עונת המלפפונים - מודל 2005!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏21/5/05.

1. אלי מתחן Member

האמת אני ממש לא חושב שזה קשור לגזענות, כי נגד אתיופים כמעט ולא נתקלתי בגזענות.
    פשוט בתור שונים יש לחלק מהם רגשות נחיתות, וכאשר מקללים אותם, לא תמיד על רקע גזעני הם לוקחים את הכל קשה יותר משאר השחקנים.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמר אוהד של קבוצה שהחתימה את בנין..

דגו צריך לקחת שנה של חופשה ולהתנחל אצל פסיכיאטר שיסביר לו כבר לעזוב תבית של אבא ולהתחיל להתנהג כמו בנאדם מובגר ולא ילדון מפגר שבוכה מכל דבר, רבאק האמת נמאס כבר ממנו, גם ככה הוא לא שווה כלום מאז הפציעה ההיא.

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינספור שמועות רצות עכשיו במיליון ואחד כיוונים:
    *זוכרים את סיימון ססלר קפטן פובליקום שמכבי חיפה רצתה? יגיע ככל הנראה כמחליף לפוקורן בנצרת עילית.
    *שלומי ארבייטמן ישוחרר מהפועל פ"ת, יעבור ככל הנראה לבית"ר חזרה או למכבי ת"א.
    *שני הקונגולזים של הפועל חיפה, אנסומבו וטוטואנה מקושרים חזק לבית"ר ירושלים לעונה הבאה.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שברוך דגו יילך...ומצדי כמה שיותר רחוק וכמה שיותר מהר...

סיימון סשלר חתם בנצרת עילית לעונה הבאה.

5. בית"רי מלידה Member

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/05
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"רי מלידה קודם כל שתהיה בעניינים גם אם הוא לא היה חותם בבני יהודה הוא לא היה חותם אצלכם כי מכבי ת"א התעניינה בו אבל הוא העדיף משום מה להישאר בשכונה.

בכל אופן הבעיה של בית"ר היא בזרים וטלא בשחקנים שיש לה עכשיו...

אגב כנראה שזו הקללה של הרב עובדיה שאמר שבגלל שההצגת שחקנים של בית"ר (בעונה של גד זאבי) גלשה ל-9 באב, הם לא יזכו בשום תואר עד 2007 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. בית"רי מלידה Member

עומריקו יקר:

הקללה היא מאיר פניג'ל, והיא תסתיים רק אחרי שהוא יחזור לאימפריית הג'ינס שלו, יחד עם הבת היפיפיה , הרווקה המבוקשת , ומנהלת השיווק של בית"ר, שמקבלת 130 אלף שקל לשנה .

לבית"ר יש שחקנים בכלל לא רעים, וצעירים מוכשרים מאוד, אבל יש לה חרא של הנהלה, ומאמן שנכשל עד עכשיו .

מתי כבר אוהדי בית"ר ילמדו מאוהדי מכבי, ויתחילו להחרים משחקים? מתי?

8. AleX-Del-Piero Member

זה נכון שעוז יפרח מקושר לבית"ר?אם כן אני אישית יהיה שמח מאוד לראות אותו בבית"ר במידה והפועל ב"ש תירד ליגה-בלם כישרוני מאוד וחשוב יותר מזה הוא צעיר יחסית מהיר שלא כמו פריירה ובנטו ואפשר לבנות עליו בעתיד.

9. בית"רי מלידה Member

גם ריבאלדו, מקושר, גם רונאלדיניו, גם שחרורה, גם עצמאותה........פניג'ל קונה הכל !

" בחלומות הלילה בצאת הכוכבים....." http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלה מגמת קיצוץ הסגל של חיפה?

וואליד באדיר עשוי לא להמשיך בעונה הבאה אחרי שלא הסכים לקיצוץ של 25 אחוז מהשכר שלו (ובצדק מבחינתו)

אגב עוד שאלה שמעניינת אותי: מי קשר אחורי בנוער של חיפה?

11. תמיד דל-פיירו Member

שלומי חנוכה,אל תבנה על זה אבל...
    גם אם באדיר יעזוב ואני לא מאמין כי כל שנה הוא עומד לעזוב ובסוף נשאר אני לא רואה מצב ששלומי חנוכה משחק,אז גזל ישחק יותר,ביג דיל...

בכל אופן מה שחיפה עושה לבאדיר כבר שנים זה נורא,אני במקומו טס משם,מקצצים לו ומקצצים לו והוא רק מביא הצלחות-חבל שזה מה שעושים לשחקן חשוב כמוהו...

דרך אגב בלי קשר שומי חנוכה הוא באמת קשר אחורי מצויין,ראיתי אותו כבר כמה פעמים ומאד התרשמתי...
    אני לא אתנגד שהוא יקבל הזדמנות אבל לדעתי אם כבר להעיף מישהו זה דירסאו למרות היכולת היחסית טובה שלו...

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנצרת-עילית נמשכות ההכנות לעונה הבאה ואחרי צירופו של קשר פובליקום הסלובנית, סיימון ססלר, חתם היום (שני) במועדון קשר סלובני נוסף.

הרכש של איוניר נקרא קוקול, הוא קשר בן ה-29, ששיחק השנה בקבוצת מומה הסלובנית אשר סיימה את העונה במקום השלישי. מלבד שני הסלובנים מתכוונים בנצרת-עילית לצרף בימים הקרובים שני זרים נוספים, בעמדות בלם וחלוץ.

13. John Barnes Member

רוני גפני... איך ששמעתי שהוא מקושר למכבי התחלתי להזיע ולא נרדמתי בלילה.. עלו לי כל מיני פלאשבקים מתקופת אברם, משהו מפחיד.

14. robson Member

בנצרת עילית חתם גם חלוץ נבחרת הנוער איתי שכטר שהיה מבוקש ע"י כל קבוצות הצמרת כולל מכבי חיפה ות"א..אם אתם שואלים אותי עשה בשכל..בחיפה ות"א הוא לא היה רואה אפילו לא דקה אחת ובנצרת עילית הוא יוכל להשתפשף..
    בקשר לבאדיר, הבחור כבר בן 33 וחיפה מציעה לו חוזה לשנתיים שזה יפה מאוד בתנאי שיקצץ בשכרו..לפי דעתי הצעה הוגנת בהתחשב בגילו..

15. city Member

מצד שני, אם הוא הולך לשחק עוד שנתיים בערך ואז לפרוש, למה לא להרוויח בשנתיים האלה את המקסימום שהוא יכול ?
    אם מכבי ת"א / פ"ת מציעים לו יותר אז מבחינתו זה כדאי.