אני לא מבין איך כל שנה רוצים אותו מחדש... אפילו לא הבנתי איך ב"ש אחרי שנפטרו ממנו והעיפו אותו לבני יהודה, עוד התאמצו כדי להחזיר אותו... שחקן שכונה.
אלון מזרחי יכול לתלות היום את הנעליים גם ככה הם כבר לא שוות כלום. מזרחי בשנתיים האחרונות מבייש את נעוריו,מבייש את האוירון האגדי שהכרנו (וחסר השכל אבל זה רק משתבח עם השנים) בשנתיים האחרונות מזרחי הוא אפס מאופס ,שחקן שלא תורם בכלל לקבוצות שבהן הוא משחק. שנה שעברה בב"ש ,היה בינוני מאד ,אבל זה הספיק לו להיות מלך השערים של כל הזמנים. השנה עבר לבני יהודה וחבל בכלל שבני יהודה ביזבזו כסף עליו,הוא לא שווה אגורה. חזר לב"ש והוא עוזר להם בכלל במאבק על חייהם?זה לא מטריד אותו בכלל העיקר שהוא יקבל אין סוף כסף על כלום וירושש עוד יותר את אלי ז'ינו. אגב תשימו לב לנתון מעניין : 3 פעמים אלון מזרחי שיחק בצוותא עם יניב אברג'יל ,בשלושת הפעמים הקבוצות שלהם לא הצליחו איתם. עם בית"ר בעונת 2000-2001 ,הסיפור ידוע לכולם. עונת 2002-2003 ,ירידת ליגה עם כפ"ס עונת 2004-2005 -כניראה ירידה עם ב"ש. טעות איומה אם נתניה תביא אותו . אבל אבי תקוה ואלן מסודי זה רכש מצויין לנתניה.פשוט מצויין שחקנים יעילים מאד וטכניים שרק יעזרו לנתניה. אם אתה לא צוחק במשפט שאמרת עכשיו,למה אני לא מפסיק לצחוק?
שכחת שקודם כל הוא ואברג'יל העלו את כפר סבא ליגה, ורק אז ירדו בחזרה.. אולי הוא כבר זקן וכבד, אבל הוא הסקורר הטבעי היחידי שהיה למדינה הזאת ב15 שנה האחרונות.
כן גם אני חושב כמו אבפמי שקצת הגזמתם איתו,אוקי הוא לא גאון ואןלי אדם לא משהו... אבל כחלוץ למרות שהוא לא כמו שהיה פעם הוא אולי הטוב ביותר שהיה פה.. תנו כבוד,רק קצת... נתניה: אני חושב שאם מסודי,צרפתי,תקווה ומזרחי יבואו זה יהיה לכם רק טוב אבל אני לא מאמין שתקווה שוב יחזור לארץ,הוא מסתדר הרבה יותר טוב בחו"ל... אבל חברה עוד לא עליתם... ראשון לציון בנשמה לא וויתרה...
אז שיחזור לליגה השניה,בליגת העל הוא כבר לא סחורה.לא שווה להשקיע בו היום. אגב אברג'יל,להערכתי יחזור לכפ"ס . אני יכול אבל להמליץ לנתניה על 2 שחקנים : אופיר עזו -לכו תדעו אולי בנתניה הוא יצליח?אולי הוא זקוק לרובן עטר שידריך אותו? וקלבר רודריגז -שחקן מצויין . ואולי גם גונזלבס .
עזו אולי שחקן טוב אבל בית"ר תבקש עליו יותר ממה שהוא שווה זה בטוח נ.ב. האתר הזה אמין? http://www.telesport.co.il/article.asp?id=6248&ida=5&com=37
דבר ראשון- יש לנו כבר 5 זרים (וסילוק, פנסטיל, אוגבונה, והקונגולזים). דבר שני- למה להביא שחקן בן 35? מה אנחנו מכבי ת"א?
טחחח הפועל יש לכם עוד בכלל טענות?? אם מוסטובוי באמת ינחת פה הוא יהיה הזר הכי טוב שחתם אי פעם בישראל ואיי ואיי שנה הבאה הולכת להיות העונה הכי טובה בכדורגל הישראלי !
REL יש לו סיבה לבוא בטענות, הבנאדם בן 35, ולא שיחק כדורגל כבר שנה, אפילו ברוסיה שם הוא נחשב לשגריר הכי טוב שהיה למדינה הזאת בכדורגל הוא כבר נחשב לגמור. כמה כושר כבר יש לו בגיל הזה אחרי שנה בבית - ואני באמת מתכוון ב-ב-י-ת.