בשבילם אני מקווה שהם לא רוצים אותו. אבל לפי מה שהולך בינתיים, אי חושב שהיא עדיין רוצה אותו, אבל אחרי שלוש שנים בארץ אני לא חושב שהוא ירצה אותה, ואולי הוא יחתום באיזה קבוצה ישראלית ויחליט לחכות עם שטרסבורג.
יא יא פטי ואיליה יבוריאן חתמו בסכנין! http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=93052&bz=7 מאיפה הכסף ליבוריאן שירוויח מעל 100 אלף דולר בעונה?
יא-יא פטי החתמה אדירה עבור סכנין, אחד הבלמים הטובים בליגה. חבל מאוד שהוא לא נשאר בהרצליה כי באמת יהיה קשה למצוא בלם ברמתו.
:aa1: אניימה בתוכניות של שפיגל ושום בבית"ר ירושלים: ויננסט אניימה, שוערה של בני-יהודה, הפך בימים האחרונים למועמד רציני לחיזוק קבוצת בית"ר ירושלים לעונה הבאה.במידה ואניימה יגיע לבית וגן, יעבור איציק קורנפיין לתפקיד בהנהלת בית"ר וישמש כמנכ"ל הקבוצה. :aa1: קשר היידוק ספליט מועמד להפועל ת"א: מאמן הפועל ת"א, גיא לוזון, עקב אתמול (שבת) במשחק בין בוסניה לטורקיה במוקדמות יורו 2008 אחרי קשר היידוק ספליט, דריו דמז'נוביץ'. מדובר בקשר אחורי בן 26 המחזיק ב-4 הופעות בינלאומיות. גובהו 1.89 מטר, ומשקלו 83 קילוגרמים. דמז'נוביץ' מחזיק באזרחות קרואטית ובוסנית.
אניימה זה השוער היחיד במדינה שראוי להחליף את איציק קורנפיין בעוד שנתיים כשוערה הראשון של בית"ר ירושלים. צעיר, נמרץ, בעל יכולת מוכחת, נסיון ועם זאת גם צעיר, פשוט מושלם עבורנו.
יהיה מעניין לראות איך קורנפיין יגיב להבאה של שוער במקומו למרות שהוא התבטא בעבר בעניין, מענייו יהיה לראות איך הוא יגיב בפועל. בלי שום קשר, אניימה יהיה החתמה מצויינת עבור ביתר כי קורנפיין כבר הרבה מעבר לשיאו, בעוד לאניימה יש את השנים הטובות שלו עוד לפניו.
כואב לי לראות שאוהד בית"ר אומר שכל שוער יכול להחליף את קורנפיין. שוערים טובים יש הרבה, איציק יש רק אחד.
איך הבנת את זה ממה שהוא אמר? הוא אמר כי אף שוער לא ראוי להדיח את קורנפיין מההרכב, והיחידי שכן ראוי להיות תחליפו בין הקורות הוא אניימה. :aa1: רוני לוי יצפה בבלם בלגראנו פרנקו פפינו: רוני לוי יצפה הערב (ראשון) במשחק בליגה הארגנטינאית בין לאנוס לבלגראנו שם יעקוב אחרי הבלם פרנקו פפינו בו הוא מעוניין. פפינו נמצא בעדיפות עליונה מבין השחקנים שלוי מתכוון לבדוק.
עצוב לי שזה מה שאני אומר אבל קורנפיין צריך לפרוש וזה לא דווקא בגלל היכולת כי הוא עדיין מהבכירים בארץ אלא בגלל שהוא צריך לאפשר לבית"ר לקנות שוער לעתיד מישהו כמו אניימה שלא יישב על הספסל אבל אם בית"ר לא תביא אותו העונה היא תפספס אותו בגדול. אני במקום קורנפיין פורש ומתמנה לאיזה תפקיד ניהולי בבית"ר.