תקישבו זה דיון רק להעברות. תרשמו את כל זה בדיון הרגיל של הליגה הלאומית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
הרצליה אחי לא נורא בין זה לזה יצוצו עוד שמות וזינו סתם נלוכלך אז מגיע לו. דרך אגב על השאלה אם השחקנים של מכבי מספיק טובים לעשות את באר שבע המכבי תל אביב של הליגה לאומית אז כן אם הם עלו ליגה השנה ביכולת גרועהההההה אז כן. ועוד שיש 3 עולות ואני לא רואה קבוצה שתתמודד על העליה בטוח חוץ מקרית שמונה ומאיתנו
*רמה"ש- השוער קובי שאלו יעזוב, קאמוקו קמארה מועמד להחליף אותו. *עכו- רמי עזיז סיכם בקבוצה. *הכח עמידר- השוער שחר שמש חתם לעונה נוספת. *הפועל ירושלים- עמר סלמן וז'אן טלסניקוב מועמדים להצטרף.
הפועל מעונינת במור אפרים קשר שמשחק בביתר הוא עלה מהנוער..שיחק בנבחרת הנוער גם אתמול הוא שיחק באינטרטוטו והיה טוב
זה אוכל אותי איך קבוצה עם מסורת ואוהדים כמו הפועל י"ם נותנים לויקטור יונה להתעלל בהם ולעשות מהקבוצה שלהם מה שהוא רוצה ? עכשיו הוא שוב יחביא את הקומבינות שלו יחד עם יאיר אסייג...תתעוררו ותתחילו לשרוף את העיר ! גם לנו יש אוהדים מתורבתים אבל ברגע שהקבוצה כמעט נסגרה הרחוב הראשי בכפר סבא נסגר ע"י אלפי אוהדים וראש העיר נאלץ לתת הסברים, מיותר לציין שאחרי כמה ימים הביאו את שאולי דור הליצן ובאיומי אוהדים הוא נכנס לפגישה וחתם על ויתור כמו גדול ! לא מבין אתכם עידן !
זה קצת שונה שבעיר שלך יש עוד קבוצה יחסית קטנה שקוראים לה ביתר ירושלים אנחנו לא הקבוצה היחידה בעיר. ומה לעשות שלעריה אכפת רק ממנה הפועל לא מענינת אף אחד שם...מה שלא עושים זה לא מצליח
גיא צרפתי ושגיא שטראוס חתמו בקרית שמונה גיא צרפתי ושגיא שטראוס חתמו היום לפנות בוקר באיתוראן קרית שמונה. את הידיעה העביר מקור בכיר בקבוצה. בקרית שמונה המתינו לתשובה חיובית מן השוער שגיא שטראוס השוהה בטיול בברזיל. גיא צרפתי, קשר הפועל תל אביב בעונה שעברה, היה על הכוונת של קרית שמונה כבר מן העונה שעברה, אולם אז סרב לחתום בקבוצה. גיא צרפתי חתם לשלוש שנים באמצעות עורך דינו יוסי שפרלינג ושגיא שטראוס לשנה אחת.
הפועל רעננה: קובי רפואה מועמד לקבוצה והוא קרוב לסיכום... רעננה גם בדקה את שירותיו של מוטי קקון שאיתו עדיין לא סגור כלום. צחי שמריהו מהפועל ירושלים חתם. כמו כן, עמית צאלח גם קרוב לסיכום. הפערים קטנים, אך יגיעו להסכם אני מניח. עזבו את רעננה: שלומי טולדו, בקאסו, רועי אליהו ויוני רוזנפלד (לא בטוח, אבל כנראה חוזר לקבוצתו הפועל פ"ת אחרי שנה אחת ברעננה).