עונת המלפפונים 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/5/07.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כדי כך סואן היה מפריע לך בחיפה???

2. Don Joan Roman Member

אם אני הייתי אוהד חיפה לי זה היה מפריע עד כדי כך כי הוא פשוט שחקן חלש שתופס מקום של צעיר מוכשר מאוד.

3. TariboWest Member

אני מבואס מזה שהוא עוזב, אחד השחקנים האהובים עליי בארץ. בשונה מהרבה שחקנים, הוא נתן את כל כולו לקבוצה והרבה אנשים שוכחים את זה. אין לעזיבה שלו קשר לבירם כיאל, כי רוני לוי יביא אחד אחר במקומו.
    ואם הוא עובר לקבוצה שהולכת להתמודד עם סכנין על הישארות בליגה, זה וואחד בגידה. יש הבדל בין קידום מקצועי שהיה במעבר למכבי חיפה, לבין המעבר הזה לקרית שמונה.

4. Don Joan Roman Member

קריית שמונה אמורה להחתים לעונה הבאה את המגן היהודי אריאל זלצר בן ה-26 מקבוצות ארחנטינוס ג'וניורס, זלצר שהיה מועמד לבית"ר ירושלים של לואיס פרננדז משחק כמגן שמאלי.

5. תומר22 Member

הבחור לא שיחק כדורגל כבר יותר מחצי שנה. אני מציע לרן בן שמעון לבדוק טוב טוב מה הוא מביא. הוא שחקן מאוד מוכשר, שהיה חלק מהנבחרות הצעירות של ארגנטינה, אבל כדאי לקרית שמונה לעשות בדיקות רפואיות קפדניות ביותר - זלצר סבל מפציעות קשות במהלך כל הקריירה.

6. Don Joan Roman Member

כן, אמרו לנו אוהדים ארגנטינאים שזלצר סובל מהרבה פציעות וזו גם הסיבה שבסוף בית"ר ויתרה עליו אשתקד.

ממה הוא סבל לאחרונה?

7. תומר22 Member

לפי מה שאני זוכר, ב-2001, כשהיה בסגל הנבחרת הצעירה, הוא שבר את הרגל ומאז הוא סובל מפציעות חוזרות ונשנות ונעדר לא מעט מהמגרשים. כנראה שהפציעות שלו הן תוצאה של אותה פציעה ישנה וקשה שעבר.

8. matanhh Member

קובי דג'אני חתם באשדוד ואמר:אני מגיע לבית חם!

9. Number 8 Member

הערב (שלישי), אחרי יציאת צום ט' באב, החלו שוב השיחות של מכבי ת"א עם רביד גזל, סאם בנגורה וכן עם הצרפתי רודי חדד.
    במידה וחדד יחתום יגדלו הסיכויים שעומר פרץ לא ישאר בקריית שלום ויגיע בסופו של דבר לקריית שמונה, שכבר הביעה בו עניין בתחילת הקיץ. איזי שרצקי פנה אישית ללוני הרציקוביץ' בנושא וקיבל הסכמה עקרונית לנהל עם השחקן מו"מ אך פרץ יצא בינתיים למחנה האימונים יחד עם מכבי והעניין לא קודם. אם חדד יחתום, מעריכים במכבי שפרץ והקבוצה ייפרדו בסופו של דבר.

עומר פרץ בדרך החוצה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

10. Sergio Ramos Member

אם הוא פרץ ילך,זו סיבה לחגיגה עבור מכבי,שילך כבר הביתה.משחק רק בגלל פרוטקציה מאבא שלו.

11. Number 8 Member

מישהו יודע למה הגעתו של רודי חדד(אם וכאשר) למכבי תגרום לו לעזיבתו של עומר פרץ?
    ומה העמדה הנוכחית של רודי חדד? לפי מה שהבנתי מויקיפדיה, חדד הוא קשר אך לא רשום באיזו עמדה בדיוק בקישור ולפי זאת אני מניח שהוא קשר באמצע. אם מישהו יכול לוודאות זאת, אשמח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/7/07
  12. Don Joan Roman Member

הוא משחק בעל עמדת קישור התקפית.
    אמצע-ימין-שמאל בכל מצב הוא יכול לשחק.

13. ליאונל-מסי Member

בן כמה רודי חדד הזה?

14. Don Joan Roman Member

22.

15. Number 8 Member

אם כך, אני לא מבין למה עומר פרץ יעזוב את הקבוצה(לא שאני לא רוצה) אם חדד יגיע, הרי אין למכבי ת"א קשר ימני מלבדו של פרץ, יהיה טוב להשאיר אותו כשחקן מחליף.