עונת המלפפונים 07/08

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, May 29, 2007.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי ת"א הציעה למכבי פ"ת טרייד עבור עומר גולן :
    כי במכבי תל-אביב פנו בשבועות האחרונים למכבי פתח-תקוה, בניסיון לבצע עסקת טרייד, לפיה עומר גולן יגיע לקרית שלום, ובתמורה תקבל מכבי פ"ת את החלוץ משה ביטון ושני שחקנים נוספים שזהותה טרם נחשפה.

2. ברברה Member

וכמו שאני רואה את זה, מכבי בדרך להרוס עוד חלוץ.

3. Number 8 Member

מהלך חכם של מכבי, אמרתי שעומר גולן מתאים בול, הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. אם אכן יגיע, סוף סוף לא מביאים חלוץ שהצליח בקבוצה קטנה עונה אחת ואז נכשל אצלנו. עומר גולן חלוץ עם קבלות, שיחק מספר שנים במכבי פ"ת, הבקיע בכמויות ולמרות פציעתו שדי עצרה, עדיין הוא אחד החלוצים הטובים בליגה שלנו.

אבל עדיין יש לזכור שיוסי מזרחי רוצה מאוד את עומר גולן במכבי פ"ת בעונה הקרובה. בפ"ת מתכוונים להגיש לגולן הצעה מפתה ל-5 השנים הקרובות, בניסיון להשאיר את החלוץ במועדון. בנוסף, גולן מבוקש בהפועל ת"א, ששם כזכור מאמן מאמנו לשעבר גיא לוזון, שלמרות שהודיע שלא יקח אף שחקן איתו להפועל ממכבי פ"ת, הבאתו של גולן רצה חזק בהפועל.

4. ברברה Member

אני חושב בדיוק ההפך ממך.
    לדעתי עומר גולן הוא בדיוק בטעות המתבקשת מבחינת מכבי, אם עומר גולן יבוא, יחזור על עצמו מקרה משה ביטון.
    מיותר לציין שמבחינתו האישית של גולן הייתי ממליץ לו בחום לעבור לבית"ר, זה יכול להמריא לו את הקריירה.

Last edited: Jun 6, 2007
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

במה בדיוק זה ימריא לו את הקריירה?
    לבית"ר תהיה רשימה ארוכה ארוכה של חלוצים, והוא יזכה לדקות משחק מאוד מועטות. עם כל הכבוד להבדלי הרמות בין בית"ר ליתר הקבוצות, עדיף לגולן לעבור לקבוצה שבה הוא ישחק וכמה שיותר. הוא צריך לצבור דקות משחק, ובבית"ר אני בספק עד כמה זה המקום המתאים בישבילו.

6. Number 8 Member

איך בדיוק המקרה יחזור? משה ביטון הגיע למכבי אחרי עונה טובה בבני יהודה, לעומת עומר גולן שמשחק שבע שנים במכבי פ"ת, חלוץ עם קבלות. הבדל בין שניהם, שמיים וארץ.
    אפרופו בית"ר, מחר הקבוצה תחליט האם היא תצרף את ליאור אסולין לעונה הבאה. במקרה שאסולין יגיע לבית"ר(וככל הנראה זה יקרה), אין לעומר גולן מקום בבית"ר. יותר מזה, גם בלי בואו של אסולין, בבית"ר יש רשימת חלוצים ארוכה, אל תשכחו שחלוץ זר יגיע.

עומר גולן מבוקש מארבעה קבוצות בליגה:
    ראשונה, מכבי פ"ת. שנייה, מכבי חיפה אבל ככל הנראה הוא לא ינחת בקריית אליעזר אחרי מחלוקות בענייני הכספים וכמובן מספר החלוצים בקבוצה. השלישית זאת הפועל ת"א, שלמרות שגיא לוזון הכריז שלא יקח אף שחקן איתו ממכבי פ"ת להפועל, יש סבירות שהמצב יתהפך. וכמובן הרביעית, מכבי ת"א שחזק בתמונה.

