שנרכשו בערך בתקופה הזו. לא יאמן,צ'לסי גמרו לבטיס שני שחקנים ,בתוספת לנאנו ואסונסאו שיחמיצו בערך חודש בגללם.
באמת מעניין לראות איך ההתאחדות תגיב לבקשה כזו של בטיס, אני מקווה בשביל הקבוצה הזו שיתנו לה לנסות לשקם קצת מההרס שצ'לסי עשתה לה.
מישהו יכול לספר איך זה קרה? ממה שיסטה אמר אני מבין שזה קראבליו/טיאגו/מוריניו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx נכנס בו?
טיאגו כבר בליון... לא ראיתי את המשחק, אבל אני מניח שזה קראבליו. בכל מקרה, מכת הפציעות בקבוצה הזו+הכושר משחק שלהם הם נוסחא לכישלון, אני מקווה שמקסי יגיע לשם, יחזק אותם קצת, וירוויח את הדקות הכ"כ חשובות.
אני לא חושב שמקסי יצליח בבטיס. הוא צריך חלוץ שישחק צמוד עליו, או קישור טוב יותר מאחוריו. חבל על אוליביירה. הלכו להם חלומות המונדיאל...
דווקא לדעתי הוא יצליח, בטיס היא קבוצה עם טכניקה, קבוצה די התקפית, שנקלעה למשבר בגלל פציעות, אבל הפיזיות של מקסי יכולה לתרופ לחוד של בטיס.
צ'לסי שוב מוכיחה שהיא, כמו המנג'ר הזוועתי שלה, פשוט לא יודעת להפסיד. הרסו לבטיס כל שביב של תקווה שעוד נשאר להם להשתקם העונה.
זה ממש נחמה של עניים, אבל אולי דני סוף סוף ימצה את הפוטנציאל שלו.... מה שכן בטיס חייבת להביא חלוץ, ולא.... יהיה לא טוב!