רמי עמאר סיכם בהפועל חיפה, איזה רכשים יא אללה. עם קבוצה כזאת...עמוס סאסי, רועי דיין, יניב והבה, מקום ראשון! מהסוף!!!!
תתפלא...זה קבוצה הרבה יותר טובה מהקבוצה שגוטמן שם אז בהפועל חיפה כי אלה שחקנים שמכירים את הליגה הזאת ויודעים לשחק בה.. רמי עמאר שחקן טוב ברמה של הליגה הזאת רועי דיין צריך לפרוץ,אני לא מבין מה רע בוהבה ועמוס סאסי...הוא סך הכל שחקן בסדר לליגה הזאת. אולי מקום ראשון לא תהיו אבל תישארו ליגה זה בטוח
המטרה של הפועל חיפה מאז ומתמיד היתה להיות בצמרת הליגה הראשונה, וכך היה במשך הרבה שנים. זה שהקבוצה הזאת מתאימה להישארות בליגה הלאומית זה ממש לא מעודד אותי.
בטוח לגבי רמי עמאר??? מה הוא עשה אתמול ברמת השרון במשחק נגד הרצליה. ד"א נימבה בסוף לא חתם בהכח ונשאר ברמת השרון.
הבהרה לגבי אבי מלכה. זה שחקן שביגע מטירת הכרמל והוא כבש שנה שעברה 14 שערים במדי קבוצתו... שחקן טוב... ראיתי אותו היום במשחק אימון נגד בני יהודה והוא שחקן בסדר גמור
לא... אני מאוד מקווה שיקרה משהו והוא יחזור לרעננה בסוף.. אני מת על השחקן הזה!!! וואי אבל אמולה ישלם על זה הרבה מאוד.. הוא רק לפני 3 שבועות חתם על חוזה ברעננה. מוזר מה שאמולה עשה...