עונת המלפפונים 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/5/07.

1. raul gonzales Member

דעה אישית, זו שגיאה מכיוון שאתה לא יכול להחזיק קישור על שתי שחקנים
    מאיפה יבואו הכדורים לשלושת החלוצים? ומחוץ מזה, עדיין לא ממש ראיתי את אנראס איימאר בפעולה מחוץ במשחק ידידות שזה לא ממש לראות אותו בפעולה.. אז זה די הימור

2. תומר22 Member

הכדורים מגיעים משני עושי המשחק, רביבו ואיימאר, שלא בטוח בכלל שישחקו ביחד. אל תשכח שיש להם בקישור האחורי יותר גם את גוסו גוסו וגם את עידן מליחי. מסודי אמור לשחק בצד אחד של ההתקפה, שריקי בצד השני והולצמן באמצע.

3. raul gonzales Member

כמו עם עזרן.. כמו שאמרתי על אנדרס איימאר עדיין אי אפשר לסמוך עליו ב100% לא כמו רביבו
    עידן מליחי בירידה וגוסו גוסו שמחוץ משחק או שתיים טובים ראיתי שחקן ממוצע כמו רוב הקבוצה עם תמשיך במערך הזה, קבוצה ממוצעת
    אבל לגבי ההגנה צריך עוד לצרף שחקן או שניים כי ההגנה של אשדוד לעומת ההתקפה גרועה מאוד ולא נראה לי שיש ויכוח על זה, כדי להתמודד חזק בצמרת צריכים גם הגנה וגם התקפה לא רק אחד מהם

4. Dimitar Berbatov Member

וואו, אשדוד נראת מפחידה. רק תסתכלו על הקישור: אנדרס איימאר שנחשב לכשרון אדיר, דוד רביבו שהוא אחד השחקנים הטובים בליגה, גוסו גוסו שהרשים בשנה שעברה ואלן מסודי. השאלה אם מכל הקישור היצירתי הזה אשדוד לא תתפרק. זה נשמע יותר מידי התקפי ויכול להיות שהם יתקעו אחד לשני ורק יפריעו.
    מה שבטוח יהיה מעניין לראות את אשדוד שנה הבאה.

5. Don Joan Roman Member

אשדוד תמשיך להיות כמו תמיד קבוצה שנותנת כדורהל קתפי, מהנה ופתוח ברוב המשחקים, היא תנס הלכבוש ולנצח, יש לה טריו התקפי נהדר בדמות מסודי, שריקי והולצמן, יש לה 2 קשרים תוקפים טובים מאוד וקשר אחרוי שיודע גם לעשות פעולות התקפה, אני רואה אותם כמו תמיד כקבוצה מהנה שלא תגיע להישגים אבל תמיד יהיה כיף רלאות אותה.

6. raul gonzales Member

כמו שבואטנג אמר, היא תמשיך לתת כדורגל התקפי ולדעתי השנה היא אפילו התחזקה.. בקישור עם איימאר ובהתקפה השוו את עזיבת עזרן עם מסודי(למרות שהוא פחות טוב)
    בכל מקרה על עוד אשדוד תמשיך להציג כדורגל התקפי זה יהיה טוב לה אבל עם היא תמשיך להציג כדורגל הגנתי עלוב? מה אז?

7. Don Joan Roman Member

אשדוד אף פעם לא מציגה לאורך זמן כדורגל הגנתי ועלוב, זה יכול לקרות לה במשך משחק אחד-שתיים, מקסימום שלושה אבל את האופי ההתקפי שלה ושל המאמן שלה אף אחד לא יכול לקחת.

8. תומר22 Member

לא משנה כמה כישרון יש להם בחלק ההתקפי, הנאיביות שמושרשת אצלהם לא תיתן להם לעשות את קפיצת המדרגה הרצינית. ההגנה שלהם עדיין לא התחזקה והשוער יציב כמו הטיטאניק. בכל מקרה, אשדוד קבוצה חביבה מאוד ואם יש בכדורגל הישראלי מאמן שבאמת מגיע לו להצליח, זה אלון חזן.

9. Julio Cruz Member

לעת עתה אשדוד נחלשה לעומת שנה שעברה.
    גוסו גוסו לטעמי לא מציאה גדולה,שנה שעברה לא תרם הרבה לאשדוד אולי השנה הוא יוכיח את עצמו במיוחד לאור הכסף שבוזבז עליו.אפרופו הקישור של אשדוד,נא לא לשכוח את יוסי אופיר שלדעתי הוא בורג חשוב בקישור.
    הקבוצה נחלשה בהגנה,הבנתי שלא מרוצים מהבלמים וגם אלקריף עזב מה שאילץ את חזן לשחק עם ניר נחום בתור מגן ימני למרות שאני ראיתי אותו רק בתור חלוץ.
    בקיצור אם אשדוד יתחזקו בעמדת הבלם,המגן הימני ,וקשר אני בהחלט צופה להם עונה טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/07
  10. King Kenny Member

אשדוד צריכים קשר? אתה צוחק, תראה את מי יש להם בקישור: אנדרס איימאר (אח של, עם מלא כישרון), דוד רביבו (אחד הקשרים הטובים בליגה), גוסו גוסו (שדווקא אותי די הרשים בעונה שעברה) ואלן מסודי.
    אשדוד צריכים להתחזק בהגנה, כי בכל השאר הם טובים.

11. אלסנדרו דל פיירו Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx יאיר אזולאי שוחרר מבני יהודה לא יאומן!!

מצוין לדעתי
    סופסוף יודעים גם לחתוך בהנהלה ולא רק לוותר ולוותר
    יאיר הוא בנאדם די יהיר לפי מה שמתגלה , אני זוכר ראיון איתו בעונה שעברה במקומון ת"א שבה הוא חש את עצמו מינימום ג'ון טרי!
    שיחזור למקום ממנו הוא בא את בני יהודה הוא לא יסחוט עוד - וכן עוד 10 אחוז תוספת בשבילנו זה סחיטה כי היכולת שלו ממש לא מצדיקה את מה שהוא מקבל
    לבינתיים ליאור זא'ן בדרך לבני יהודה. חבל שזה קרה בצורה כזו אבל טוב שהוא הלך.
    הלוואי ונצליח להביא את ליאור ז'אן.זה שידרוג רציני יחסית לאזולאי.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/07
  12. מכבי קריית-גת לעד!!! Member

אני בכלל לא מבין איך מועדון גדול כמו בני יהודה החזיק שחקן חלש כזה אני מכיר את היכולות שלו מעצם היותו אשדודי (אני גם אשדודי) הוא כבד ואיטי ועושה הרבה חורים תביאו את ליאור ז'אן תעשו בשכל אני מוכן לשים כסף שתוך שנתיים יאיר אזולאי יקבל הצעה הכי טובה מבית"ר שמשון ת"א מהליגה הארצית ואני מוכן לחתום על זה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

13. אלסנדרו דל פיירו Member

יש לו יותר מזל משכל..
    אני לא מבין איך ניצן העדיף אותו מידי פעם בתור מגן ימני במקום איציק עזוז.. (במידה ואברבנל מורחק או פצוע)

תם עידן יאיר אזולאי בבני יהודה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

14. הרצליה Member

הפרסומים האחרונים מדברים על כך שאזולאי נשאר בבני יהודה.

15. אלסנדרו דל פיירו Member

עמית,אל תפתח פה לשטן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

אלונה בקרת רוצה אותו. שתיקח אותו מתנה גם בלי כסף. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx