עונת המלפפונים 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏29/5/07.

1. Spanish Weapon Member

קורנפיין מיצה את עצמו, אף אחד לא אומר שהוא צריך לעזוב את בית"ר לחלוטין אלא להשתלב
    בצוות הניהולי בצורה שהוא יוכל להשאיר חותם בבית"ר לא רק כשחקן.
    כל אוהד בית"ר לדורות יזכור את קורנפיין כסמל של בית"ר ירושלים או לפחות אחד מבין מס'
    מועט של סמלים של הדור האחרון של בית"ר שמתפוגג לו לאט לאט.

בית"ר חייבת להביא שוער ברמה גבוהה כמו אניימה או קאלה לקראת המשחקים במסגרת
    האירופית והיא יודעת את זה,שוער כמו אניימה יכול להיות פלוס אדיר במסגרת האירופית ובמיוחד
    בליגת העל.
    אני לא חושב שקבוצת מאנה שרוכשת את מכבי ת"א תעשה לבית"ר חיים קלים עם קאלה,הם
    מנסים ליצור קבוצה שתשתווה או לפחות תתקרב לרמה של בית"ר, לשחרר את טברטקו לא יהיה
    צעד חכם.

2. לא מצאתי כינוי Member

ואני דווקא חושב שלא, ראוי לתת לקורנפיין לפרוש בכבוד ולסיים את העונה הבאה בתואר שוער ראשון. אפשר לחשוב שהוא כזה שוער גרוע שבגללו בית"ר מאבד נקודות. כל הזמן מתארים אותו כאילו נושא הכדורי גבוה אצלו ממש קריטי - שטויות, נכון שהוא לא בשיאו אבל הוא עדיין שוער מצויין לליגת העל ועוצר הפנדלים מס' 1 בליגה. תנו לו עוד עונה אחת לפרוש בכבוד. חוץ מזה אי אפשר שלא לשכוח לו חסד נעורים, גם בזמנים הכי קשים של המועדון הוא נשאר איתנו בעוד שאבוקסיסים למינהם בחרו לעזוב.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/07
  3. -=Messi=- Member

קורנפיין יכול בשקט לתת עוד עונה בבית"ר וגם יכול לתרום מהניסיון שלו באירופה. העונה, אחרי קאלה הוא היה השוער מס' 2. אני חושב שאסור לבית"ר לבזבז זר על תפקיד של שוער כשיש לך שם את קורנפיין

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: אורי מלמיליאן במקום אייל לחמן:
    מקורביו של אורי מלמיליאן טוענים כי מאמן הכח עמידר ר"ג, יתמנה ב-48 השעות הקרובות למאמנה של הקבוצה ממלאבס.
    על-פי המקורבים, הבעלים של הפועל פתח-תקוה, רונן אלעד, כבר קיים מספר שיחות עם מלמיליאן בנוגע לעונה הבאה והאחרון הביע את נכונותו להצטרף למועדון, שירד לליגת המשנה.
    מלמיליאן, כך לדברי המקורבים, כבר הכין רשימה של שחקנים אותם הוא רוצה להביא לקבוצה. כידוע, הרכש הראשון שאיתו סוכם הוא שוקי נגר, ששיחק בעונה שעברה תחת מלמיליאן.

:aa1: לה קורוניה וחטאפה עוקבות אחרי קולאוטי:
    רוברטו קולאוטי, שבו צפו סקאוטרים משווייץ, איטליה וספרד, עורר עניין רב אך בשלב זה אין הצעה קונקרטית למכבי חיפה, אם כי לה קורוניה או חטאפה עשויות לפנות לירוקים לפחות מתוך עניין לשאול תמורת איזה סכום הם מוכנים לשחררו לעונה הבאה.

5. Engonga Member

אם קולאוטי עובר הוא ימשיך לשחק בנבחרת?

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/07
  6. REAL MADRID Member

סביר להניח שלו, הוא קיבל מעמד של תושב ארעי (אם רושמים את זה נכון), במידה והוא עוזב הוא יאבד את המעמד הזה.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

תומר חליבה בדרך להפועל כפ"ס:
    תומר חליבה בדרך לחתימה בהפועל כפ"ס. למגן שעבר העונה מהפועל ת"א למ.ס. אשדוד, יש חוזה לשנתייים נוספות בוולפסון, אך לפי מקורביו הוא צפוי לחתום השבוע על חוזה חדש לעונה אחת אצל אלי אוחנה.

