עונת המלפפונים 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/5/07.

  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    עזבו אתכם שוער...מכבי ת"א צריכה להביא את גולן ולהתעקש עליו...אין שום סיבה שבמקום לחפש שוער מכבי לא יזרקו איזה 100 אלף דולר ויביאו את שוער העתיד אוהד לויטה.
     
  2. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,421
    לייקים שהתקבלו:
    1,359
    כדי לשחרר את אוהד לויטה מהפועל כפ"ס תצטרכו לשלם הרבה יותר מ-100 אלף דולר, בטח לאחר התרגיל שעשיתם להם עם דוארטה.
     
  3. Patrice_Evra Member

    הצטרף ב:
    ‏18/3/07
    הודעות:
    330
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה נכון שקאלה אמור להתאזרח בעוד כשלושה חודשים?
    אם כן הוא יוכל לשמש כשוער שני של הנבחרת אחרי דודו לא?
    ומה נסגר עם תמוז וקולאוטי שתי חלוצים שחשובים מאוד לנבחרת ובלעדיהם לא נהיה אותו דבר...
     
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    גם אם קאלה יקבל אזרחות בעוד 3 חודשים הוא בטח יקבל קודם מעמד של תושב ארעי, מה שכאמור לא יספיק כדי לשחק בנבחרת ישראל.
    וכמו שציינתי קודם לכן, קאלה לא נחוץ יתר על המידה לנבחרת, יש לנו את האוואט שרק משתפר.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/07
  5. Patrice_Evra Member

    הצטרף ב:
    ‏18/3/07
    הודעות:
    330
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מישהו יודע מתי הגרלת המשחקים במוקדמות ליגת האלופות וגביע אופ"א?




    תודה מראש
     
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    ביום שישי הקרוב.
     
  7. Gustavo Boccoli Member

    הצטרף ב:
    ‏19/12/06
    הודעות:
    1,042
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ראובן עובד קרוב לסיכום בהפועל ת''א:
    http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.21912.html

    עכשיו, כשאני מסתכל על זה, אולי מיהרנו להספיד אותם. אסולין כנראה ישחק שם, ואם גם עובד יעבור אליהם, זה בהחלט חיזוק רציני. שני ישראלים מובחרים בליגה שלנו, שחקנים מצויינים שיכולים לעזור להם מאוד. אולי זה עדיין לא מתקרב לכל מה שעזב אותם, אבל יכול להיות שהם בדרך הנכונה. אם השלישיה גיא לוזון-יוסי אבוקסיס-רפי כהן יצליחו גם להביא זרים מכל הטיסות שלהם לחו''ל, וזרים איכותיים, יש מצב שתיהיה קבוצה טובה בהפועל, למרות כל בריחת השחקנים הישראלים הטובים שלהם. בנתיים, אסולין ועובד נשמע טוב מבחינתם.
     
  8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אם עובד יעבור להפועל...זו תהיה בגידה
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07
  9. Gustavo Boccoli Member

    הצטרף ב:
    ‏19/12/06
    הודעות:
    1,042
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני יודע שהוא היה קרוב כבר למכבי ת''א והכל, אבל לפני כמה שנים, אלה לא היו מכבי ת''א שזרקו אותו? אחרי זה ניצן שירזי לקח אותו והפך אותו לשחקן כדורגל.
     
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    בגידה? למה? כי מכבי התייחסו אליו כמו שחקן בית אמיתי ורצו אותו? מכבי זרקו אותו, זכותו לשחק איפה שהוא רוצה בלי שזה ייחשב כבגידה. מכבי זרקו אותו, אי אפשר לדרוש מעובד שישמור על הרגשת אהדה כלפי מועדון בית שזרק אותו.

    בקשר להעברה, לא הייתי הופך את הפועל ת"א עכשיו לקבוצה טובה יותר כי ראובן עובד יודע יפה מאוד להיעלם ולהית חושך, בקריירה הקצרה שלו היו לו אולי 85 אחוז משחקים שבהם הוא היה חושך מוחלט. על ה-15 אחוז אי אפשר לבנות.

    צריך לראות איך ומה גיא לוזון ידע להפיק ממנו.
     
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    בגידה באוהדי מכבי...
     
  12. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    מלבד נמני, לאף אחד אכפת מכם. ככה זה בכל הקבוצות בארץ...
     
  13. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    אי אפשר להאשים את מכבי. ניק קלינגר האמין בעובד אבל עובד עשה צחוק, הוא התייחס לכדורגל כאל תחביב ולא מקצוע. עובד השמין, איחר לאימונים ועשה טובה שהוא מתאמן. מכבי העיפה אותו בצדק, לסוג כזה של שחקן לא מגיע לשחק במכבי ת"א, זה לא שוק.

    אפשר להסתכל על עובד בצורה של בוגד. משחקן שגדל במועדון הצהוב וזכה איתה באליפות, לא הייתי מצפה שירוץ ליריבה העירונית. לא רק שהודיעו בכל אמצעי התקשורת שהאוהדים רוצים אותו ושהקבוצה תפתח איתו מו"מ, ובכל זאת עובד שם על כולם פס והולך לחתום במהירות אצל הפועל.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/07
  14. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,633
    לייקים שהתקבלו:
    2,448
    יש כל כך הרבה שחקנים שגדלו במכבי ומשחקים היום בהפועל ולהפך שראובן עובד לא מחדש שום דבר.
    המעבר הזה בכלל לא משמעותי.
     
  15. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    בן לוז וגיא צרפתי. לא עולה לי עוד מישהו לראש. לא עד כדי כך הרבה, לא צריך להגזים. ראובן עובד נכנס היום לרשימה השחורה.

    מה שהכי מצחיק(או עצוב), רוני מאנה ויתר על אסולין בגלל חברותו הטובה עם מוני הראל, והיום הפועל עשתה ההפך עם עובד. בנוסף, מי ששידך להפועל את עובד הוא לא אחר מרוברטו בן שושן, שותפו של מאנה לעסקים. אולי עכשיו מאנה יבין שהוא הגיע לעולם הכדורגל וכאן איזה חוכמות וחברויות וצריך להתרכז רק בכדורגלולעשות הכל כדי להביא שחקנים כדי לחזק את הקבוצה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/6/07