דני לוי, מראה שוב כמה הוא בור ועם הארץ.......הלינק אני במקום התקשורת בארץ הייתי עושה עליו חרם תקשורתי, הוא פשוט שקרן כרנולוגי.
עזוב, הוא ליצן והעיתונות מתייחסת אליו כמו אל קוריוז נחמד ותו לא..די מזכיר לי את הרב המטורלל הרב בא -גד שהיה חבר במפלגת מולדת למי שזוכר... לא לשכוח שזה אותו הליצן שאמר שייקח אליפות עם הפועל פ"ת עד שנת 2000, והוא גם הוסיף ואמר.."מי זה מאיר שמיר?..הוא קטן עלי".. ליצן, כבר אמרתי..
מה אתם רוצים... בנין היה טוב מאוד אחרי שקטלו אותו הראה לכולם שהוא לא כזה "זקן" עשה עבודה טובה במרכז המגרש אגב, בן כמה תקווה כבר? *מה שהזכיר לי, שלום תקווה נשאר בהפועל ת"א כעוזר מאמן?
ועוד כסף על הפרת חוזה... *מרטין סאריץ',קשר הפועל ב"ש בעונה שעברה, נבחן כעת בהפועל כפ"ס. * סאגת דגו: ספורט 5: קלינגר מצוטט כמי שאומר לדגו "אתה לא בתוכניות שלי לעונה הבאה" nrg: מכבי ת"א תחתים את דגו לחוזה ארוך טווח ואז תשאיל אותו. * ראובן עובד שוחרר ממכבי ת"א בתקשורת מדברים בעיקר על בני יהודה כמועמדת לקלוט את השחקן. * לאבי סטרול ניתן אולטימטום ע"י הנהלת מכבי ת"א: חתום על חוזה, או שלא תצא למחנה האימונים.
עובד בטח מחכה להצעות מספרד, אולי שם יבינו אותו, כי בעברית זה פשוט לא מסתדר לו מספיק ברור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
*שלומי בן חמו מהפועל אשקלון בעונה שעברה החל להתאמן בהפועל פ"ת של רפי כהן,השחקן אמור להיות שוער הקבוצה בעונה הבאה.
אולי הוא בא כדי להיות שוער מחליף. * הבלם דיקה דיקה הרשים את ראובן עטר ובנתניה ינסו להחתימו. * בני יהודה החתימה את בלם הפועל ב"ש, יניב אלול לשנתיים. * ראובן עטר הציע לאורן זיתוני להצטרף לקבוצתו, מכבי נתניה. הקשר עצמו מעדיף לחזור לאקסית המיתולוגית שלו, הפועל חיפה. * הפ' פ"ת בוחנת מספר שחקנים כשהשם הבולט מביניהם הוא כפיר צוקול.