עונת המלפפונים 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/5/07.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הערכות במכבי חיפה: קולאוטי יעזוב:
    ההערכות במכבי חיפה הן כי רוברטו קולאוטי לא יהיה במועדון בעונה הבאה. הצוות המקצועי ברשותו של רוני לוי וגם הנהלת המועדון סבורים שהארגנטינאי ישחק בקבוצה אחרת. זוהי הסיבה לפנייה של חיפה לעומר גולן, עליו בונים הירוקים כמחליף לחלוץ.ההערכה היא שחיפה לא תעמוד בדרכו של השחקן מכיוון שחוזהו מסתיים בתום העונה הבאה.
    במידה ותהיה הצעה אטרקטיבית הוא ישוחרר. ע"פ גורמים בצוות המקצועי, ההכנות לשנה הבאה נעשות מבלי לכלול בהן את קולאוטי. כבר בימים הקרובים, מעריכים בחיפה, יהיו התפתחויות משמעותיות בנושא. החלוץ שומר את הקלפים קרוב לחזה, ומחכה להצעות הרשמיות.

2. Igi Member

בוודאי שהוא לא שווה את זה.. 700 אלף זה סכום פשוט דמיוני ומגוחך.

לגבי קולאוטי, נקווה שזה לא יקרה. אמנם נביא את עומר גולן בוודאות אם הוא יעזוב, אבל גולן אפילו לא מתקרב לרמת הסקורריות שלו כשיש מאחוריו קישור נורמלי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/07
  3. Number 8 Member

שיקול מעניין. מצד אחד, מכבי ת"א מציעה לו לעבור אליה, קבוצה גדולה שנלחמת על כל התארים. מצד שני, "רשימת החלוצים" הלא מוצלחים במכבי. הרי ברור לאיזה שיקול גולן התייחס יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx מספיק, זאת רק סטיגמה.

העובדה שדוארטה (ז'וזה היה פצוע והיה צריך לעבור ניתוח בקיץ ולא שבועיים לפני תחילת העונה) ומשה ביטון(ביטןן קיבל המון הזדמנויות ומספיק קרדיט מאלי כהן אבל הראה לנו העונה שהוא לא יותר מפלופ) לא הצליחו במכבי, לא מצביעה על כך שעומר גולן לא יצליח. דוארטה וביטון באו מקבוצות קטנות וקפצו לקבוצה גדולה, לעומת עומר גולן חלוץ עם קבלות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/07
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הערכה: סיני לא יאמן את בני יהודה:
    עוזר מאמן נבחרת ישראל, משה סיני, לא יאמן ככל הנראה את בני יהודה בעונה הבאה, למרות הסיכום שהושג בין הצדדים לפני כשלושה שבועות.

הסיבה: הקבוצה לא תוכל להעמיד בעונה הבאה תקציב גבוה מספיק כדי להתמודד בחצי העליון של הטבלה, כפי שביקש סיני. בנוסף, גורמים בהתאחדות לכדורגל לא אהבו את הרעיון שסיני יעבוד בממקביל בשתי משרות.

5. Number 8 Member

עומר גולן, חלוצה של מכבי פ"ת, הגיע לסיכום עקרוני עם מכבי ת"א לשלוש שנים.

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

גם שכטר סיכם איתנו, הוא היום בנתניה.
    לא מאמין עד שאני לא רואה חתימה.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי זה רמז לבאות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ומכבי נתניה, ככל הנראה, תחזור להתעניין באלן מסודי. הטיול של ראובן עטר לארגנטינה לא נשא פרי.

8. kino Member

עומר גולן סיכם במכבי תל אביב 3 שנים

9. Number 8 Member

דריקס סיכם עם שכטר, והיום הוא לא איתנו. בכלל, דריקס סיכם עם המון שחקנים כמו בוקולי, שכטר, עזו, והרשימה עוד ארוכה ובגללו פספסנו שחקנים שיכלו לשפר את הקבוצה. היום דריקס לא בקבוצה. אבי נמני דן עם שחקנים ובנתיים עושה זאת בצורה טובה.

מכבי סיכמו כבר עם שני שחקנים אבל אין עדיין חתימה. לפי דעתי הקבוצה מחכה שהסכם בין מאנה ללוני יחתם סופית ואז מאנה יעביר כסף ונחתים את השחקנים. בנתיים אלו רק סיכומים, אין למכבי את הכסף בשבילם ללא מאנה.

10. תומר22 Member

עומר גולן סיכם במכבי ת"א בדיוק כמו שהוא סיכם במכבי חיפה בשבוע שעבר. זה שהוא רוצה לעזוב זה טוב ויפה, אבל יש לו חוזה במכבי פ"ת ומי שרוצה אותו צריך קודם כל להגיע להסדר עם הלוזונים.

וסתם שאלה: מתי יגיע היום בו נכנס לאחד מאתרי הספורט או נפתח עיתון ולא נראה את המשפט הבא: "עסקת העברתו של מגרלשוילי לויטסה צפויה להיסגר היום". די, תסיימו את הסאגה המגוחכת הזו, תפתיעו אותנו...

11. Number 8 Member

אם כבר הזכרת זאת, בשביל מה מכבי חיפה צריכה את עומר גולן? יש לה מספיק חלוצים טובים, קדוסי אברטמן וקולאוטי, חוד מצוין. למכבי ת"א אין אף חלוץ אחד(משה ביטון לא חלוץ).

12. תומר22 Member

אני מרגיש כמו תקליט שבור. עומר גולן יגיע רק!!! אם קולאוטי יעזוב. והאמת, יותר טוב, שיילך למכבי ת"א. למרות שכמו שאמרתי, הדרך לזה עוד ארוכה ועוברת דרך הלוזונים. תאמין לי שהם יעשו חיים קשים ללוני ונמני עד שהם ייתנו להם להוציא את גולן מפ"ת.

13. Spanish Weapon Member

מכבי מכוונת גבוה וזה כבר יפה.
    עומר גולן חלוץ שאני מאוד מחזיק ממנו ,נדמה לי שהשנתיים האחרונות היו מעין תרדמת בקריירה שלו
    שמחכה להתפרץ ואני יודע שהוא שווה הרבה יותר ממה שהוא הראה בתקופה האחרונה.
    מוזר לי כל העסק עם עומר גולן למען האמת , יום אחד שומעים שהוא חתם בחיפה , יום לאחר מכן
    מתברר שפ"ת דורשת עליו סכומי עתק ויום לאחר מכן מתברר שהוא חתם במכבי פ"ת על חוזה ל5 שנים
    עם סעיף שחרור לאירופה מתי שיחפוץ.
    איך מכל הסאגה הזאת הוא חותם במכבי ת"א אני עוד לא הבנתי אבל שיהיה לו בהצלחה ולדעתי מכבי
    ת"א תצא נשכרת בהחלט מכל הסיפור הזה.

14. Gaudi Member

על מה אתם מדברים?
    אין שום סיכוי שלוזון כלשהו ישחרר שחקן לקבוצה של לוני.

קצת היגיון, אנשים.

15. Igi Member

בדיוק.