בחירבונה? אתה רואה את זה? לא מתאים לך.... הלצון הזה הוא סתם פרובוקטור , לא רואה אותו ממטר! בסופו של דבר, השם הרע שהוציאו M&M לבית"ר מבחינת (אי) מוסר התשלומים , יעלה לכולנו ( חוץ משני הליצנים ) ביוקר ! הלוואי שאני טועה, אבל אני כבר למוד ניסיון (מר) עם שני אלו.
הפועל ת"א החליטה לחקות את יריבתה העירונית ולשלם סכומי עתק לשחקנים שלא בטוח שווים את הסכומים האלה.. לבאדיר 160 אלף דולר ולברדה 170 אלף{לא כולל דמי השאלה למכבי חיפה..}...מוגזם לטעמי. מה שכן סוף סוף מתחילים להתעורר האדומים מת"א..
חחח 170 אלף דולר על חלוץ שכובש 4 שערים לעונה (כולל גביע טוטו כמובן)... איי איי טליבאן לאן מכאן?! ואני חשבתי שכבר יעמידו שם קבוצה ראויה העונה, עד שהם הביאו את הבכיין מב"ש. אם זה החיזוק שלהם צפו לעוד עונת תחתית מורטת עצבים בוולפסון.
בסדר אם משווים את זה לחלוצים שיש להם כרגע....אוגבונה , בדש והבלארוסי הזה (הבקיע בדרבי , שחכתי איך קוראים לו...) גם לא כאלה גדולים. ברדה יכול לתרום מעט , אבל עדיין הפועל צריכה עוד חלוץ ושלפחות הוא יהיה נורמלי.
רומן וסילוק, קשטן יביא חלוץ זר.. אגב קשטן, תארו לכם הוא חוזר מארה"ב וקולט שיש לו עוד שלושה שחקנים בקבוצה?
אוי וסילוק. אחד השחקנים היותר טובים שהביאו לארץ בשנים האחרונות לדעתי. שמרו עליו טוב טוב, כי הוא תותח אמיתי, ואם יעמידו קישור ראוי מאחוריו הוא יחורר לא מעט רשתות בארץ.
וסיליוק אחד החלוצים היותר טובים שיש כיום בארץ, צריך לקבל יותר קרדיט. ברדה ובאדיר להפועל? בונ'ה מה נסגר עם יענקל'ה תפתח קצת את הכיס ככה מוותרים על באדיר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
לא הביאו לו לשחק הרבה, יש לו בעיטות מהאוויר משהו לא מהעולם הזה, גם וולה הוא הכי טוב בארץ, אבל לא היו לו הזדמנויות, הוא בדיכאון שמעתי, גם אם ינסו להחתים אותו לא נראה לי הוא ירצה.. אמבלה!!