עונת המלפפונים 07/08

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, May 29, 2007.

1. Don Joan Roman Member

תראה אין ספק שגם ביטון אשם בעונה הזוועתית שעברה עליו, אבל אלי כהן לא תרם לו כלום ואני בדעה שמאמן צריך לעזור לשחקנים שלו בדיוק כמו השחקנים צריכים לעזור למאמן שלהם וזה גם דיי מפליא אותי כי אלי כהן הוא האיש שדחק במאיר פניג'ל לשלם על משה ביטון מאה אלף דולרים כשאימן את בית"ר ירושלים, אבל ביטחון זה דבר מאוד חשוב לחלוץ וביטחון לא מחזירים ברגע וגם לא בשתיים אלא בסדרה של משחקים שבהם הוא מקבל קרדיט וביטחון והמאמן משוחח איתו אישית ומחזק אותו מנטלית כדיש הוא ייצא מהתקופה הרעה כמה שיותר מהר ואת זה אלי כהן לא עשה וזה גם חלק מכך שמשה ביטון לא הצליח במכבי.

ד"א לדעתי הסיבה הגדולה היא שהוא לא מספיק טוב(וטענתי את זה עוד מלפניי תחילת העונה כשכולם רצו אחריו ואני תהיתי, מדוע?) ושהוא שחקן בסה"כ בינוני עם הרבה לובי בתקשורת, כך למשל ישנם אנשי מקצוע שמעריכים אותו יותר מאשר את ליאור אסולין שבכל שנה מוכיח עד כמה הוא חלוץ איכותי לליגה שלנו ועדיין לא נמצא באותו לייבל שמכניסים אליו את משה ביטון, חלוץ עם תפוקה הרבה פחות טובה משל ליאור אסולין שהם פחות או יותר בני אותו הגיל.

2. Number 8 Member

קודם כל, אתה לאיכול לדעת מה קורה מאחורי הקלעים, אם אלי כהן לא דיבר עם משה ביטון. עם מרדיקוביץ הוא אכן דיבר והצליח להוציא אתו לשני משחקים מהתקופה הרעה שהחלוץ שהה בו, אבל אי אפשר לדעת אם כהן לא עשה זאת עם ביטון. אולי גם לאלי כהן יש חלק באי הצלחתו של ביטון בקבוצה, אבל הרוב בגלל משה ביטון עצמו.

כמו שאמרת, ביטון לא מספיק טוב. היום קראתי שאלי כהן מעוניין להשאיר אותו בקבוצה, ולי יש לומר רק דבר אחד, בשום פנים ואופן, לא! ביטון היה חלק מההתקפה הנוראית שלנו העונה, וכמו שכולם עזבו/עוזבים/יעזבו, גם הוא חייב ללכת. עונה אחת מעידה המון על השחקן.

Last edited by a moderator: Jun 9, 2007
  3. Don Joan Roman Member

לא יודע אם הוא דיבר איתו או לא, אני מסתמך בדברים האלו על כך שזה לא פורסם בשום מקום על שיחה כזאת(להפך פורסם באיזה אתר על שיחת נזיפה), וזה ברור שביטון לא חלוץ מספיק טוב כדי להחזיק לבדו התקפה של קבוצת צמרת בליגת העל, אבל הוא שווה מעט יותר ממה שהוא נתן במכבי ובחלק מזה אשם גם אלי כהן אם כי שוב: לא האשם הבלעדי ואולי אפילו לא העיקרי.

4. Patrice_Evra Member

אני שמעתי שבני יהודה והפועל מעוניינות בו..
    אז לדעתי עדיף שינסה את מזלו בהפועל נראה לי ששם הוא דווקא יצליח..
    ויש לי שאלה ..
    ביטון שיחק בבני יהודה נכון?
    אז למה הוא עבר לקבוצה עירונית אחרת?
    וכמה שנים הוא שיחק בבני יהודה..

תודה מראש

5. Football God Member

למה הוא עבר למכבי ת"א?כי בכדורגל הישראלי אחרי עונה אחת טובה כולם חושבים שאתה פלה.כולם ראו את יכולתו האמיתית השנה.
    בבני יהודה הוא שיחק רק שנה(או אפילו שנתיים).

6. Don Joan Roman Member

הוא שיחק שנתיים בבני יהודה, שנתיים בבית"ר ירושלים(מתוכן הוא היה פצוע שנה ושישה חודשים) וממוצע השערים שלו בבני יהודה עמד על 7.5 לעונה כשהוא החלוץ המרכזי.

