לידיעתך, הקבוצה האחרונה בליגה ששיחקה במערך של 4-5-1 לקחה אליפות בהליכה. אחת מהטקטיקות הכי טובות שיש. אפשר גם לעבות איתה את הקישור ותמיד אפשר לשלוח את אחד מהקשרים הקדמיים להתקפה כחלוץ שני.
תגיד אתה באמת חושב שמישהו משווה את מכבי לריאל??? זה כולה כינוי לקבוצת כוכבים בקנה מידה ישראלי... או שיש לך בעיות הבנה או שאתה סתם אוהב לשחק אותה ראש קטן.
שאלה: איפה ההשוואה פה לריאל? הכינוי גלקטיקוס זה לא משהו בלעדי ששמור רק לריאל מדריד. וחוץ מזה, בכל מקום שמדברים על מכבי ת"א אחרי הרכישות האחרונות משתמשים בזה, אז כולם משווים את מכבי לריאל?
אולי אבל השיטה הזו לא מתאימה למכבי חבר,זלאטן מספיק לדבר כבר שטויות אתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל,יש לי תחושה שאני מכיר אותך מאיזה מקום,תאהד את נצרת יותר טוב
אני בכלל התכוונתי להגיד לל המגזימים שקוראים לקבוצה של שחקנים כאלה גלטיקוס - שיתעוררו. זה לא גלטיקוס. אי אפשר לדעת איך דוארטה ישחק,ברקוביץ' לא התאמן באופן סדיר בערך חצי שנה שלא נדבר על המשחק. קאקו לא שיחק עונה שלמה, רוסו באמת שחקן גדול.. אבל מעבר לשיא. יחיאל יכול להיות שיתאים לקבוצה כמו מכבי.. אבל אי אפשר לדעת כמו שאי אפשר לדעת כלום על השחקנים האחרים שהזכרתי. ובכלל עם מאמן כמו קלינגר אי אפשר להצליח כשיש לו כ"כ הרבה שחקנים גדולים בקבוצה - הרי השחקן האחרון שהיה לו אגו במועדון היה ראובן עובד.. והוא הועף להפועל חיפה. אז איך הוא בדיוק יתמודד עם נמני ברקוביץ' ורוסו ? כן כן זו בדיוק הסיבה... אתה לא שווה תגובה אפילו הכינוי avmc - אני אוהד נצרת ? חחח שתוק.
אבל אם ברקוביץ',רוסו,ונמני לא שחקנים גדולים בכדורגל הישראלי,אז מי כן? לא נראה לי שעדיף להתחזק בשחקנים לא מוכרים..
קח דוגמת מכבי חיפה... מביאה שחקן אחד זר כמו קולואטי שמפציץ רשתות.. אבל עזוב אני מדבר רק על היכולת של השחקנים ויכול להיות שבסוף אני יטעה.. לוני הביא את השלישייה הזאת כדי למלא תיציעים.. אני פשוט לא בטוח מה הם יעשו על המגרש.
אז את מי אתה אוהד אם לא נצרת? בני סכנין? אני לא מבין מה אתה תופס מברקו ומרוסו שני עגלות מתות הם,לגבי נמני אין ספק הנשמה של הקבוצה ללא ספק,תאמין לי עדיף להתחזק בכמה קשרים מברזיל או מארגנטינה ושיביא חלוץ אחד טוב שיפגע במטרה,אבל העיוור לא ישתנה ותמיד יביא שחקנים זקנים דוגמאת רוסו וברקו,וישחק באותו שיטה מסריחה,אם השנה גם לא מצליחים כדאי שקלינגר יתפטר ומהר
למה אני לא שווה תגובה? זה באמת ראש קטן להגיד שמשווים את המכבי לריאל מדריד בגלל הכינוי גלקטיקוס. אתה אומר שהשחקנים לא יסתדרו, את זה כבר נראה, אבל מה זה קשור לגלקטיקוס? הגלקטיקוס זה בגלל שהם שחקנים גדולים בקנה מידה ישראלי ואי אפשר להגיד שלא. ולמה לעזאזל אבי יחיאל לא יכול להתאים?
דוגמא כמו שהבאתם את גונזלבס הנכה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx