ראית את פירלו מתאמן ביובה? ראית את הנרי מתאמן בברצלונה? רק בארץ תראה דברים כאלה. זה כ"כ טפשי ששחקן עם חוזה יתאמן בקבוצה אחרת , עד כדי כך שאני לא חושב שיש חוק כזה. מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה להסתכן כך, טכנית היא עוברת על החוק. אם ארבייטמן ישחק באירופה לפניי שכרטיסו ייקנה\ יושאל מפ"ת, מכבי חיפה תספוג הפסד טכני.
מכבי חיפה לא צד בעיניין, היא מבחינתה חתמה על חוזה עם בעל הכרטיס שהוא מבחינתו טוען שהוא סיכם עם שמיר על העזיבה.. ותאמין לי שאחרי פרשת הפקס המפורסם מכבי לא תיקח סיכון ותשתף את ארביטמן לפני שהכל יהיה מסודר...
מכבי חיפה צד ועוד איך בעניין.. אני מחר אלך ואסכם עם בן דוד של תיירי הנרי על הצטרפותו של תיירי למכבי ת"א. הבן דוד טוען שהוא סיכם עם ראשי ארסנל על העזיבה. מה שונה ביני לבין שחר?.
התייחסתי רק לחלק הראשון של ההודעה שלך. בלי קשר אם מכבי חיפה תשתף את ארבייטמן או לא. * ערכתי את החלק הלא קשור.
אם הבן דוד של הנרי הוא הבעלים של הכרטיס שלו, אז כן, הנרי ישחק במכבי.. איזיקוביץ' הוא בעל הכרטיס של ארבייטמן. אם הוא סיכם על העברתו למכבי חיפה, אז היא יכולה להרגיש בטוחה בעצמה מהבחינה הזאת. אם הפועל פ"ת יבקשו ללכת לבוררות, אז בטח לא יסכימו לשתף אותו זמנית לפחות במשחקים. אם לא תהייה בקשה לבוררות- אין מה שימנע ממנו.
גם הדוגמא שנתת היא דוגמא רעה.. בעל הכרטיס של ארביטמן הוא איזקוביץ', מכבי סיכמה עימו ומבחינתה זה בסדר גמור כל עוד הוא אומר שהוא דיבר עם שמיר..הוא הרי בעל הכרטיס..
איזקוביץ' מפר חוזה עם פ"ת. בחוזה יש לפ"ת זכות ראשונים על ארבייטמן עד ה7\1. הוא אמר , לא הביא שום מסמך המוכיח ששמיר מוותר על הזכות לרכוש את ארבייטמן.
עם כל מיני צווי מניעה מוזרים, של בית"ר ירושלים והפועל פ"ת, בסוף ארבייטמן ויעקב שחר מצפצפים על כולם, והיום ניראה אותו באימון הבכורה מכבי חיפה.