אורן ניסים יחתום היום על חוזה לשנתיים נוספות בכפ"ס לאחר ששני הצדדים הגיעו להסכמה. החוזה של השחקן שקיבל הצעות מקבוצות בלאומית, ביניהן העולה החדשה, עירוני ראשל"צ שהניחה בפניו הצעה רשמית, יהיה זהה לסכום אותו הרוויח בשנה האחרונה. אלון חלפון אמור גם הוא לחתום לאחר שסיכם את תנאיו.

8. Spanish Weapon Member

זה דבר הזוי , הבן אדם כבר שיחק בערך 10 משחקים במדי הנבחרת , כבש 7-8 שערים
    ופתאום אם הוא עובר מדינה הוא כבר לא רשאי לשחק בנבחרת מתוקף היותו אזרח ארעי?
    יש לזה תקדימים בעולם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

9. תומר22 Member

כנראה שאין לזה תקדימים, כי נראה לי שרק אצלנו משתמשים בהגדרה המטופשת הזו של תושב ארעי. תנו אזרחות וזהו, מה הבעיה?. אני מאמין שגם אם קולאוטי יעבור לחו"ל, ימצאו את הפתרון המתאים והוא ימשיך לשחק בנבחרת. אני זוכר שגם בקיץ הקודם, כשקולאוטי היה בדרך לפומאס, אמרו בהתאחדות שזה לא יהווה בעיה.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים על הנייר רוברטו שיחק בחצי מהליגה הספרדית,בליגה מקסיקנית,חצי מהליגה הגרמנית וגם
    בהולנד...במציאות קולאוטי עוד כמה ימים מדבר עם שוער נבחרת אסטוניה.

11. REAL MADRID Member

הכל זה בירוקרטיה, אני אלביש על זה את מקרה בן סהר ותעשו לבד את ההקשר.
    בן סהר לא קיבל אפשרות להמיר את השירות בעבודות בשגרירות לונדון, אלא קיבל דחיית שירות של שנה. בעוד שנה שוב תהיה מסיבה סביב בן סהר ושוב ימצאו.. סליחה, שוב ימציאו חוק דפוק במקום לתת לזה סוף, אנחנו אוהבים חיים קשים.

כשמלבישים על זה את מקרה קולואטי, זה יהיה אותו דבר בדיוק.
    קולאוטי לא קיבל אזרחות ישראלית, אלא קיבל מעמד של תושב ארעי. עכשיו במידה והוא יוצא לחו"ל, ימציאו את חוק מטופש על פרק זמן של שנה, שנה אחרי זה נעסוק בכל זה שוב ושוב יהיה חוק דפוק.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

12. לא מצאתי כינוי Member

13. Number 8 Member

אבי נמני ינסה להחזיר את ראובן עובד למכבי ת"א.

14. Gustavo Boccoli Member

טור יפה, נהנתי לקרוא. אני גם בעד הרחבת הליגה, בכלל כי זה יצור יותר עניין. אבל זה בעיה. רשמת שם לא מעט קבוצות, אבל אי אפשר סתם להעלות קבוצות... גם תמיד יהיו קבוצות בלי אוהדים וזה יכול להיות לא טוב לליגת העל (לאו דווקא הקבוצות שיעלו מהלאומית). אבל בכל מקרה אני גם הייתי רוצה לראות את הקבוצות שהזכרת בליגת העל, רק הם צריכות חיזוק. הפועל חיפה, הפועל ב''ש, הפועל ירושלים... אלה קבוצות עם עבר יפה, עם אוהדים שישפיעו לטובה בכדורגל. ובכלל אני כבר מחכה לדרבי... אז כמו שאמרתי, טור יפה, אבל אני לא חושב שזה יקרה בזמן הקרוב.

דרך אגב, טעות קטנה ששמתי לב אליה, בפסקה הלפני אחרונה, כתבת אבודה במקום עבודה.

15. לא מצאתי כינוי Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx לפעמים שרושמים יותר מידי קצת מתבלבלים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בכל מקרה, הכוונה לא הייתה "להעלות" אותן, אלא פשוט כל הטור הזה הוא בהנחה שאכן הליגה תגדל, חלק מהקבוצות האלו יהיה אלו שיעלו. ואת זה אפשר לראות לפי ניסיון עבר שגם הפועל באר שבע וגם הפועל חיפה ואפילו ירושלים הגיעו לבאר ולא שתו ממנה, משמע סיימו במקומות 3-4 וכמעט עלו ליגה - אלא שרק במחזורים האחרונים זה התפקשש. במידה והליגה תוגדל יהיו גם יותר עולות, והסיכוי שלהן לחזור לליגה הראשונה גדל.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/07