תחשוב עליו כעל ברקוביץ' משופר. משהו בסיפור הזה נשמע לי מופרך, אבל מצד שני אני זוכר שאני גם צחקתי כשמכבי הודיעו כשהם החתימו את טיחונוב בזמנו, ואז אכלתי את הכובע.
שמעו אין ספק שמדובר ברכש מפוצץ,הרי זה שחקן שעשה יותר בקריירה יותר מכל זר שהגיע לכאן,ברור שהוא רק יכול לעזור עם הניסיון שלו וגם המשחק שלו שלמרות הגיל טוב יותר מהרבה מאד שחקנים פה... אבל הטענות של אוהדי הפועל נכונות כי בסך הכל הוא כבר הרבה מעבר לכושר והוא יכול לסיים כבלוף גדול... אני מצדי בגלל שזה לא הקבוצה שלי שמח שעושים ניסויים כאלה ותאמינו לי זה רק יכול לעזור לרמה בליגת העל.. שיחתימו עוד ואולי תהיה תחרות שנה הבאה... נראה איך רוני לוי יעמוד בלחץ הזה...
אם מוסטוביו היה משחק בעונה האחרונה הייתי אמור שזו רכישה טובה אבל אחרי שנה שהוא לא שיחק עדיין שחקן גדול ככה שיהיה זה מתכון לפלופ אלא אם כן הוא יסכים לעבוד קשה בקיץ ולחזור לכושר משחק , מה שלא נראה לי כרגע הגיוני... לי רק נראה שהוא יבוא לנפוש פה... ועוד בשכר של 250 אלף דולר לעונה לא שווה , עדיף לעשות טיול לניגריה או כל ארץ אפריקאית אחרת ולמצוא משהו.
ריפה אם הוא היה רוצה כסף הוא היה חותם בספרטק הטחונה שבטוח הציעה לסמל שלה יותר מהפועל ת"א שנה שעברה, הוא בא בעיקר בגלל רביבו שבטח שכנע אותו.
השאלה היא למה, למה להביא אותו? אם הוא יהיה טוב אני אשתוק אבל כרגע העובדות הן- הפועל במגמת שיפור (ביחס לתחילת השנה), אנחנו ממלאים את בלומפילד די הרבה, אנחנו לא מתים לכסף. לא יודע למה, נקווה שזה לא יהיה משהו שיתפוצץ לנו בפנים..
אני לא יודע עם זה יהיה נכון להכניס אותו לפה. ולא לדיון של מכבי ת"א.. אבל הרגשה שלי אומרת הוא שייך לפה. אז מה אתם אומרים יהיה בשנה הקרובה עם ברוך דגו? ככה קצת רגע.. ברוף דגו כרגע שחקנה של מכבי ת"א נמצאה בקבוצה הזאת כבר 4 שנים. בשנתו הראשונה (או השניה - לא זוכר בדיוק) הקבוצה זכתה באליפות המדינה. כאשר ברוך דגו תפס את מקומו של אבי נימני שתחילה איבד את השליטה במגרש ואחרי זה זכה לשליטה מלאה בספסל. האוהדים הרבים של מכבי ת"א רואים בברוך דגו כאיש שאחראי על סילוקו של הכוכב אבי נימני מהקבוצה. ומאז ועד היום בכל פעם שברוך דגו מקבל הזדמנות הקהל שלו דווקא מקלל אותו ושורק לו שריקות בוז מה שגורם לו לאבד את כל חדוות המשחק. אין ספק ברוך דגו שחקן מאוד כישרוני. הוא הוכיח את זה בעבר באשדוד לאחר מכן במכבי ת"א וזכה כבר בתואר כדורגלן העונה. עושה רושם שהחיבור שלו עם קלינגר, נימני והקהל של מכבי עושה לו ממש לו טוב.. ולמרות שיש לו חוזה חתום לשנה הבאה הוא יעזוב בעיקר לאור חזרתו של אבי נימני. ברוך דגו כבר אמר כמה פעמים. שהוא רוצה אירופה והוא לא מוכן לעבור עונה דומה במכבי ת"א כמו השנה הזאת. בעבר גם אבי נימני היה במצב דומה כאשר דגו החליף אותו. נימני אמר שהוא לא מוכן לעבור במכבי עונה דומה לעונה ההיא ואכן בעונה לאחר מכן הוא כבר היה בבית"ר. אני חושב שברוך דגו יעשה נכון עם יחפש לעצמו קבוצה באירופה כי יש לו את הפונטציאל להיות שחקן טוב בקבוצת תחתית בכל אחת מהליגות הבחירות. או לנסות ולחצות את הכביש לכיוון הפועל ת"א או אפילו בית"ר י-ם שמה הקהל יתחבר עליו בצורה טובה יותר. גם עבור מכבי פ"ת הוא יכול להיות שידרוג מעולה
חחחחחחח...........מאהו קודרו - הוא היה בדיחה אמיתית. בשנה הבאה תקבלו בדיחה משופרת - ברקו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
לצערי אתם צודקים, דגו באמת חייב לעזוב את מכבי כדי להחיות את הקריירה שלו, הוא מוכשר מידי כדי לשבת על הספסל ולהתייבש.
שום קבוצה בעולם לא יכולה להצליח בלי למכור כרטיסים, נראה את הקהל שלכם מגיע בלי שההנהלה מכניסה 90% ממנו חינם. ובקשר למוסטובוי, אם קרפין עדיין משחק בספרד, מוסטובוי שבזמנו היה טוב ממנו בהרבה יכול לשחק בארץ.
ברוך דגו:אין ספק מדובר שאחד מהשחקנים המוכשרים ביותר פה.. כבש למכבי תל אביב את כל השערים בליגת האלופות ועדיין זוכה ליחס עלוב,גם מהקהל וגם מהמאמן... אבל מצדי מה אכפת לי הוא לא בקבוצה שלי נכון? אז אתם טועים,אני משתגע שעושים כזה עוול לשחקן,הבנאדם בקלות יכול להפך לשחקן חשוב ומשמעותי בסגל ישראל,וחבל מאד שהוא לא שם... אז ברוך כדי להתרפא אתה חייב לעבור קבוצה:אני ישמח אם תגיע למכבי חיפה ותנהיג את הקישור ביחד עם עידן טל אבל גם אם לא יש לו מקום בהרכב של כל קבוצה בארץ,רק תבחר לך מקום,אולי תעבור לשחק עם אחיך,שגם אני צופה לו עתיד ורוד בכדורגל,מוכשר ביותר.. בכל אופן בהצלחה... נ.ב.ג'ו קול:איפה קארפין משחק כיום?? והוא יותר צעיר לא?? אבל כן צדקת שמוסטובוי תמיד היה המוכשר מבין שניהם אבל נראה לי גם יותר מבוגר.. איזה נוסטלגיה זה עושה לי:איך אהבתי את השלישייה הזאת:קארפין בימין,מוסטובוי במרכז ורביבו בשמאל... אחחח היו זמנים...
בוא לנתניה דגו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx שמתי לב שחקנים אתיופים תמיד רבים עם הקהל והקהל לא אוהב אותם. אמיר טגה בנתניה, ברוך דגו במכבי , אני לא יודע מה עם שי בירוק , מסאיי דגו שמתי לב שגם הקהל של הפועל תמיד היה מתאכזב כשהוא היה עולה בהרכב