עונת המלפפונים 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/5/07.

1. Don Joan Roman Member

רוני מאנה מתחיל להזכיר לי את מאיר פניג'ל.
    איש תמים כזה שחושב שבכדורגל כולם חברים וצריך שידפקו אותו כמה שנים עם כמה שחקנים כדי להבין שזה ממש לא.

2. Gustavo Boccoli Member

מהפך: קדוסי סיכם במכבי פ''ת:
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=21917&lang=he

מעניין מה עכשיו יהיה. שחיפה לא יעלו את המחיר של גולן עוד יותר. עם ארבייטמן ישחק בעמדה המתאימה לו בתור חלוץ באמצע הוא עולה על גולן ועל קדוסי. אני לא כ''כ מצטער שקדוסי סיכם בפ''ת (למרות שאיך שהכל הולך בזמן האחרון הוא עוד יסכם ב3 קבוצות בשבוע הקרוב), כי בסה''כ לא צריך אותו ממש. יש שחקנים צעירים שצריכים את הדקות שלהם כי מגיע, ולא צריך להביא רכש שהוא דיי מיותר, שישמרו את הכסף לזרים שבאמת צריכים. חוץ מזה אין לי כח שיתחילו להתעסק עם מכבי פ''ת האלה.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

צוויטאניץ' מועמד לחיזוק מכבי ת"א:
    כרגע, מתנהלות שיחות מול סוכנו של השחקן, שכבר הביע הסכמה עקרונית לשחק בישראל. נכון לעכשיו, לארגנטינאי יש מספר הצעות מאירופה ומדרום אמריקה ובשבועיים הקרובים הוא אמור להחזיר תשובה סופית למועדון.

4. Don Joan Roman Member

המגן הימני כריסטיאן אלברז ששיחק בעונה שעברה בריבר פלייט נמצא במו"מ עם בית"ר ירושלים, אלברז ששיחק אשתקד 18 משחקים במדי ריבר פלייט מחזיק בצעות מקבוצות בספרד בניהן ויאריאל, הקשר בין הצדדים נוצר לאחר שמילובאן מירוסביץ' קשרה הצ'ילאני של בית"ר ירושלים הציע אותו למאמן יצחק שום שמחפש מגן זר, אלברז חבר טוב מאוד של מירוסביץ' שכן ה-2 גדלו יחד בקאתולקיה הצ'יליאנית לא פסל את הגעתו על הסף.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: קדוסי ישחק בעונה הבאה במכבי פ"ת:
    החלוץ, שהושאל מפ"ת לסכנין בעונה שעברה, ערך הערב (שבת) יחד עם עורך דינו יוסי גאייר, פגישה עם שינו זוארץ, יו"ר הקבוצה במהלכה חלה התקדמות משמעותית במשא ומתן. קדוסי, שסיים העונה את חוזהו באורווה, היה מחוזר על ידי מספר קבוצות, ביניהן מכבי חיפה, ואף התכוון ללכת לוועדה למעמד השחקן במטרה לקבוע את דמי השבחה שתקבל פתח תקוה עבור. עכשיו כאמור, הוא צפוי להישאר באורווה.

:aa1: מכבי חיפה עושה מאמצים להחתים את דנילו חרלו:
    מכבי חיפה עושה מאמצים להחתים את הבלם הארגנטיני דנילו חרלו, שהיה אמור לסכם בקזינו זלצבורג, אך בשלב זה הוא לא סוגר בקבוצה האוסטרית. בחיפה מקווים שחרלו ישתכנע להגיע לישראל.
    מדובר בבלם ברמה גבוהה מאוד, שמשתייך לסגל הרחב של ריבר פלייט והוא כרגע המועמד המוביל של רוני לוי להגיע למכבי חיפה. העלות הגבוהה של חירלו עשויה להביא את הירוקים להשאילו לעונה אחת, עם אופצייה לרכישת כרטיסו בסוף העונה, כפי שכבר עשתה בעבר עם מספר שחקנים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/07
  6. מכבי או מוות!!! Member

בדיוק מה שרציתי להגיד.
    מיני פניג'ל.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

השוער הבלגי פיטר מרליר נחת במכבי הרצליה:
    השוער הבלגי, פיטר מרליר, בן ה-28 (1.79), ששיחק ב-6 העונות האחרונות בקבוצת זולטה ורגם מהליגה הבלגית, נחת בארץ להתרשמות.
    ורגם, שסיימה במקום ה-14 בליגה הבלגית, מחזיקת הגביע הבלגי לעונת 2005-6, שיחקה בעונה החולפת בגביע אופ"א ואף עברה את שלב הבתים במפעל.
    מרליר, שבליגה לא פתח באופן קבוע בהרכב, שיחק בגביע אופ"א נגד איקאס, אספניול, לוקומוטיב מוסקבה וניוקאסל.

8. roeiuzan Member

9. Fabio Junior Member

סה"כ שוער שני, חבל בשבילהם שיחררו את אבי איבגי

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה הם לא לוקחים את אבי פרץ,במילא הוא בסוף הכדורגל שלו,הוא שוער מצויין שיכול
    לפתוח בחלק מהקבוצות בליגת העל ומצד שני הוא כבר נתן פה ושם עונות טובות בתור שוער שני[לפחות
    אני זוכר שאצלנו הוא עשה עבודה טובה] חוץ מזה שהוא מבחינה חברתית לפי מה שאני זוכר ממש משתלב.

11. Gustavo Boccoli Member

מכבי חיפה מתעניינת בטועמה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3416865,00.html

מכל הישראלים שרוצים להביא, זה נראה לי הכי טוב. לא אכפת לי שגם ישלמו עליו קצת יותר כסף. טועמה שחקן מצויין, הכי טוב העונה בהפועל ת''א ללא ספק והיה אחד המועמדים לשחקן העונה. הייתה לו עונת שיא, אבל אם הוא יוכל להתרומם עוד הוא יהיה רכש אדיר לדעתי.

12. Don Joan Roman Member

אם הפועל אל שיחררה אותו לבלגיה, היא לא תשחרר לחיפה.

13. Gustavo Boccoli Member

גיא לוזון אמר שהוא לא רוצה אותו בהפועל ת''א, אי אפשר להחזיק אותו סתם שם. עם סטאנדרד ליאז' לא יקחו אותו, לדעתי סיכוי גדול שיגיע לחיפה. למכבי ת''א הוא לא יגיע כי לא סובלים אותו שם וההפך, לבית''ר אין צורך בכלל לדבר. מה שנשאר לו זה מכבי חיפה. חוץ מזה גם לפני עונה נדמה לי מכבי חיפה נתנו לו הצעה, ואבא שלו (שעוזר לו הרבה עם הקריירה) מאוד תמך ורצה שהוא יעבור לחיפה, אבל טועמה רצה להישאר בהפועל ת''א גם בפחות כסף. עכשיו, אני לא רואה הרבה דברים שיוכלו לעצור את זה. רק מוני הראל הדפוק הזה אם הוא באמת ירצה, אבל כמו שכתוב בכתבה, יש בין המועדונים יחסים טובים.

14. King Kenny Member

אם אני לא טועה, טועמה אמר שהוא ישחק בעונה הבאה או בהפועל או באירופה.

15. number 1 Member