ממש גלאקטיקוס באר שבע אה עוזי? להביא שחקנים מליגות נמוכות זה מה שהם עושים בינתיים. בוא נגיד שאם לא שם גדול וקהל גדול הם לא היו נאבקים על עלייה.
אחי תוסיף להודעה הראשית גם "נשארים" כדי שנוכל לקבל תמונה יותר כוללת על איך תיראה הקבוצה. נתחיל בהפועל חיפה, נשארים: מאיר בן מרגי, שי סיבוני, עידן בלסטרה, תומר ברוקס, עמי גילברט, יובל אבידור ואיב יובלדיו.
תשמע עמית, לב"ש יש סגל כ"כ רחב השנה, שפשוט בכל עמדה יהיו לה 2-3 מחליפים. שחקני הרכב ראשון ברמה גבוהה וגם מחליפים לא רעים. יש להם גם הרבה זרים נבחנים שכולם ברמה גבוהה (ואחד שכולנו מכירים- שנקולוב מראשון). אני יביא לך את הסגל שלהם בהזדמנות הקרובה, ואז אתה תגיד בעצמך למי יש את הסגל הטוב בליגה. אם אתה תולה את הציפיות שלך מב"ש בקהל- אז אתה טועה בענק. אוהדי הפועל ב"ש מחרימים את הקבוצה בעקבות הודעת זינו על ביטול הליך המכירה. העונה ב"ש לא תביא הרבה קהל. האוהדים שלהם מוכנים לרדת אפילו עוד ליגה בשביל להיפטר מזינו. הם לא יגיעו העונה למגרשים.
איזה סגל רחב בדיוק? 90%משחקני ההרכב הראשון בעונה שעברה עזבו וגם ככה זה שחקנים שהראו יכולת של תחתית ליגה לאומית(עם מאמן כמו לופא אפשר להבין אותם). מי נשאר בדיוק 2 בלמים וקשר? אז הם הביאו 10 שחקנים מליגה א'. שנקולוב עם כל הכבוד הוכיח שהוא לא חלוץ גדול כמו שחשבו, הוא פתח בסערה עם 5 שערים ב-7 מחזורים בכל מה שנותר הוא נתן אולי עוד 3 גולים. יכול להיות שאני טועה אבל עד שאני לא יראה את הסגל המלא אני ישאר בעמדה שלי. לדעתי הפועל ב"ש היא במקרה הטוב קבוצה ראוייה לצמרת הליגה הלאומית אבל לא גלאקטיקוס ולא עולה בטוחה בדיוק מה שאמרתי על קריית שמונה. סתם שאלה לסיום:אלון מזרחי עזב סופית?
אני מקווה שמחר אני יוכל להביא לך את ההרכב המלא של הפועל ב"ש, זה ששיחק היום מול הנבחרת האולימפית. עוז יפרח ואביתר אילוז (שהיה מבוקש בחצי מקבוצות ליגת העל כולל הגלקטיקוס) נשארים בקבוצה. לגבי הזרים, חוץ משנקולוב יש גם כמובן את ווחין שחתם, ועוד זר אחד שייבחר בשבוע הקרוב. אלון מזרחי עזב, קיבל הצעות מאשקלון וממכבי ב"ש, והעדיף לחכות להצעה מליגת העל. אם לא תגיע הצעה כזאת הוא יחתום באחת הקבוצות האלו.
לא נראה לי שיש איזו קבוצת ליגת על שתרצה את אלון מזרחי. היו דיבורים עם כפר סבא,אבל לדעתי אם נתניה לא תציע לו חוזה,אז אני לא רואה קבוצה אחרת שכן תציע לו להצטרף. לרוב הקבוצות זו תהיה ירידה ברמה להחתים שחקן כזה.
היום הפועל ב"ש שיחקו די מבולבול. כל שחקני הסגל והנבחנים שותפו היום. יחיאל צגאי ואבו יונס הפגינו יכולת מרשימה. גם הזרים וואחין(שמעתי שהפגין יכולת גבוהה ביותר) ורדולוב הנבחן. שנקולוב דווקא היה חלש. ינאי דרעי ואייל עבד הראו היום שיש על מי לסמוך בהגנה למרות עזיבת אלול. אביתר אילוז שיחק עם הנבחרת האולימפית ובישל את השער. אבל כמו שאמרתי, הפועל ב"ש שיתפה היום מעל 20 שחקנים ודי קשה לקבוע לאן הרוח מנשבת.