גם במשחק האחרון של אשדוד מול סכנין אמרו שהוא יתאמץ בשביל לנסות להציל את ב"ש שהוא ישחק בה בעונה הבאה.. אם אני לא טועה גם ברק בדש מהפועל ת"א ישחק בהפועל ב"ש. בכל מקרה זה ניראה שבב"ש (בהפועל כמובן) ניבנית קבוצה גלאקטית במושג של ליגה לאומית.
ממש לא! חוץ מאסי רחמים אין שחקנים בכירים בכלל בינתיים הרבה עוזבים את הקבוצה. ועם כל הכבוד לברק בדש הוא חלוץ של תחתית ליגה לאומית ומטה. עם כבר קבוצה גלאקטית אז קריית שמונה.
אחי קרית שמונה לא החתימו כלום בנתים חוץ משחחקן אחד. וברק דבש לא ישחק פה לפי מה שידוע לי אבל כרטיס השחקן שלו הוא של הפועל ב"ש
אבל בקריית שמונה בינתיים רק מדברים הרבה ולא רואים הרבה החתמות. שוחררו יותר שחקנים מכאלו שהגיעו. וזה לא שהסגל בעונה שעברה היה כזה נוצץ. בהפועל ב"ש יש הרבה יותר מההודעה שרשמת למעלה. כל שחקני מכבי ב"ש (הטובים לפחות) ישחקו שם. יחד עם סגל דומה מאוד לזה שהיה להם בליגת העל, ועם ניר לוין, אני מאמין שהם יהיו המועמדת הבכירה לעלות.
אחי אתה טועה בענק כי לא כל שחקני מכבי ישחקו פה יהיה מבחנים ונירא מי מתאים. ועל זה שהרוב נישארו זה בכלל לא נכון אפחד לא חתום אפילו יש בעיות איתם עוז וחילבה למשל אביתר צריך הצעה מפתה כדי להישאר הזרים כולם עפו אברגיל דאהן ומזרחי עפו וזה רק בנתים
שחקני מכבי הטובים יהיו שם. מלך שערי הליגה הארצית כבר שם. גם מקי חזן כמעט בוודאות יהיה שם. וכל שאר שחקני מכבי הם בעצם מושאלים מהפועל ויחזרו אליה אוטומטית.
גיא טוביאק?? אם זה הרכש שלכם אז אתם בצרות גדולות.. הוא שיחק אצלנו בהפועל אשקלון לפני 3 עונות ניראה לי כשהיינו בארצית. ניראה לי הוא בכלל שיחק מגן.. בכל מקרה הוא היה באמת מאוד מאוד חלש וכל האוהדים שנאו אותו עד שהוא התפוצץ עלינו באיזה ראיון במקומון והעיפו אותו מהקבוצה..
גיא טוביאק היה השחקן הכי טוב בראשון בעונה שעברה. והוא שיחק קשר. אבל לליגת העל ונתניה או לא מתאים(סגנון קובי חסן).
אתה לא מעודכן אחי. ניר לווין ביקש שכל המושאלים והנבחנים יבואו יום שני הזה אם אני לא טועה למבחנים ומי שיהיה מתאים יעלה אז לא כל כך אוטומטי יהיה מאבקים
בכל מקרה- כל שחקן שניר לוין ירצה ממכבי ב"ש, ישחק בהפועל ב"ש. במכבי יודעים שאין להם שום סיכוי לעמוד בדרכם. הם אומרים תודה שאת המאמן הם לא לקחו להם.
שגיא שטראוס סיכם בקרית שמונה שוערה של הפועל חיפה בעונה החולפת סיכם את תנאיו לעונה הבאה בקרית שמונה מהלאומית. שטראוס: "מקווה שנצליח להוביל את קרית שמונה לליגת העל" על פי הערכות, שטראוס מחזיק באחד החוזים הטובים בליגה הלאומית, אם לא הטוב שבהם!!! http://www.sportline.co.il/Article.asp?newsid=16306
למה נירא לך שאבוקסיס היה מוותר עליו וזה מה שהיה חסר לזינו שהיה חותם עם 3 מאמנים אחרי הפרשה שגילו עליו