ורמוט שחקן סופר מוכשר ולןא ממומש עם קשטן אני מאמין שהוא יגיע להרבה.. אם הפועל חיפה מוכרת אותו בכזה סכום עדיף לה שהוא ישאר אצלם ויעזור להם להתאושש תאמין לי...
סה"כ עוד שחקן, שאם לא יסדרו לו את הראש יסיים כמו קודמיו בליגה הלאומית ומטה, ודוגמאות לא חסר. אם משהו יכול להוציא ממנו משהו זה רק קשטן! עם קשטן היה מאמן מכבי חיפה, היינו רואים היום את רפאלוב ואת בן בסט מקרקסים את ההגנות בליגה! אם....
מליקסון... שחקן מוכשר מאוד אבל לא מקבל דקות משחק ואני חושב שיש פה איזשהי הצדקה... למרות שהייתי מעדיף לראות אותו מהתל בשחקני ההגנה בארץ אני מבין את ההחלטה של אוחנה לספסל אותו ברוב הזמן ראובן עובד... מוכשר אבל דפוק בראש.. אגב, מאמן של מכבי חיפה, העונה היא עונת המבחן האמיתית של רוני לוי הרי עד עכשיו חיפה לקחה "אליפויות בלי מאמן" כי לא הייתה רמה בכלל,הפעם למאמן כן יהיה חלק נכבד אחרי שהליגה הפכה ליותר תחרותית
לא להגזים!! עובד יהיה אחד השחקנים השנה אם ישימו עליו דגש או שישימו אותו כפרוייקט מיוחד לשנה זאת יכולה להיות התחנה האחרונה של הבחור המוכשר או קרש קפיצה ענקי אני מאמין שאם השחקן יחתום בבני יהודה זה יהיה כמעין המשך ישיר לשנה שעברה עדיך לעובד לחתום בקבוצה רענהה עם שחקנים מנוסים שיכולים לקדם אותו הלאה
לעובד אין בעיה עם הכישרון, יש לו בשפע, אין לעובד שום מוסר עבודה (כמה אירוני...), ולכן עד שהוא לא ישפר את הקטע הזה, לא ייצא ממנו שום דבר.
לכן רק מאמן עם ניסיון ויד חזקה (דרור קשטן לדוגמא.. או איווניר המפתיע) יכול לקחת כישרון זה ולהפוך אותו לעמוד טווח בליגה הישראלית ואולי לאחד השחקנים המבטיחים של השנה
בואו נסכם את זה ככה.. אם מעובד ייצא שחקן בסופו של דבר והוא לא יגמור כמו חיים סירוטקין בעיריית ת"א אז זאת תהיה הפתעה עצומה... אבל מה שבאמת אומר על מה שאני חושב על הקריירה של עובד זה..-... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx
מליקסון 15, התמונה בחתימה שלך של אבוקסיס מדמם לא עושה טוב לעיניים שלא לדבר על כך שהיא לא רחוקה מאלימות לשמה.. תוריד אותה ושים תמונה רגילה שלו ועליה תשתין, יש גבול..
עובד שחקן בעייתי , הוא גם לפי דעתי צריך מאמן סטייל קשטן , בכל מקרה הוא לא יגיע יותר רחוק מדגו ,צרפתי , אדרי ושות'.
איסלאם כנעאן, המגן השמאלי השייך למכבי חיפה ובעונה שעברה שיחק במדי הפועל חיפה-סיכם באולימפיאקוס ניקוסיה מקפריסין, שם צפוי להיות שחקן הרכב. הוא ירוויח 50 אלף יורו לעונה ויתאמן תחת הגרמני-קפריסאי ריינר ראופמן.