איתי, קשה לי להאמין שאתה לא זוכר את ניר סוחר. הוא היה בלם אגדי אצלכם, בתקופה שכמעט כל ההרכב שלכם היה שחקני צפרירים חולון (זייתוני, אורן פלאש....).
ניר סוחר דווקא מוכר ות'אמת גם שקורי די מוכר, אוהדי כפר סבא עשו "בלאגן" שהוא עזב את כפר סבא וחזר לרעננה.
הייתה תקופה שנתן שקורי אימן אותי בקבוצה שלי. הוא היה נדמה לי חייל אז שהחליף את המאמן הרגיל שלו לאיזה חודש-חודשיים. פעם הוא נחשב די הבטחה בכפר סבא, אם זכרוני אינו מטעה אותי, אבל מאז הוא מדשדש בליגה הלאומית ללא שום כיוון ברור.
כן... הוא לא צעיר כבר. אני לא מבין אותו שהוא עבר להפועל חיפה. לא נראה לי שהוא יקבל יותר מדי דקות משחק.
שקורי עזב את רעננה כי אמרו לי שלא בונים עליו לעונה הבאה (כלומר הוא יהווה שחקן ספסל) ואמרו לי גם שהוא מוזמן להישאר אבל יקצצו לו במשכורת. בגלל זה הוא עבר ולדעתי הוא עשה נכון, אין לו הרבה מה לחפש ברעננה.
קובי רפואה לא גמור כיום הוא הכי מתאים ללאומית ובמיוחד לקבוצה כמו מכבי הרצליה.. אם הוא באמת יחתום הרצליה תרוויח חלוץ טוב ולקובי רפואה זה הזדמנות באמת טובה לסיים את הקריירה (או להתחרות עם אלון מזרחי מי יכבוש יותר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )