לפני כמה שבועות היה בפורום דיון על השוער של אספניול, קארלוס קאמני, שזכה לתשבוחות רבות ולעתיד ורוד בעילית האירופאית. כנבואה המגשימה עצמה, מאז אותו הדיון רק התחמם המאבק בגזרת השוער, שכעת מקושר בחום רב לברצלונה וככל הנראה למספר קבוצות נוספות במדינה. הקמרוני טען כי אין כל הסכם טרומי בינו לבין הקטלונים, הצהרה שבד"כ מסמלת רבות את דבר העתיד הקרוב. קאמני נמצא כעת במהלך שיחות לגבי חידוש החוזה עם אספניול ומגדיר אותן כקרובות לסיום.
במהלך הדרבי של מדריד על השחקן הכי מטומטם על המגרש נזרקו כל מיני דברים: בקבוקים, מצתים, מטבעות ותפוח. והטמבל נגס מהתפוח.
הרבה דברים נכתבו במהלך ההסטוריה ב- AS. 15,000 פזטות ישנות על כך שבתמורה לאי-הכללתו של לאו מסי בסגל לקראת דפורטיבו, נשיאה של סופר-דפור יפסיק עם התלונות על התאזרחותו המהירה.
טיהור אתני בברסלונה: אלחאנדרו אצ'בריה התפוטר. אומנם הוא גיסו של לפורטה, אבל הוא לא קטלוני, ויותר מזה, הוא פראנקיסט.
דוגמא טובה לתובענות של אוהדי בארסה. לאפורטה הוציא את הקבוצה מעידן אפל, הביא לאליפות ובנה קבוצה לתפארת. ובכל זאת, היום בקאמפ נתלו כמה וכמה שלטים אנונימיים כאלה: http://www.diariosport.com/vivo/recursos/fotos/foto_130468_CAS.Xxx "לאפורטה, תתפטר"
לא מובנת לי ההתנהגות הזאת של האוהדים. מזכיר לי את ההתנהגות הדומה לנשיא המועדון לשעבר, אבל אז באמת הייתה סיבה. כרגע ברצלונה היא אחת הקבוצות החזקות באירופה, מציגה כדורגל אטרקטיבי ומהנה אני לא מבינה על מה יש להתלונן ? בגלל שכמה משחקים הם לא ממש קרעו את המגרש ?
אני מניח שזו קבוצה מצומצמת של אנשים. לאפורטה הפך את בארסה לקבוצה גדולה והחזיר אותה לטופ העולמי, לדרוש ממנו להפתטר זה כמו לדרוש מרונאלדיניו לעזוב.