עומר בוקסנבאום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏18/4/07.

1. אורדון במכתש Member

http://www.hapoel-ramatgan.co.il/pic/upload2006/omer001.Xxx
    http://www.hapoel-ramatgan.co.il/pic/upload2006/omer002.Xxx

2. Dimitar Berbatov Member

באמת שאלה קשה. אני בהתחלה חשבתי שבוקסנבוים צריך לעזוב את הרצליה ולהתקדם לקבוצה גדולה יותר. אבל בדיעבד שאני חושב על זה, למה לו לעזוב? אני בטוח ב-100% ששנה הבאה הרצליה תהיה קבוצת מרכז טבלה ואפילו יותר מזה. מה גם שבהרצליה הוא מצא בית חם והוא גם יתרגל למקום בצורה יוצאת מן הכלל, הרצליה מתאימה לו כמו כפפה ליד והשנה הוא הפך שם למנהיג גם במרגש וגם מחוצה לו.
    אני גם לא רואה אותו מצליח בקבוצה גדולה. בוקסה הוא שחקן של קבוצות בינוניות וקבוצות תחתית עד שיוכח אחרת. האו מצליח בגדול בקבוצות כמו פ"ת והרצליה אבל אני לא חושב שהוא יצליח בקבוצה גדולה שם הוא יצטרך להלחם על המקום שלו.

אין ספק שהשנה הוא עושה עונה מצוינת, לטעמי השחקן הכי טוב של הרצליה ושהרבה בגללו הקבוצה הסימפטית הזטת תשאר בליגה. אולי עוד שנתיים הוא צריך לעבור לקבוצה יותר טובה מהרצליה משהו בסגנון נתניה או אפילו אחת מהגדולות, הכל תלוי בעונה הבאה שלו. סך-הכל הוא נתן עונה אחת נהדרת ושנה הבאה הוא צריך להוכיח את עצמו.

3. Number 8 Member

מה זה קשור? הבחור אמר אמר שהקישור של מכבי אפור אז הראתי שהוא ממש לא כזה בכך שהחלק שהבקיע את רוב השערים של הקבוצה העונה הוא הקישור בניגוד לקבוצות אחרות.

4. Orc in Yellow Member

רב השערים... אפשר לחשוב כבר כמה שערים הבקעתם כבר.

5. FarjuN Member

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה.
    הרצליה באמת התחזקה והביאה כמה זרים טובים, אני חושב ששנה הבאה יהיה תוכל להיות קבוצת אמצע טבלה.
    אני אומר שישאר, לפחות עוד עונה אחת. אם בעונה הבאה לא ילך להרצליה טוב, אז שיעבור לנתניה או למכבי פ"ת.

6. Number 8 Member

אוי באמת, אני לא מוכן להגיב לשטויות.

אל תהרוס את הדיון!

7. הרצליה Member

קודם כל במידה ונשאר כמובן,את הסגל הטוב של הרצליה כרגע יהיה קשה להשאיר.
    למרות שקאמנן,דיוויס ויא-יא שהם בעצם המפתחות ביחד עם בוקסנבוים להצלחה ישארו ככל הנראה זה לא יהיה קל להשאיר אותם.

הרצליה צריכה לשמור על הסגל הקיים בתוספת שוער ובלם טוב לצידו של יא-יא ואז אין סיבה שבוקסנבוים לא ירצה להמשיך פה,הוא נהנה פה מאוד וגם שמעתי אותו אתמול מדבר לא מעט ברדיו,הוא ממש ממש לא פוסל עוד עונה בהרצליה.

אבל אל תעשו מהרצליה קבוצת מרכז טבלה כל כך מהר,יהיה מאוד קשה להשאיר את השחקנים שמככבים בשבועות האחרונים בקבוצה עם האמצעים הדלים שעומדים לרשות המועדון.

8. הפועל באר שבע אלופה! Member

אחלה שחקן!!!!עצה שלי אל עומר בוקסנבוים:

אל תעבור למכבי "הריסת שחקנים בע"מ" ת"א

9. Patrice_Evra Member

נכון מאוד..

אבל לא רק זה שלא יעבור לא למכבי לא להפועל לא לביתר ולא לחיפה..

שיישאר בהרצליה הוא שחקן שמליח בקבוצות קטנות ושימשיך ככה

10. Igi Member

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
    איך אני אוהב את אלה שמגזימים עם הקבוצה שלהם...
    תעשה לי טובה, תפסיק לעשות מהקבוצה שלך כל כך הרבה יותר ממה שהיא(כמו שאתה עושה תמיד).
    אם למכבי ת"א אין את הקישור הכי חלש ואפור מבין ארבע הגדולות(מבחינת יכולת אישית), אז למי כן? גם להפועל, גם לבית"ר וגם לחיפה יש קישור יותר טוב/צבעוני.

זה שהקבוצה נמצאת במקום ה-2 אומר שהקישור לא אפור? תעשה לי טובה.. הם נמצאים שם אך ורק בגלל הליגה הכל כך גרועה ובגלל ה20 משחקים ללא הפסד(או יותר נכון, 20 משחקים של בונקר). הקישור של מכבי ת"א אמנם עובד קשה ומשקיע, אבל אין מה לעשות.. הוא פשוט אפור. משה משאלוב, ליאור ז'אן, איליץ', רוסו.. השחקנים היחיד שלא אפורים הם יוסי שבחון ואבי נמני,שגם ככה קרוב לפרישה. לא סתם מחפשים במכבי ת"א בימים אלו קשר נוסף.

רוב השערים הגיעו מהקישור בגלל שההתקפה עוד יותר גרועה ואפורה... ואפשר לחשוב כמה שערים הבקעתם..

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/07
  11. -=Messi=- Member

להישאר במכבי הרצליה

יש שחקנים שתפור עליהם קבוצות קטנות, וככה זה ישאר לתמיד. אני לא חושב שהוא צריך להפוך את הקריירה שלו כי רק בקבוצות קטנות הוא יכול להצליח

12. Orc in Yellow Member

מאז גמר גביע הטוטו חלה אצל עומר ירידה, אני מאמין שהוא יחזור לעצמו במשחק הקרוב.

13. yoni10 Member

איך הקישור של מכבי ת"א אפור עם נימנים בו שחקנים כמו: נימני ( ממש אפור ), שבחון, רוסו.

14. Joao Moutinho Member

זה לא שהשחקנים אפורים, הקבוצה כולה נראית אפורה, מעניין בגלל מי.

15. Number 8 Member

מושיקו מישאלוב בכלל לא אפור, קשר דפנסיבי מצוין. רואים שאתה לא רואה משחק של מכבי.
    ליאור ז'אן לא משחק בכלל וחוץ מזה הוא לא אפור, איליץ איכשהו סביר אבל לא סתם בסוף העונה הוא עוזב את הקבוצה.
    רוסו אפור אה? אחד השחקנים הטובים העונה בליגה ובמכבי בפרט. זה שנמני קרוב לפרישה ממש לא קשור.
    מספיק שערים כדי להיות במקום השני ולהתמקם בצמרת.