עונת המלפפונים 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/5/07.

1. הרצליה Member

לפי החוזה שלו אם הרצליה תשוווה את הסכום שהוא מקבל במכבי ת"א הוא חייב לשחק בהרצליה.
    אבל כמו שזה נראה העניין סגור וקאמנן ישחק במכבי תל אביב.

2. Number 8 Member

:aa1: מכבי ת"א העלתה את הצעתה על גולן ליותר מ-1.3 דולר. מדובר בסכום חסר תקדים מבחינת מכבי לרכישת שחקן.

:aa1: אבי אבגי עשוי לעזוב את בית"ר ירושלים.

:aa1: בפגישה שאמורה להתקיים יום בין הנהלת הפועל ת"א לליאור אסולין, צפויה להיסגר עסקת העברתו לקבוצה.

:aa1: עידן טל סגר עקרונית את תנאי השכר שלו בבית"ר ירושלים, וכל מה שנותר לקבוצה כדי לצרף אותו רשמית זה השגת שחרורו מבולטון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/6/07
  3. Gustavo Boccoli Member

חחח מה גם מכבי ת''א השתגעו? מה כ''כ טוב בגולן שהוא שווה יותר מ350,000 מקסימום 400,000 דולר? לא להאמין שהקבוצות הבכירות בישראל נכנסות לכזה מאבק עליו עם כאלה סכומים. שחיפה תביא את טל עם הכסף הזה! רק חסר שבית''ר תצטרף ובכלל יהיה פה חגיגה.

4. Number 8 Member

הלוזונים סוחטים את מכבי ת"א ומכבי חיפה והן לא מתנגדות. 1.4 מיליון על עומר גולן? נכון שעומר גולן חלוץ מצוין ואחד השחקנים הישראלים הטובים בליגה, אבל מכבי ת"א וחיפה רודפות אחריו כאילו הוא סקורר שבכל עונה מבקיע 20 שערים. אמנם גולן שחקן ששווה להשקיע עליו אבל לא בסכומים כאלה. צריך להירגע, לא טוב לשתי הקבוצות להוציא סכום כסף כ"כ גדול על שחקן בליגה שלנו, במיוחד לא למכבי ת"א שרק חתמה את הסכם רוני מאנה.

מכבי ת"א מאוד רוצה את עומר גולן ואני בטוח שגם מכבי חיפה, אבל המחיר עליו גבוה מדי. הקבוצה שתזכה בו, תצא פריארית שהוציאה סכום גדול על שחקן אחד ואני מאד מקווה שזאת לא תהיה מכבי ת"א. אפשר להביא שני חלוצים במקומו בסכום הכסף שמדובר.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר גולן לדעתי לא אחד השחקנים הטובים בליגה,לפחות לא בתכלס,אולי יש לו פוטנציאל להיות
    בין הטובים בליגה.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ולכן אתה מצפה משחר שבמידה והציע סכום כה גבוה לרכישת גולן אז לפחות שיסכמו על כך שבמידה וגולן יימכר בעתיד לקבוצה באירופה אנחנו נהיה אלה שנרוויח מכך.
    במקום זאת הוא מסכים שהחלוקה תהיה 50 50 עם פתח תקווה. על מה ולמה? 1.4 , שגם ככה זה סכום לא הגיוני, אז לפחות שייצא לנו מכך משהו בעתיד.

7. Number 8 Member

מי ישמע איזה שחקנים טובים יש בליגה.. זיו, אנחנו מדברים על אותה ליגה נכון? על ליגת "העל" שלנו. הייתי מייחס את עומר גולן לחמישיה הראשונה.
    זה עומד על שני כיוונים: מצד אחד להשקיע סכום כסף שאף שחקן בליגה שלנו לא שווה את אותו סכום, מצד שני להשקיע ולקוות שגולן יצא לחו"ל בעתיד.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

העניין שגם הצד השני הזה כבר לא רווחי. כאשר במקום שכל הסכום מהמכירה העתידית יגיע לחיפה הוא יתחלק חצי בחצי עם פתח תקווה, שכבר תקבל 1.4 מיליון על גולן מהמכירה הראשונה. אם הרווח שייצא לנו ממכירה עתידית יהיה כל כך קטן, אם כבר לא חושבים על הטווח הרחוק, אז תשלמו 200-300 אלף דולר לשי הולצמן, שאני מבטיח לכם שיכבוש יותר מגולן ויהיה חד הרבה יותר ולאחר עונה-שתיים יפרוש.

9. Number 8 Member

אולי חיפה מסתכלת על הרכישה בצורה כזאת, אבל אני כמעט בטוח שמכבי ת"א לא חושבת על עניין הרווח בצורה ניכרת. למכבי אין חלוצים ולכן עומר גולן נחוץ לה ומסתכלים עכשיו רק על ההווה, מה שיבוא בעתיד, יבוא.

10. XabiAlonso Member

11. תומר22 Member

הם רוצים וזה נחמד מאוד, אבל לא ממש ריאלי, לפחות לא בעניין פאלרמו. מבחינת כסף אני מאמין שלא תהיה להם בעיה, אבל ישראל לא מספיק אטרקטיבית בשביל השחקנים האלה. פאלרמו בגילו(33), יעזוב את בוקה רק בשביל קבוצת האם שלו, אסטודיאנטס, אבל הוא רוצה לשבור את שיא ההבקעות של בוקה בכל הזמנים ולכן יעדיף להמשיך שם.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/07
  12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נימני,מרדיקוביץ',דירסאו,מרין,דוידוביץ,קולאוטי,זנדברג,מירוסביץ וכו...

אם אתה רוצה חלוצים:דוארטה,יבואה,סופו,ברדה,קולאוטי,שכטר ואני יכול להמשיך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

ושי,אתה צודק-באמת אם להשקיע כזה סכום זה בשביל הרווחים העתיידים ככה שזה באמת לא מובן..
    אלא אם יעקב שחר חושב שהוא ימכור את גולן ב-10 מיליון או משהו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

13. הרצליה Member

אף אחד לא ענה לי אבל אם זה מענין מישהו אז ההגרלה תתקיים ביום שני הקרוב.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שמעון אבוחצירא בדרך למ.ס אשדוד :
    שמעון אבוחצירא, חלוץ הפועל פ"ת, מעניין מאוד את מ.ס אשדוד ועשוי להצטרף אליה. מאמן אשדוד אלון חזן יצר קשר עם מקורביו של אבוחצירא והתעניין בשחקן. מחר צפויה פגישה בין ג'קי בן זקן למאיר שמיר, שמחזיק בחלק מהבעלות על כרטיסו של אבוחצירא.

15. Don Joan Roman Member

בקשר לפאלרמו ומילוסביץ' תחשבו רגע בהגיון.
    5 דקות לפניי זה שפיגל ושום וארזי אמרו שהם לא יאמרו אף שם של מועמד כדי שהמחירים לא יאמירו ואז פתאום אחריי 5 דקות הם זורקים את מילוסביץ' ופאלרמו? הם סה"כ נתנו דוגמא לשחקנים שהם רוצים, אין לי ספק שהיו גישושים בנוגע ל-2 השחקנים כמו גם שאין לי ספק ש-2 השחקנים דחו את ההצעות במיוחד "אל לוקו".