בהמשך להודעת מנהלת אוהדי מכבי (כלל הארגונים והאוהדים הפעילים) בדבר החרמת המשחק בטדי, עקב מחירי הכרטיסים המוגזמים והמפורזים אותם דורשת הנהלת בית"ר ירושלים לגבות מאוהדי מכבי ובעיקר מהדור הצעיר וחיילי היציע-אנו שמחים להכריז על אלטרנטיבה לקהל הצהוב בשעת המשחק. ביום ראשון הקרוב, החל מהשעה 18:00 יערך הפנינג ענק לאוהדי הקבוצה בקריית שלום. המשחק יוקרן על מסכי ענק ולכל אלו יתווספו heaven's dj שינעים את הזמן, הזמר יהודה אביאל בשירי הצהוב-כחול וזמרים נוספים. כמו כן, תהיה אפשרות להזמנת אוכל במקום, כאשר הקיוסק של ציון במתחם יהיה פתוח ואף יפתח קיטרינג מטעם מפגש רז (כשר) קיימת אפשרות שאת האירוע הגדול יכבדו מספר שחקני עבר. הכניסה לאירוע, חופשית. ביום ראשון הקרוב תגבה הנהלת בית"ר סכומים האטומים למתרחש במישור הכלכלי במדינת ישראל. עלות ההוצאה לאחר קניית כרטיס ונסיעות לירושלים צפויה להגיע לאזור ה-200 שקלים. אנו קוראים לאוהדי הקבוצה להחרים את המשחק בבירה ובכך לשלוח מסר עבה להנהלת בית"ר ולשאר הנהלות הכדורגל בארץ: לא ניתן לשחיטה כספית על חשבוננו. השנה, עקב היסטריית הקהל, צפויים מנהלים רבים לעשוק את אוהדי מכבי, מתוך מחשבה שלא משנה מה יהיה המחיר-אוהדי מכבי יגיעו. עוד לא התחילה הליגה וכבר הכריז מנהל מכבי נתניה שיגבה מחירים מופרזים נגד מכבי. עד מתי התופעה תמשיך? אנו צריכים להשים סוף לשחיטה הגדולה. לא ניתן לעשות על גבי אוהדי מכבי קופה מדי שבועיים ובכך להעניק פרס לגונבי זכויות האוהדים. אם נמשיך לשתוק ולהגיע למשחקים ב-132 שקל לכרטיס (!!!), ניתן לגטימציה לכך שאוהדי מכבי יהיו לכספומט מהלך במשחקי החוץ העונה. החרימו את משחק החוץ בטדי-והגיעו להפנינג הענק בקריית שלום די לגנבת כספי האוהדים, מנהלת האוהדים יש הפקה ועבודה לא קטנה סביב הפנינג הזה ובאמת שאסור לתת יד לגנבה הגדולה. חשוב להגיע לקריית שלום ולהחרים את המשחק. *האירוע נערך בתמיכת מכבי ת"א ובעזרתו של אלי דריקס http://12p.co.il/forum/index.php?showforum=3
אווווווו התחלתם לבכות?מגיע לכם למה לוני לא דופק מחירים?בית"ר היחידה חוץ מהמשחק הזה שיש לה מחירים קבועים ודיי זולים אפילו לילדים יש כרטיסים שזה יותר מוזל מנוער..אוהדי בית"ר תמיד נדפקים במחירים גובהים במשחקי החוץ שלהם..במגרשים כמו פ"ת נגיד כל משחק דופקים שם מחירים כדאי לעשות עלינו קופה..אז מספיק להתבכיין..
לא שיש לי איזה דעה נחרצת על זה, אבל לומר ש"כולם דופקים מחירים" ולשים את זה כסיבה לא למחאות על כך זה לא בדיוק טענה חזקה
תבינו את סכומים האלה יקחו מכל אחד ממיכם אתם יודעים הרי שלא מקצים לפי חוק ותקנון כרטיסי נוער ולא תמיד "נשאר"נוער ואתם משלמים בוגר תם הרי יודעים ש132 כרטיס למשחק בשביל הנאה זה מוגזם ומופרכח ולא יכול ליהיות מצב כזה! תחשבו על הורה עם 2 ילדים כמה יוצא בילוי הזה אוכל דלק שתיה נסיעות ? 132 שקל זה 1/4 ממחיר של מנוי שאני עשיתי לכל משחקי הבית תבנו שהיום זה ביתר כפר סבא יראו ילמדו ויתפרו מחיר בחורבה של פתח תקווה ירצו 100 שקלובשביל אשדוד תשלמו 90 שקל נראה הגינוי נראה לכם אפשר דבר כזה<? לא ניתן על גבינו להביא שחקנים לא ניתן להם להרוויח לעשוק אותנו!! אסור לתת להם את זה ומוכרחים לעשות משהו. זה שאוהדי ביתר שותקים ורגילים זה ככה זה לא בסדר ולא אומר שצריך לשבת בשקט וזה בסדר שזה קורה ולא עושים כלו בנדון. וזה הבועל שילמו השבוע גביע טוטו מחיר כזה בעיה שלהם אפלו שזה יו"ר שלי זה לא בסדר ולא צריך ליהיות ככה בעיה שלהם לא מחרימים והיו מוכנים להוציא סכום כזה ושילמו מחירים מטורפים כאלה אני לא יתן לו משחק כדורגל 132 ובשביל מתקני כדורגל מגעילים כמו שלנו מי ישמע מי משחק פה ואיזה מגרש ואיזה יציע זה?