עוד רצח בבי"ס בארה"ב

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏22/3/05.

1. Hammers Fan Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נכון, המשפחה שלו חיה בזבל והילדים בבית הספר מיררו לו את החיים. אבל הסביבה היא זו שהעניקה לו את הלגיטימציה לעשות את מה שעשה. במידנות שפויות יותר אנשים מתוסכלים/מבודדים/מדוכאים לא היו בכלל מעלים על דעתם להפגיז את המורים/תלמידים/קולגות שלהם ככה כחלק מיום שגרתי.

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/05
  2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בולשיט, אתה מדבר כאילו לא היה רצח וטרור לפני הטלוויזיה האינטרנט ושאר ה"תרבות המסריחה של ארה"ב" שאתה חלק ממנה לא פחות מאף אחד אחר פה.

יודע מה, בוא ננתק את כל האינטרנט העולמי, ואז נבנה בניין גדול, עם לויין ענק שישדר לכל העולם גברת פלפלת או משהו כזה, ואז פתאום לא יהיו יותר מקרי רצח, אונס, גניבה מה עוד?

3. Barcik Member

אני מתאר לעצמי איך נראים דיווחי החדשות בארה"ב. מראים את תמונתם של 9 הנרצחים בקטן, ובצד, בגדול, נראית תמונת הפספורט של הרוצח - חמוד, מחוייך, כל כך מתוק שבא לצבות לו את הלחיים. פאנל מומחים יושב וחושב איך הוא הדרדר לזה, יורה חצים מורעלים ומאשים את אלה ואלה. כל זה, במקום לעשות את הדבר הפשוט: לקרוא ל- 250 מיליון אמריקאים ליסוע מכל רחבי ארה"ב ולהשתין על קברו של הרוצח. זו אשמתו. הוא החרא, המשוגע, הרשע פה. לא החברה, לא הוליווד, לא ביבי ולא סנטה קלאוס. הוא זה שלקח את הנשק, הוא זה שירה באותם אנשים. הוא אשם.

4. robson Member

אין לזה קשר לשפיות של בני באדם.. מטורפים ומדוכאים יש בכל מקום בעולם, מה שאין בכל מקום בעולם הוא נגישות
    בלתי נסבלת לכלי נשק. זה הברוך הגדול שבו ארה"ב נמצאת. מייקל מור בסרטו "באולינג לקולומביין" למרות שחלק מהדברים שהוא אמר
    היו מופרכים נגע בנקודה הזאת והמחיש אותה בצורה הטובה ביותר...חוץ מזה ה"אובר" פתיחות שיש בארה"ב
    והעודף "חופש" שהציבור שם זוכה לו מתוקף החוקה גורם גם לאנרכיה מסויימת שלא תראה במדינות מתוקנות אחרות בעולם..
    כל השטויות על האינטרנט המשחית, הטלביזיה, משחקי המחשב האלימים ושאר הבלבולי מוח לא קשורים..מה, אין אותם בכל העולם?..
    מה שאין בכל העולם זה נגישות לנשק!!

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמתברר, 5 ההרוגים שהיו בביתספר היו בכלל אינדיאנים, הילד היה נאצי רציני

נו, עדיין אינטרנט וטלוויזיה ושאר התרבות המסריחה של ארה"ב אשמים?

http://news.walla.co.il/?w=/15/689839

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח לא הגיע לארץ.
    מאבטח רואה מתקין מזגנים, חושד בו כמחבל, יורה בו והורג אותו.
    אדם באומן 17 בחיפה רב עם המאבטחים, הולך הביתה לביתו, מביא אקדח ותמחיל לירות בהם.
    נער חושד בנער אחר כי הוא הסתכל על החברה שלו, ורוצח אותו.
    נער שואל נער מסוים מה השעה, הוא לא עונה לו, והוא דוקר אותו.

אתם חיים בחלום.
    אז עדיין לא לקח נער נשק והחל לירות בתלמידים, אז עדיין לא נהרג אוהד במשחקי כדורגל, אז מה? זה אומר שזה לא קרוב? לזה אומר שאין לנו בעיות משלנו?

וכן, אם היינו ארץ במימדים של ארצות הברית גם אצלנו היו כל יום 20 מקרי שוד, 20 רציחות ומעשי פשע רבים.
    למה יש באירופה מדינה בגודל שלנו עם שיעור דומה של מקרי פשע, אלימות ומוות?

באיזה בועה אתם חיים?

7. Julian Joachim Member

וברגע שהנער הראשון יעשה את זה בערך כל בנאדם שלישי שאח שלו הגדול מביא הביתה נשק מהצבא ייקח את הנשק וירה בכל מיני אנשים.

8. Barcik Member

סביר להניח. אמנם אין לי בדיוק על מה לבסס את זה, אבל הייתי מהמר על איטליה, אנגליה ואולי גם ספרד. וזה עוד לפני שמתחילים לספור את החברות החדשות באיחוד.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. כל המדינות שציינת לא בגודל שלנו.
    ב. איטליה יכול להיות, אני יודע שאחוז הפשיעה ירד מאוד באנגליה בתקופת בלייר. עדיין יש מקרים מזעזעים אבל היי - איפה לא?

10. Barcik Member

סורי, דיברתי על המינון (באחוזים).

אז בקיצור - אתם תצאו מהבועה. לא באמת כל כך רע פה. כן, רע, אבל לא בהרבה יותר מכל מקום אחר. וזה כבר טוב.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו אמר שכאן רע במיוחד? פשוט אמרתי שלדעתי כל אלה שאומרים שמקרים כמו בארצות הברית לא התרחשו בארץ, ולא יקרו בעתיד ( כמו שגל אמר ) חיים בבועה.
    אז לא היה רצח בבית ספר, תראה לי איפה בארצות הברית נרצח מתקן מזגנים כי המאבטח חשב שהוא מחבל?

ושוב, בכל מקום יש פשע, אבל אין מקום אחר בעולם במצב ביטחוני שדומה לשלנו.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוריס, הבועה לדעתי עדיין שייכת לך.
    יש כאן כמות אסטרונומית של אלימות כלפי נשים וילדים, יש פה בלי סוף מקרי רצח על כלום, ויש כאן 1001 בעיות אחרונות שמשתינות על האזרח הקטן.

תתחיל לפתוח עיתונים, ולהסתכל ברדיוס קצת יותר רחב.

13. Barcik Member

תתחיל לסגור עיתונים ולהסתכל סביבך.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, כי כפר סבא היא המקום היחיד בארץ...
    זו בדיוק הבעיה של הישראלים, שלא רואים שום דבר ממה שקורה סביבם.

15. Barcik Member

מודה, אני לא מסתובב הרבה בפריפריה. ובכל זאת, לפי מה שאני קורא בעיתון, יהיה זה הגיוני ביותר (ומבחינה סטטיסטית גרידא) שאני אראה רעבים בכל פינה שישית, רצח פעמיים בשבוע, ועסקאות סמים 3 פעמים בחודש. משום מה, זה לא ככה.

זו בדיוק הבעייה של הישראלים, כשאומרים להם שהמצב שלהם רע, הם מאמינים.