* בני יהודה החתימה את השוער הניגרי הבינלאומי, וינסנט אנייאמה, לשלוש שנים. בקבוצה מעוניינים להחתים את אינדיו לחוזה בן יותר משנה . * עוד שמות שעל הכוונת בבני יהודה: עוז יפרח, ראובן עובד ואלי ביטון. * בימים הקרובים צפוייה להתקיים פגישה בין נציגי הפועל ת"א לאליניב ברדה , בקבוצה מקווים להגיע עימו לסיכום לקראת העונה הבאה. * אותו ברדה מועמד להצטרף להפועל פ"ת בעונה הבאה תמורת אדורם קייסי. עוד חלופות שהוזכרו: מיכאל זנדברג ודקל קינן. * עתידם של שלומי ארבייטמן וקלמי סבן לא ברור. הפועל פ"ת מימשה את האופצייה על ארבייטמן וצפוייה לנהוג כך גם עם קלמי סבן. * נצרת עילית במגעים עם קשר ברזילאי שאת שמו מסרבים לחשוף.
ניראה לי שזה קצת מאוחר מדי בשביל הפועל פ"ת בעניין ארבייטמן. גם שחר רוצה אותו, וגם אני בטוח שארבייטמן מעדיף את מכבי חיפה.
ע"פ חוזה בין פ"ת לנס טוברוק, פ"ת יכלה לממש את האופצייה שלה על ארבייטמן עד ה1 ביולי (אני לא בטוח שזה התאריך המדוייק) והיא עשתה זאת. כלומר, החוזה בין מכבי חיפה לארבייטמן לא תקף כיוון שהשחקן היה תחת חוזה בהפועל פ"ת.
אבל אחרי שארבייטמן כבר ראה את עצמו במכבי חיפה, קשה לי להאמין שהוא יסכים לחזור לאפרוריות של הפועל פ"ת. בכלל- אפשר להכריח שחקן לשחק במקום מסויים רק בגלל שקנו אותו?
סביר להניח שמאיר שמיר לא כזה מטומטם , ולארבייטמן יש חוזה לעוד כמה שנים בפ"ת. הוא לא רוצה לשחק שם? הוא יכול ללכת. אבל הפועל פ"ת תקבל עליו כסף.
הפועל פ"ת לא יכולה להתמודד מול יעקב שחר.. הם גם ככה בלי בעלים (עדיין לפחות) אז אין מי שישלם את החוזים הקיימים. שידאגו לזה לפני שהם נכנסים למאבקים עם קייסי, קשטן ומכבי חיפה.
תרשה לי להמר שהרכישה הזאת לא תצא אל הפועל. גם אמרו שביום רביעי "אחרי שבועות" ייחתם סופית חוזה המכירה של הקבוצה. אם מאיר שמיר לא יישאר בקבוצה לא יהיה מי שייקח אותה.
אבל מאיר שמיר אמר שלפני שהוא עוזב הוא רוצה להפקיד את הכסף בידי איזיקוביץ' כמעין מתנת פרידה להפועל פ"ת בשביל שארבייטמן ישאר...לו בכלל לא איכפת איפה הוא ישחק...הוא בכלל אמר שהוא רוצה לשחק במכבי ת"א...הוא מה שנקרא סטייק...כל יום מתהפך למועדון אחר.
מכבי חיפה ומכבי ת"א זה מועדונים באותו רמה ומבחירה בין שניהם הוא יכל לבחור כל אחד. הפועל פ"ת לעומת זאת, ממש לא ברמה של מכבי ת"א וחיפה, ויהיה מאוד קשה לשכנע אותו לחזור לשם.. בכל מקרה מחר ארבייטמן צפוי להופיע באימון הבכורה של מכבי חיפה..
זה לא קשור..זה לא שהכרטיס ביד שלו...ברגע שהפועל פ"ת משלמת את הכסף עד ל-1 ביולי הוא שלה... אגב זה חוקי בכלל ששחקן תחת חוזה (טכנית הוא עדיין תחת חוזה) יתאמן בקבוצה אחרת?
אז זהו שמבחינתו הוא כניראה רואה את עצמו משוחרר מהחוזה. לפי דעתי מחר ברגע שהוא עולה לאימון ולובש את החולצה הירוקה, זה כבר נהייה בלתי הפיך והוא יהיה רק במכבי חיפה.