עונת המלפפונים 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/5/07.

1. Don Joan Roman Member

קודם כל הוא לא חזר לשום מקום כי הוא עדיין נמצא בבוקה תחת חוזה ויותר מכך בוקה ונציגיו אישרו לבית"ר ירושלים שיש על מה לדבר.

ואם הוא כן חזר, תביא לי קישור לידיעה בבקשה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/07
  2. תומר22 Member

3. Don Joan Roman Member

אמרתי גם בפורום הזה ש"אם" זו מילה מאוד חזקה.
    במידה ובית"ר ירושלים תרצה את אלדו בובאדיז'ה בהחלט ישנה אפשרות שהוא ישחק אצלה, אי אפשר לשלול את זה כמו שאי אפשר לשלול את האפשרות שהוא לא יגיע כך שבגזרת אלדו בובאדיז'ה עבור בית"ר ירושלים הכל פתוח.

4. תומר22 Member

5. Don Joan Roman Member

אם הייתי מקשיב לכל מה שתומר גנור כותב תאמין לי שהיום בית"ר הייתה מוצפת ב70 שחקנים זרים ובואטנג גם לא היה מגיע ל"טדי".
    בית"ר בדקה את אופציית בובאדיז'ה ונאמר לה על ידי בוקה שהיא יכולה לפתוח במו"מ עם השוער ושומי עיכב את ההחלטה האם לפתוח עמו או לא לפתוח עמו במו"מ עד לאחר הפגישה עם איציק קורנפיין.
    אם המחיר של בובאדיז'ה היה כמה מליוני אירו, גם סרו פורטניו לא הייתה מסוגלת לעמוד בזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/07
  6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

תומר22, אנשי בית"ר החלו במו"מ עם סוכנו של בובאדייה, אז עובדה שבכל זאת יש אפשרות למשהו.

אני לא אומר שזה בטוח יצא לאור, אך הכל יכול להיות.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מ.ס. אשדוד: זאביק חיימוביץ' ואחמד קסום קרובים לסיכום:
    במ.ס. אשדוד ממשיכים לחפש שחקני חיזוק לעונה הקרובה, כששני השמות החמים הם זאביק חיימוביץ' ואחמד קסום, שירדו ליגה עם הפועל פ"ת. מו"מ בין הצדדים כבר נפתח, ונראה כי השניים קרובים מאוד לסיכום בקבוצה מעיר הנמל.
    יש לציין כי בהפועל פ"ת כבר הבהירו כי למרות הירידה ללאומית, שחקנים לא ישוחררו. חיימוביץ' מבוקש על-ידי לא מעט קבוצות בליגת העל, ונראה כי הצהרות ומעשים לחוד, את העונה הבאה הוא לא יבלה ב'אורווה'. גם קסום מחוזר בליגה העליונה, וקשה להאמין שבפ"ת יוכלו להשאירו בניגוד לרצונו.

8. Fabio Junior Member

אחמד קסום וזאב חיימוביץ' חייבים לעבור לקבוצה כמו הרצליה, בה יש קצת יותר לחץ מאשדוד בגלל הסיכון לרדת ליגה ואני מאמין שזה יכול מאוד לעזור לשני השחקנים המוכשרים והציעירים הללו, כי גם אם הרצליה תרד זה ממש לא יהיה בצורה שהפועל פ"ת ירדה, בבושת פנים בלי כל סיכוי לעלות מעל הקוו האדום במחזורים האחרונים של העונה

9. Don Joan Roman Member

נשמה שלי, שחקנים עדיף שלא יהיו בלחץ של תחתית כי זה לחץ לא טוב, בניגוד ללחץ של צמרת.
    אשדוד זה מקום מצויין לזאביק חיימוביץ' לבלות בו עונה אחת ומעלה בליגת העל, הייתי אורמ אפילו הטוב ביותר כי באשדוד יש מצרך שאין בהרבה קבוצות: סבלנות עם שחקנים צעירים.

10. Number 8 Member

מכבי ת"א הורידה את מחירו של קאלה ל-312 אלף דולר. בעקבות כך, בית"ר ירושלים תיתן היום תשובה סופית בנושא מעברו.

11. Lazarobbie Member

אחמד קאסום חזר לסכנין מעונת השאלה בהפועל פ"ת בא הוא כמעט ולא ראה דשא בעקבות פציעה.
    הוא חתם לשנה.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

היום פורסם כי חיפה מציעה מיליון דולר פלוס רביד גזל תמורת עומר גולן.

13. Gustavo Boccoli Member

מההההההה??! איפה פורסם?!

עריכה: ראיתי, בוואן. פאקקקק, שחר השתגע לגמרי. זה כולה עומר גולן, מיליון דולר (פלאס רביד גזל, לא כזה משנה) הוא בחיים לא שווה! העיקר שרוני לוי בא בדרישות לשחקנים מדרום אמריקה אין מספיק כסף לשלם עליהם. אני לא מאמין, לא הייתי מצפה משחר לדבר כזה בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/07
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אחת הסיבות ששחר הציע סכום כזה היא שרוני לוי שיכנע אותו על כך שכאשר הקבוצה תשחק באירופה גולן ירשים ואז הוא יימכר בהרבה כסף.
    אבל מה שמפתיע בכל הסיפור הוא שמרוב שחיפה רוצה את השחקן היא הסכימה להתחלק במכירה עתידית שלו חצי חצי עם מכבי פתח תקווה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/6/07
  15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר למצוא חלוצים יותר טובים בליגה,בטח בסכום כזה,ממש ממש לא מובן לי מה קורה פה.
    יש לנו את תומר חמד שעולה שמינית ואפילו פחות ואני בכלל לא בטוח שלא יכול להביא יותר תפוקה.