הוא עזב ברגע שהתחילו הבעיות,בלי לחכות לראות מה קורה הלאה . לעומתו יוסי מזרחי דווקא נישאר כשהמצב היה קשה.
ראיתם בחדשות הספורט את "יציע העיתונות" ,דיברו שם על ברוך דגו ועל המעבר לבית"ר ,שגיא כהן אמר דבר נכון : אחרי 3 משחקים לא טובים כבר יעשו לו את המוות,למה הוא צריך לחבק אנשים קיללו אותו כל הזמן. אבל זה נכון,שחקן עם צבע עור כהה יכול לתת לגטימציה לחוליגאנים לקלל אותו בגלל צבע עורו.
לברוך אין מה לחפש בבית"ר, אם הם יחתימו את בנין לעוד עונה, אני לא חושב שהוא יראה הרבה דשא. אם המו"מ עם גלאטאסריי יתפוצץ (או שהוא התפוצץ כבר?), לאירופה הוא לא יגיע . לדעתי הוא ינחת לבסוף במכבי חיפה, כי מה לעשות, הספסל של חיפה נוח יותר מהספסל בקריית שלום. והדולרים הרבה יותר ירוקים.
???? אתה יודע כמה הוא היה אמור להרוויח העונה בקרית שלום?...בסביבות ה180 אלף דולר.. נראה לך שהוא יקבל כזה סכום בחיפה?..אפילו לא חצי..
נחיה ונראה. אני מוכן להתערב איתך מעכשיו שאם קטן עוזב, שחר ישר יפנה לדגו יציע לו משהו בסיבות ה120 אלף דולר בעונה.
חוץ מעידן טל אין אף ישראלי בחיפה שמקבל מעל ל100 אלף דולר וגם דגו אם יבוא לא יקבל סכום כזה.. וחוץ מזה אם קטן יעזוב התכנון הוא להביא זר על העמדה שלו מה גם שדגו הוא לא בדיוק חלוץ שני..ובטח ובטח הימור יותר מידי גדול לקבוצה שרוצה להעפיל לשלב הבתים בצ'מפיונס ליג..
יש לי שאלת התעדכנות אחרי יום ללא חדשות ספורט. מתוך ההעברות של כפיר אודי, לייבוביץ', אברג'יל, כולן סופיות?
הוא לא משחק בדיוק על העמדה של טועמה ? כנראה שטועמה באמת קרוב למעבר להפועל ת"א. בקשר לסכנין שהחתימו את אברג'יל - חבל לי עליהם. השחקן הזה הוא מוריד קבוצות סדרתי. הפועל כ"ס, הפועל ב"ש וכנראה שסכנין הבאה בתור.
ארנסט אטצ'י ישחק כנראה גם השנה באופ"א. הוא חתם באשדוד, וגם ההעברה של אדרי סופית (קודם בטעות כתבתי אודי).
גל אני חושב שכדאי גם לעשות טבלה עם רשימה של השחקנים הזרים החדשים שמגיעים לליגה, שנדע כמה שחקנים חדשים בסך הכל הצטרפו...
אולי תכינו רשימה של כל השחקנים ששהצטרפו ועזבו את קבוצות ליגת העל לפי קבוצות ? הרשימה תיהיה נעוצה ותתעדכן עם הזמן. אם אני לא טועה היתה כזאת רשימה בשנה שעברה.