Last edited by a moderator: Jun 6, 2007
  7. ברברה Member

כמו שאני רואה את זה, מכבי חיפה ובית"ר צריכות להיות האופציות המועדפות מבחינת גולן.
    עדיף לו לעבור לחיפה אם הם מעוניינים ואם לא אני בטוח שגם מעבר לבית"ר יעשה לו טוב.
    אם אסולין יבוא אז באמת אין לו מה לעבור אבל במקרה כזה אני חושב שגם בית"ר לא תהיה מעוניינת בהבאת גולן.
    בקשר למעבר למכבי, דעתי היא שזה לא יצליח, גולן עם כל הכבוד והכישרון שלו (ואני חושב שהוא שחקן מצוין), הוא לא חלוץ דומיננטי וכשאני אומר דומיננטי אני מתכוון חלוץ שמייצר לעצמו מצבים, חלוץ שהתלות שלו בשחקנים מסביבו היא קטנה יותר (דוגמת טוטו תמוז/ שי הולצמן).
    דעתי היא שחלוצים מהסוג שציינתי למעלה הם מה שמכבי צריכה.

8. הכחול מהדרום Member

אבי פרץ במגעים מתקדמים עם הפועל פ"ת.
    במועדון לא ממהרים לשחרר אותו,בגלל שהוא חתום לשנתיים.

9. הרצליה Member

אני לא רואה מצב שאסולין לא משחק בבית"ר ירושלים בעונה הבאה.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

עידן טל יחתום ל-3 שנים בבית"ר בתחילת השבוע הבא.

תזכרו מי אמר את זה לכם לראשונה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Igi Member

ONE? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Last edited: Jun 6, 2007
  12. Don Joan Roman Member

לא, מקום אחר ויותר אמין לפחות מבחינתי.

בקשר לעומר גולן: לדעתי עדיף לו לעבור לקבוצה כמו מכבי נתניה שצריכה חלוץ כמוהו והיא גם קבוצת צמרת עם יומרות, במכבי חיפה ובית"ר ירושלים אין לו מה לחפש בין ארבייטמן, קולאוטי, קטן וקדוסי ובירושלים אין לו מה למכור בין יצחקי, תמוז, שושן, אסולין וחלוץ זר שיגיע, להפועל לא הייתי ממליץ לו להגיע דווקא בגלל גיא לוזון שאימן אותו 6 שנים במכבי פ"ת, ומיצה את כל מה שהוא יכול למצות מעומר גולן ומכבי ת"א שיסתכל על רשימת החלוצים שעברה שם בארבע השנים האחרונות ויסתכל האם חלוץ כלשהוא הצליח שמה הצלחה יתרה ואז יבין שאסור לו לעבור לשם.

13. בועז Member

אם עידן טל עובר לביתר ירושלים, זה למעשה מראה את כל מה שמכוער בכדורגל של היום.
    שחקן עובר לקבוצה אך ורק בשביל הכסף.

העברה טובה עבור ביט"ר לעונה שתיים הקרובות אבל לא יותר מזה.
    שכר גבוה מדי, עידן טל לא שווה את זה.

14. Don Joan Roman Member

נשמה תבין, כל שחקן שעובר היום מקבוצה לקבוצה זה ב90 אחוז בגלל הכסף.
    לא פייר להיעלב כשמגיע ברון חדש לעיר, פעם גם אתם הייתם עושים את זה (אם כי בסכומים פחות גדולים).

15. בועז Member

אחי,אני לא נעלב,שיהיה לבריאות ,אני מבין שזה הכדורגל וזה המצב.
    פשוט אמרתי שהעברות מהסוג הזה מייצגות את כל מה שמגעיל בכדורגל.
    דרך אגב זה לא משהו אישי נגד ביט"ר, אני גם חושב אותו הדבר על יניב קטן והחזרה שלו מווסטהאם, שהשם של ביתר התערבב איתו ואז בסוף הוא חתם אצלנו כי שידרגו לו את החוזה ב150 אחוז..