בולטון הגישה הצעה רשמית למכבי חיפה על עידן טל , נציגים של הקבוצה צפו בשחקן גם במשחק של ישראל נגד אירלנד. http://www.sport5.co.il/Articles/Article.a...8&CategoryID=62
אלון מזרחי מתהפך במיטתו למראה המשפט הזה...אין ספק שאיימת עליו עכשיו לקראת הוצא מהקשרו החדש. אגב תגיד לי: וואליד באדיר בן כמה? בנאדו בן כמה? קייסי בן כמה? חרזי בן כמה? דוידוביץ' עוד מעט בן כמה? עידן טל בן כמה? אהה נכון 30+! קיצר תפסיק לזיין בשכל.
מסודי סיכם בבית"ר.. שחקן טוב אבל מה הם לעזעזאל עושים שם בבית"ר? הקבוצה תקרוס רק בגלל ההגנה כמו בריאל של העונה שעברה
שחקן ענק, אם הוא ישחק כמו שהוא יודע הוא הולך להיות הקשר הכי טוב בליגה (מה שסביר להניח שלא בדיוק יקרה)
מה זה היה קשור תגיד לי???? אני מדבר על שחקני רכש שלא להתלהב יותר מידי בגלל שזה סגל שלא יחזיק יותר מחצי עונה. ד"א תגיד אתה בן 28?חחח
שחקן מצויין מסודי, כשלחמן הםסיק להתנכל לו ראינו ממנו איזה שחקן ענק עם שליטה מצויינת בכדור. דרך אגב המשפט הזה עם מתחת לשלושים ומעלה הרג אותי! איזה פנינים! נ.ב. איברהימוביץ', איך קוראים לך?
לחמן לא התנכל למסודי, הרי הוא הביא אותו לארץ. לחמן ניסה לחנך אותו כי הוא שחקן מאוד בעייתי (ואם הוא לא היה, הוא היה משחק באחת הקבוצות הגדולות באירופה ולא בירושלים).
* לאחר שמוני הראל השלים את רכישת הפועל ת"א, כבר מדברים שם על שמות, והרבה. בין השאר מופעל לחץ על עומרי אפק ופיני בלילי לחזור לוולפסון. ומאשדוד שוב מוזכרת מועמדותו של שי הולצמן , שלא בדיוק סגור שם בעונה הבאה. וכמובן, גם סלים טועמה.
רכש מצוין לביתר , ביתר הולכת השנה על התקפה קטלנית ביותר ועושה רכישות חכמות מאוד . עכשיו צריך לדאוג שתיהיה הגנה טובה ויציבה .