שוב פעם את בית"ר במחזור השני, שוב פעם כמיטב המסורת בשלוש-ארבע שנים האחרונות בני יהודה בתחילת העונה. עוד דבר רע הוא שהמשחק נגד מכבי חיפה הוא שבוע אחרי הדרבי, נו טוב שני ניצחנות על יריבות בשבועיים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
הכי חשוב שמתחילים את העונה בבית. זה שזאת סכנין זה בונוס. אחרי הפתיחה העלובה מול נתניה בעונה שעברה, הביתיות במחזור הפתיחה היא בונוס גדול(לחזור לפתיחות העונה שכל כך אפיינו את חיפה לאורך השנים - נצחון במחזור הראשון - שנה שעברה נעצר הרצף).
אם סכנין לא מציגה תקציב של 10 מליון עד תחילת החודש זה אומר שאנחנו עולים. וזה אומר ש..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx למרות שקשה לי להאמין שנעלה.
אני מאוד מקווה שהקבוצה תעשה חיזוק טוב, ואז באמת הפתיחה בבית תיהיה שווה. בד''כ משחקים ראשונים מפוצץ, ואם יתנו גם משחק טוב, אז אולי הקהל ימשיך לבוא בכמות גדולה גם בהמשך. סכנין עוד לא עשו ממש כלום, הם נחלשו לאחר העלייה, ואם זה ישאר ככה אני לא מאמין שהם יוכלו להפתיע. ובכלל, לפתוח את העונה הניצחון, זה כ''כ חשוב.
איזה דרך מגעילה לפתוח את העונה,קריית שמונה בחוץ. אני יספיק להיות בטדי לפני הגיוס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
בדרך כלל קבוצות כמו סכנין לא מגיעות מוכנות למחזורי הפתיחה. רק לפני שנתיים הם שיחקו מולנו במחזור הראשון וזה נגמר ב- 1-4 קליל.
דווקא לא, בעונה הראשונה שלנו בליגת העל עשינו תיקו 1-1 נגד הפועל תל-אביב, עונה אחת לאחר מכן ניצחנו את הפועל באר-שבע 4-3, אבל לפני שנתיים כאשר שיחקנו נגד חיפה נכון שהפסדנו 4-1 , אבל אז לא היה לנו שחקנים טובים חוץ מפיטו (תשאל את דוידוביץ' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).
אני זוכר את זה. היה 4-0 ובערך (נראה לי צמד של קטן, אחד של ארבייטמן ולא זוכר מי עוד כבש, אולי בוקולי) בדקה 92 משהו כזה חיפה ספגה גול מאיזה חצי מגרש. בעיטה מפתיעה כזאת שדוידוביץ' לא הצליח לקחת. לא זז בכלל אם אני זוכר נכון. אבל אז היה הרבה יותר קל, הייתה אליפות קלה. אבל מי יודע, הלוואי שגם השנה.
אין מצב לזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx , כי סכנין בשטח. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx :aaarse:
אני לא מדבר רק על המשחק הראשון. עובדתית, הקבוצות הקטנות, כמו סכנין(גם הרצליה בשנה שעברה), מגבשות את הסגל רק אחרי ינואר.
הקבוצה שלדעתי נחלשה עד עכשיו יותר מכל קבוצה אחרת היא בני יהודה. השחקנים היחידים שפגעו שם העונה הם וינסנט אניימה וליאור אסולין שעזבו,ראובן עובד שחקן שאם הוא רוצה הוא יכול לעשות הבדל ענק עזב,אחד השוערים הטובים בליגה עזב,שתי הבלמים עזבו. והגיעו עד עכשיו בלם אחד זר שיכולתו בסימן שאלה גדול וחלוץ שלא ממש הבריק בשנתיים האחרונות(לדעתי השנה בכפר סבא הוא היה רחוק מלהבריק.)
ההתאחדות הגישה בקשה לאופ"א כי החל מעונת המשחקים הבאה - מחזיקת גביע הטוטו תייצג את ישראל במסגרת טורניר האינטרטוטו במקום הקבוצה שתסיים במקום הרביעי/חמישי. בכל מקרה בסיום עונת 2007/08 החלוקה לאירופה תיראה כך: האלופה (מקום 1) - סיבוב המוקדמות השני של ליגת האלופות. מחזיקת גביע המדינה - סיבוב המוקדמות הראשון של גביע אופ"א. מקום 2 - סיבוב המוקדמות הראשון של גביע אופ"א. מקום 3 - סיבוב המוקדמות הראשון של גביע אופ"א. מחזיקת גביע הטוטו/מקום 4 - סיבוב שני באינטרטוטו.