7. הרצליה Member

משה ביטון רשמית מחוץ למכבי?

8. Don Joan Roman Member

לא.

9. Number 8 Member

לא רשמית, אך מכבי ת"א החליטה לשחרר את משה ביטון.

Last edited by a moderator: Jun 10, 2007
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: חלוץ ובלם קרואטים מועמדים למכבי ת"א:
    במידה ועומר גולן לא יצטרף בסופו של דבר למכבי, החלוץ הקרואטי מיכאל מיקיץ', שמשחק בדינמו זאגרב ובעל 8 הופעות בנבחרת קרואטיה, נמצא בין המועמדים להגיע לקרית שלום. מחירו של החלוץ נאמד ב-350 אלף יורו.

עוד שם שמכבי קיבלה הוא יוסיפ סימיץ', בלם בן 30 השייך לוורטקס הקרואטית. סימיץ' שיחק גם באריס סלוניקי ובקלאב ברוז', ובעונה האחרונה כבש 10 שערים במדי פ.צ. קראדו באוסטריה. כמו כן, סימיץ' שיחק עד לפני שנתיים בקייזרסלאוטרן הגרמנית. מחירו בשוק מוערך בכ-500 אלף יורו.

:aa1: מכבי חיפה: דנילו חירלו מועמד מוביל להחליף את אולראה:
    דנילו חירלו, הבלם הארגנטיני ששייך לסל הרחב של ריבר פלייט, הוא המועמד המוביל להגיע למכבי חיפה בקיץ ולאייש את העמדה אותה עוזב רפאל אולארה. חירלו בן ה-27 כבר שוחח עם רוני לוי בארגנטינה, ולמעשה הוא בעדיפות הגבוהה ביותר של המאמן להגיע לחיפה.
    עוד מועמד שהוזכר, פרנקו פיפינו מקבוצת בלגראנו, נמצא בעדיפות נמוכה יותר, למרות שרוני
    לוי שוחח גם איתו. המאמן צפוי להגיע ביום שני לארץ ולסגור עם הנשיא יעקב שחר את רשימת הזרים של מכבי חיפה לעונה הקרובה.

11. Engonga Member

לא מובן לי למה רוני לוי לא לקח את ההזדמנות שהייתה לו ולהביא את סונג.
    במקום להתרוצץ בדרום אמריקה,מציעים לך בלם איכותי שכבר שיחק ברמות הגבוהות..אז מה אם הוא קצת מבוגר.
    באמת לא מובן לי.

12. Number 8 Member

אליניב ברדה סיכם לשנתיים באפועל ניקוסיה
    ברדה בן ה-26 ישתכר בחוזהו החדש כ-750 אלף דולרים ויהפוך לשחקן היקר ביותר בקפריסין. חלוצה של הפועל ת"א יגיע בימים הקרובים לאי השכן ויוצג רשמית במסיבת עיתונאים.

עזיבתו הצפויה של ברדה היא מכה נוספת לאדומים, אותם עזבו שביט אלימלך, זיטו אוגובנה, גיל ורמוט, סלים טועמה, חיבאר פאאס, דה ברונו ויוסי אבוקסיס שפרש וישמש כסקאוט בקבוצה.

13. בועז Member

וואו נראה כי יש הרבה עבודה לגיא לוזון, כמעט כל ההרכב הראשון עזב..

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בקצב הזה הפועל תילחם על ההשארות בליגה.
    אומנם במידה ויגיעו זרים ברמה גבוהה הם עשויים לשדרג את הקבוצה, אך כל השלד הישראלי שהיה לא רע בכלל עוזב.

15. Gustavo Boccoli Member

גיא לוזון בצרה גדולה. כמעט כל השלד הישראלי הטוב שלו עזב. טועמה, אבוקסיס, אלימלך, ורמוט ועכשיו ברדה. חייבים לעשות שמה משהו, ואני לא מדבר על חיזוקים. קודם כל שההנהלה השכונתית שלהם תשאיר שחקנים. נכון שהשחקנים שעזבו עזבו לאירופה, אבל בכל זאת, אני בכלל לא שמעתי שניסו להשאיר אותם (רק אחרי שהם חתמו בקבוצה אחרת התחילו לדבר שם). ההנהלה תהרוס את הקבוצה.